kudlaty88 488 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Przy każdej walce stęka tą pieśń... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 eeeeeeeeeeeee..... pudzilla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 co to (pipi)a było? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Co ja pacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 "Powrót Pudzilli!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 aha... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Mam nadzieje że teraz wszyscy którzy sądzą, że Pudzian to nie jest tylko marketingowy wytwór sfinansowany z pięniędzy Polsatu zamkną mordy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Za(pipi)ista walka, prawdziwe MMA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Ten pojedynek wygral Bob swoim smiechem i zajawka przed walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Coś bym napisał ale brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Sap jest taki cienki czy Pudzian się podciągnął? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Pudzian jednak lepiej wygladal jak sie nie wypowiadal. Burnejka mial ogromny dystans bo wiedzial, ze jest na ringu dla jaj. Pudzian bierze wszystko na serio... Miesiace przygotowan? Walka psychologiczna? WTF? Bob przyjechal tu zrobic show i wziac kase a Pudzian mysli, ze ta wygrana to milowy krok w jego karierze fajtera. Slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Sap jest taki cienki czy Pudzian się podciągnął? przecież widać było że ten gość nie chciał się bić, cały czas się kłaniał, uśmiechał, przez minutę udawał że się bije a później znowu uśmiechy, ukłony. kasę zgarnął, miesięczne wakacje w Polsce sobie zrobił. tak czy siak wyszedł na + Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) Sap jest taki cienki czy Pudzian się podciągnął? Sap jest cienki,stary i walczyć mu sie chyba nie chciało Edytowane 12 maja 2012 przez LionelPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Fucking joke . Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 ktory to chcial stowke na Sapa stawiac xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Sap na 17 walk przegrał 16 także wiadomo że on już teraz służy tylko do freak show Kiedyś miałem fajny ubaw ja zobaczyłem brata od pudziana na tvs jak (pipi)any śpiewał jakieś disco z pola ja (pipi)ie Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 No gdyby Sapp chciał się faktycznie bić, to spokojnie można by na niego tę stówkę postawić, ale skoro miał zakontraktowane "no hitting, defence only", to wyszło jak wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 To już nie te czasy widziałem ostatnie 15 walk Sapa on już po 2 minutach ledwo stał na nogach z drugiej strony patrząc dotlenić tyle mięśni Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Ta bekowa z jednej strony nuta "Dawaj na ring" jest moim zdaniem całkiem udana i porządnie siada w pamięci, bardzo dobrze pasuje do takich "klimatów" i fajnie się tego słucha To akurat im się udało, reszty nie słucham. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Tak gdyby nie tu hu ha czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza
sir_ryszard 80 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) Moim skromnym zdaniem "Słowiański zimny wiatr" jest o niebo lepszy. Co do samej gali, to szkoda patrzeć na widowisko, z roku na rok jest chyba coraz gorzej. Coraz mniej sportu, więcej celebrowania. Już najwyższy czas, aby ci wszyscy polscy, wypromowani w kraju wojownicy rozjechali się po całym świecie na prawdziwe gale, aby posiać trochę spustoszenie, tylko pojawia się pytanie, czy ktoś ich tam w ogóle by chciał oglądać. Jeżeli chcą udowodnić, że są dobrzy to muszą potrafić się wypromować przez dobre walki i dobrych menadżerów. Edytowane 12 maja 2012 przez sir_ryszard Cytuj Odnośnik do komentarza
masaKRATOS 816 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Szkoda że Pudzian tak późno trafił do ATT , ma potencjał napewno na te 4 lata jakie chce spedzić na ringu. Tak czy inaczej powinien na ksw 20 dostać kogoś o wiele lepszego od Sappa. Rewanż z Silvą byłby miłym zaskoczeniem, ew.3 walka z Jamesem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) Mam nadzieje że teraz wszyscy którzy sądzą, że Pudzian to nie jest tylko marketingowy wytwór sfinansowany z pięniędzy Polsatu zamkną mordy. Prawde mowiac to poki co jeszcze sie nie spotkalem nigdzie z taka opinia, wiec nie wiem skad ta ekscytacja bo chyba nie jest to az takie powszechne (pomijajac akcje marketingowe). Myslacy czlowiek w koncu widzi co sie na tych "walkach" dzieje... A to ze jest wytworem marketingowym to przeciez wiadomo juz od samego poczatku a kazda kolejna walka moze jedynie czlowieka w takim przekonaniu utwierdzic. Chociaz predziej niz marketingowym to bym nazwal go komercyjnym wytworem. Pudzian dla sztuk walki jest tym czym Justin Bieber dla muzyki. O ile nie jest czyms jeszcze gorszym. Walki Pudziana przeciez maja tyle wspolnego z prawdziwa walka co wrestling. A skoro tak jest to mogliby rownie dobrze uczynic to ciekawszym i dac im krzesla, drabiny, swietlowki, zrobic team fighty itd XD Bo skoro odstawiany jest cyrk to niech chociaz bedzie bardziej urozmaicony i lepiej wyrezyserowany. EDIT: A najwieksza beka to jest z tych calych komentatorow jak i podejscie samego Pudziana (co z reszta juz Mejm wczesniej napisal). Edytowane 12 maja 2012 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 12 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2012 Ta bekowa z jednej strony nuta "Dawaj na ring" jest moim zdaniem całkiem udana i porządnie siada w pamięci, bardzo dobrze pasuje do takich "klimatów" i fajnie się tego słucha To akurat im się udało, reszty nie słucham. miałeś nie pisać na forum po browarach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi