jimmybons 2 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 W morde az musialem zerknac w kalendarz czy to przypadkiem nie 1kwietnia bo jestem pod wplywem %....masakra!!!! Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 ło kurrrrrwaaaa O___O w zyciu bym sie nie spodziewal jak ciężcy SF beda teraz walczyc z HW UFC, to EPA bedzie siegnie zenitu i zagnie czasoprzestrzeń !!! ciekawe co w takim wypadku z Fioderen, ktory znany jest z niechęci do ufc w kazdym razie mega wiadomosc Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 Póki co kontrakty zostają (2 lata) i wszystko jak jest. Potem zapewne sprawa będzie się miała tak jak z WEC czyli fuzja. Tylko że Fiedia ma kontrakt na 3 walki więc pewnie za 2 lata będzie już na emeryturze. Tak czy siak - będzie się działo spoooooro, najwięksi przegrani ? Hehe M1 i Vadim Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Jakoś niespecjalnie cieszy mnie ten news. Monopol nigdy nie jest dobry dla klienta. Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Marcin przegrał mimo zaje,bistego początku walki, Iro oficjalnie zwolniony z UFC. Tragedia Dobrze że pod koniec przyszłego tygodnia mamy 2 bardzo dobre gale. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Cała ta fuzja oznacza jedno - ciekawsze matchupy.Należy się tylko cieszyć. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Ale teraz pewnie bedzie samo lay and pray. Kazdy bedzie ostroznie walczyl zeby tylko wyciagnac decyzje i nie stracic pracy, no bo gdzie sie podzieje? w Bellatorze? Lipna wiadomosc jak dla mnie ;/ Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Ale na takim lay and pray nikt w UFC kariery nie zrobi.Włodarze żądają dobrych i efektownych walk, bo to się najlepiej sprzedaje i takim zawodnikom ustawiają najlepsze, najlepiej opłacane walki.Perspektywa tylko jednej dużej firmy postawi przed zawodnikami wybór - albo się pokazać, albo uciec do Bellatora, tam nawet zawodnicy drugiej kategorii z UFC są mile widziani i płacą nie najgorzej. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 14 marca 2011 Opublikowano 14 marca 2011 Hmm takiemu Fitchowi na przyklad utrata pracy nie grozi, pozegna sie jedynie z tittle shotem Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 (edytowane) Poniżej moje typowania wyników KSW 15 oraz UFC 128. Wersja rozszerzona na moim blogu KSW 15: Aslambek Saidov vs. Ruben Crawford Saidov przez jednogłośną decyzję po 3 rundach. Marcin Różalski vs. Marcin Bartkiewicz Różalski przez (brutalne) KO. Michał Materla vs. Gregory Babene Materla przez poddanie w pierwszej rundzie. Antoni Chmielewski vs. James Zikic Chmielewski przez poddanie w trzeciej rundzie. Karol Bedorf vs. Rogent Lloret Bedorf przez TKO w drugiej rundzie. Łukasz Jurkowski vs. Toni Valtonen Jurkowski przez poddanie w pierwszej rundzie. Maciej Górski vs. Niko Puhakka Puhakka przez poddanie w pierwszej rundzie. Jan Błachowicz vs. Thierry Sokodjou Błachowicz przez TKO (uderzenia w parterze) w drugiej rundzie. Mamed Chalidov vs. James Irvin Chalidov przez KO w drugiej rundzie. UFC 128: Mauricio Rua vs. Jon Jones Jones przez poddanie w drugiej rundzie. Urijah Faber vs. Eddie Wineland Faber przez poddanie w drugiej rundzie. Jim Miller vs. Kamal Shalorus Miller przez decyzję. Nate Marquardt vs. Dan Miller Marquardt przez decyzję. Brendan Schaub vs. Mirko Filipovic Schaub przez TKO w drugiej rundzie. Edytowane 18 marca 2011 przez _Logan_ Cytuj
htp 0 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Da się te gale UFC na kompie oglądać na żywo? jeśli tak to jakim programem? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 19 marca 2011 Opublikowano 19 marca 2011 Maciej Górski vs. Niko PuhakkaPuhakka przez poddanie w pierwszej rundzie. Skazujesz Górskiego na odklepanie w pierwszej rundzie ? Puhakka nawet nie będzie próbował go poddać tak szybko.Obaczysz, jeżeli Puhakka wygra to przez decyzje. Ja tam stawiam na trzy zwycięstwa : Mamed, Juras i Błachowicz. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 kapitalna walka w wykonaniu J. Jonesa i mamy najmłodszego mistrza ufc w historii. