Opublikowano 6 grudnia 201014 l Jakby komuś się nudziło http://www.ppe.pl/news-4297-EA_Sports_MMA.html
Opublikowano 17 grudnia 201014 l I jak tam ostatnia gala WEC? Edytowane 17 grudnia 201014 l przez Yoshihiro
Opublikowano 19 grudnia 201014 l A ja jestem po UFC 124 ale króciutka gala. Trzy czy 4 walki skończyły się w pierwszej rundzie szkoda Daddiego Stevensona ;/. No i danie główne lekko zaskoczyło. O ile to, że wygra GSP byłem pewien tak spodziewałem się innego przebiegu walki. 25 minut boksu :o no ale GSP znowu górą. Edytowane 19 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Ja pier... ;/ http://www.ufc.pl/artykul/czytaj/velasquez-out,1087?url=/ Edytowane 31 grudnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 5 stycznia 201114 l moze zeby szybciej sie bili miedzy soba? Zeby nie bylo, ze ktos kontuzje zlapie i odpadnie w dalszym etapie. nie wiem. moze jeszcze pozmieniają.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l Już nie mogę się doczekać do 12 lutego. Co to się będzie działo to nie mam pytań, byle tylko zawodnicy dotrwali. Btw: Hejty mają radochę
Opublikowano 18 stycznia 201114 l Oglądał ktoś w ogóle gale 125? Słaba w cholerę oprócz walki Edgara. Tylko właśnie co sądzicie o wyniku-remisie? 126 zapowiada się dobrze, Silva i wraca Griffin.
Opublikowano 20 stycznia 201114 l no, to bedzie niesamowita gala. dawno nie bylo tak ciekawego zestawienia. a niedługo potem Fiodor:)
Opublikowano 28 stycznia 201114 l Już jutro KSW Extra 2. Macie swoich faworytów ? Edit: Właśnie oglądam, zayebisty turniej ! Edytowane 29 stycznia 201114 l przez _Logan_
Opublikowano 29 stycznia 201114 l Świetna ostatnia walka.Antek Chmielewski kontrolował Nobregę od początku do końca.Niemiłosiernie punktował w stójce broniąc przy tym obaleń .Sam nie pchał się przy tym do parteru bo pomimo dobrego judo Brazylijczyk by go tam zdominował.Nobrega kąsał w sumie tylko low kickami (silnymi należy zaznaczyć - vale tudo style) i nie mógł znaleźć recepty na polaka.Przyjemnie oglądać takich graplerów
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Walka rewelacja, Antek w życiowej formie ! Dogrywka zupełnie niepotrzebna. Pozostałe walki również na bardzo dobrym poziomie (szczególnie Silva vs Radomski, pozytywnie zaskoczył Błachuta). Właśnie nadrabiam StrikeForce (po President Cup już nie dałem rady wyczekać i oglądać na bieżąco) Ponadto rozpiska KSW 15 rozpierdala wszystko ! Nie mogę się już doczekać. Edytowane 30 stycznia 201114 l przez _Logan_
Opublikowano 30 stycznia 201114 l Ponadto rozpiska KSW 15 rozpierdala wszystko ! Nie mogę się już doczekać. A ja pluję sobie w brodę że nie zainteresowałem się biletami wcześniej, już wyprzedane
Opublikowano 30 stycznia 201114 l ksw extra niezle. walka wieczoru natomiast nudna as fuck ksw 15 zapowiada sie masakrycznie O__O a juz w sobote ufc126 z niesamowitym zestawieniem. Chyba nawet na zywo obejrze:)
Opublikowano 30 stycznia 201114 l A na czym i o której ? Jak na orange sport to chyba wbijam do sąsiada.
Opublikowano 30 stycznia 201114 l nie jestem w temacie, bo w sumie kto by tam się interesował homozapasami na macie. kiedy walczy jedyny prawdziwy wojownik w mma? po nieszczęsnej kontuzji stopy słuch o nim zaginął.
Opublikowano 31 stycznia 201114 l kiedy walczy jedyny prawdziwy wojownik w mma? po nieszczęsnej kontuzji stopy słuch o nim zaginął. Każdy ma swojego "the one and only" wojownika MMA więc chodzi Ci o .... ?
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Wszyscy wiedzą że wszech bogiem mma jest(był) Fiodor ale nie o niego mu chodzi.Moje top 3 to : Fiodor, Overeem , Anderson Silva.
Opublikowano 31 stycznia 201114 l Nie kojarzę kontuzji stopy u kogoś znanego ostatnio, shogun miał poważną kontuzję kolana ale niebawem wraca do oktagonu w pojedynku z Rashadem Evansem. Pudzian najprawdopodobniej zawalczy na jesieni podczas KSW 16 gdzieś w Trójmieście.