Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kazub, Koniu aka Alistair zrobił się na bydlaka. Za pamiętnych czasów PRIDE miał nie małe problemy, a teraz świętuje na ringu K-1. Nieźle się wyrobił. Co do Fedora, to tylko zainteresowani jego osobą wiedzą co się z nim dzieje, bo jakoś nie kreuje się na medialnego fightera.

Dla mnie był, jest i będzie Wand numerem jeden. Swego czasu od Wand Fight Team dostałem oficjalne pozwolenie na kopiowanie ich materiałów i tłumaczenie na rodzimy język, kiedy jeszcze pisałem dla pewnego bloga...

Pomijając to wszystko, jakoś galą KSW, która teraz będzie nie jaram się za bardzo. Naturalnie obejrzę, ale jakoś nie czekam z jakimś mega napięciem :mellow:

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Moi faworyci ever:

1. Machida (mimo iż ostatnio nie idzie mu najlepiej)

2. Fedor (wielkim fanem nie jestem ale zawsze czekam na jego walki, no i za całokształt)

3. Shogun

4. Forrest Griffin - za nieziemskie serce do walki

5. Wand - za wszystko co zrobił w PRIDE FC

Opublikowano

W akcie patriotyzmu dopisał bym jeszcze Mameda i Janka Błachowicza (on jeszcze pokaże).

Kazub, Koniu aka Alistair zrobił się na bydlaka. Za pamiętnych czasów PRIDE miał nie małe problemy, a teraz świętuje na ringu K-1. Nieźle się wyrobił

Ja mu właśnie kibicuję od momentu kiedy urósł, sposób w jaki znokautował Hariego na K1 w Tokio

jest w moim osobistym top KO.
Opublikowano

dobra:) jutro o 3 a.m. ufc! Jak obstawiacie?

imo

silva;

griffin;

bader;

torres;

ci panowie musza wygrac abym ja mogl wygrac;)

generalnie jestem zdziwiony, ze malo kto stawia na Badera w pojedynku Jonesem

Opublikowano

generalnie jestem zdziwiony, ze malo kto stawia na Badera w pojedynku Jonesem

Bo Jones jest zdecydowanym faworytem i w każdej płaszczyźnie jest zwyczajnie lepszy ;) Moje typy:

Silva, Jones, Griffin, Torres, Yamamoto.

Opublikowano

no ja wiem, ale bader to tez nie byle kto. oby zabil mudzina;]

Opublikowano

Belfort, Jones, Gryfin. Na pozostale walki mam wyjebane. Tak w ogóle o której to się zaczyna? Za fajna gala żeby czekać na 720p HDTV x264, wole jakiegoś streama poszukać.

Opublikowano

Logan mówi że trzeba wpisać mma tv w guglach.

Mam nadzieję że czarny Bruce Lee mnie nie zawiedzie :thumbsup:

Opublikowano

Widac po wazeniu ze Sonnen nie nauczyl Pajaka pokory ;P WARRR Vitor!!! Homo Jones pewnie polamie kolejna kosc policzkowa, a Rich mam nadzieje obije przecenianego wedlug mnie Griffina. No i licze na Kida i Omigawe.

Opublikowano

Silva - będzie beka jak zwykle ;]

Griffin - mam nadzieję

Bader

Torres

Reszta nieważne.

Opublikowano

no, coz, kupon nie wszedl. Barden dostal lanie jak jakis amator. Ja wiedzialem, ze JJ jest silny, ale nie sadzilem, ze az tak! Calkowicie zdominowal Badera. I za 6 tygodni walka z Shogunem!!!

Silva vs Belfort - Widzieliście kiedys podobne KO? Fuck, wybitny zawodnik! GSP wygra z Szildsem i czekna nas starcie Silva vs GSP :turned:

ogolnie gala na plus

Edytowane przez Snejk

Opublikowano

Ten front kick byl poprostu mistrzwoski! lepszy niz matrix kick Pettisa ;) Mam nadzieje ze GSP zrobi z nim porzadek. Skoro Sonnen mogl wycierac nim mate przez 4 rudny to St Pierre tym bardziej + skuteczniejszy GnP i proby poddan. Co do zmiany rywala Shoguna, Rashad mial cholerne szczescie(w nieszczesiu :P) bo wygladalby podobnie jak Machida. Zreszta Jones nie bedzie mial o wiele latwiej, dlugi zasieg nie wystarczy na Rue. WARRR SHOGUN!!

Opublikowano

Gala bardzo na plus, moje typy poza Yamamoto się sprawdziły ale ja nie obstawiałem nigdzie więc w sumie wszystko jedno (ale niedługo będę musiał spróbować bo typuję dość trafnie) Nokaut masakra, sporo po tej gali się zadzieje w światku ;)

Opublikowano

A mówili, że Spider podstarzały już i bez formy :) Jeden z najefektowniejszych nokautów jakie widziałem. Można go nie lubić za to pajacowanie ale to zawodnik jedyny w swoim rodzaju. Gala bardzo fajna, teraz czekam na Strikeforce.

Opublikowano

frontkick.jpg

No i za nieco ponad miesiąc Jones vs Shogun, ale będzie rzeźnia, łohohoho :D

Opublikowano
Silva vs Belfort - Widzieliście kiedys podobne KO? Fuck, wybitny zawodnik! GSP wygra z Szildsem i czekna nas starcie Silva vs GSP :turned:

Takie nokauty się zdarzają w Muai Thai, ale w mma to super rzadkie.Belfort zdążył zobaczyć że idzie cios z lewej nogi ale nie był do końca pewny co to będzie i nie zareagował jak trzeba.Ten front kick był cholernie nie sygnalizowany, poleciał z niczego.Anderson Silva zabije GSP a potem każdego w swojej kategorii.

http://www.youtube.com/watch?v=aYBsjEsEMb0&feature=related

Opublikowano

Pomożemy!!!.............tylko w tym temacie niewiele osób to zobaczy, nie wiem, może przemycić to jakoś do hyde parku, albo dawać linka w statusie.Jestem 3039 8)

Opublikowano

Nie wiadomo, wszystko zależy od tego jak Dana zechce, o akcji być może wie bo wspomniał nasz kraj na konferencji prasowej.

Opublikowano

Strikeforce na żywo, 4 w nocy na Eurosport 2.

Opublikowano

Strikeforce na żywo, 4 w nocy na Eurosport 2.

Nooo :D już sobie ustawiłem nagrywanie w N bo z przeziębieniem nie wytrwam do rana. Szykuje się MOCNA gala !

Opublikowano

a ja wyjatkowo wstanę o tej 4:30 na gale:) okazalo sie, ze mam E2, wiec czemu nie. kasiorka tez postawiona :turned:

WAR Fiodor!