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) Poniżej moje typowania wyników KSW 15 oraz UFC 128. Wersja rozszerzona na moim blogu KSW 15: Aslambek Saidov vs. Ruben Crawford Saidov przez jednogłośną decyzję po 3 rundach. Marcin Różalski vs. Marcin Bartkiewicz Różalski przez (brutalne) KO. Michał Materla vs. Gregory Babene Materla przez poddanie w pierwszej rundzie. Antoni Chmielewski vs. James Zikic]Chmielewski przez poddanie w trzeciej rundzie. Tez nie trafiles Karol Bedorf vs. Rogent Lloret Bedorf przez TKO w drugiej rundzie. Łukasz Jurkowski vs. Toni Valtonen Jurkowski przez poddanie w pierwszej rundzie. No nie bardzo Maciej Górski vs. Niko Puhakka Puhakka przez poddanie w pierwszej rundzie. To jak Górski dawał sie sprowadzac do parteru i jego biernosc przy tym bylo az smieszne Jan Błachowicz vs. Thierry Sokodjou Błachowicz przez TKO (uderzenia w parterze) w drugiej rundzie.Błachowicz nie istniał w tym pojedynku Mamed Chalidov vs. James Irvin Chalidov przez KO w drugiej rundzie. byla 15 sekunda 1 rundy Ogolnie polacy wczoraj zbierali cepy od kazdego... Jedynie Mamed pokazal cos. ps gdzie obejrze walki z ufc128? Edytowane 20 marca 2011 przez szpic Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 tu http://mmaint.com/ufc-128-live-stream Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 no niestety. JJ to potwor. Nie wiem kto mu moze zagrozic w LH. Rashad? Rampage? Moze Mishida? Największe szanse dawałbym Rashadowi ze wzgledu na swietne zapasy, ale i tu bym obstawial Bonesa. Swietny zawodnik. Zleje wszystkich to moze zejdzie do MW do walki ze Spiderem, albo ten drugi zrobi mase:) To by bylo cos;] KSW niestety nudne. Prawie same decyzje i jeszcze Polacy dostali lanie. Na szczescie Mamed wygral efektownie na zakonczenie. Najlepsze bylo wyzwanie do walki Najmana przez Świerczewskiego XD zarąbisty trailer do ufc 129 http://www.youtube.com/watch?v=WbvpdWpqQw4&feature=player_embedded Cytuj
htp 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 No trailer fajny. O co chodzi z tym wyzwaniem? nie widziałem tego Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Borek w wywiadzie z Świerczewskim zapytał go się czy to prawda ,że Świr trenuje walki. Ten mu ,że to prawda i by chciał się sprawdzić z Najmanem na ringu Brzmiał nawet poważnie Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) no Borek przeprowadzil wywiad ze Swieczewskim przerwie miedzy walkami, i sie zapytal czy to prawda, ze zaczal trenowac mma? Ten odparl, ze cwiczy troche boks, judo czy cos tam, no i Borek sie w koncu zapytal czy to prawda, ze wyzwal Najmana do walki? Ze podobno skandowal "dajcie mi Najmana!" Piotrek odpowiedzial, ze moze nie tyle co wyzwal go do walki, ale jak by Marcin chcial to chetnie sie z nim zmierzy na KSW. Cos takiego. Cyrk;] Ficuś szybszy Edytowane 20 marca 2011 przez Snejk Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Kolejne KSW Freak Show ^_^ Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Niestety. Polskie MMA jest na słabym poziomie. Pokazała to wczorajsza gala. Błachowicz, zawodnik trenujący Muay Thai przegrał po zabójczych low kickach. Cieszy Wygrana Mameda. Ach. Czy tylko mnie wnerwia Waldek Kasta? On jest bardzo nijaki podczas zapowiadania :confused: Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 (edytowane) W sumie to 15 KSW lepiej wypadło na papierze niż w praniu. Różal trochę rozczarował w stójce (liczyłem chociaż na jakieś efektowne KO) ale zaskoczył w parterze. Plusy dla Puhakki, Mameda i Jurasa, który dał dobrą i emocjonującą walkę, mimo że przegrał. Rozczarował mnie Błachowicz, porównując jego wcześniejsze występy na KSW najwyraźniej nie był sobą w tym pojedynku, może to przez ta kontuzję. A odnośnie Najmana, czy on czasem nie mówił że odwiesi rękawice na kołek po przegranej z Saletą ? Ach. Czy tylko mnie wnerwia Waldek Kasta? On jest bardzo nijaki podczas zapowiadania :confused: http://www.konfrontacja.com/index.php?s=member&memberID=2 Można się trochę pośmiać czytając końcówkę Edytowane 20 marca 2011 przez Wojthas Cytuj
htp 0 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Może i mówił, ale on tyle rzeczy gadał i nijak się to ma do rzeczywistości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi