--wojtas-- 609 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 (edytowane) Prelimsów nie widzialem, ale maincard to zdecydowanie na minus. Trzy ostatnie walki to piach. Kongo chociaż przeprosił. Danka wkur'wiony, ale głównie na sędziów. Tak w ogóle to Boetsch coś sobie połamał w stopie w trakcie drugiej rundy, co nie przemawia na korzyść Hectora. Aha, Dana powiedział to samo podsumowując występ Hectora: UFC is another world. Taka prawda, o czym wiadomo nie od dziś. Nic tak nie weryfikuje zawodników jak UFC. Edytowane 22 lipca 2012 przez --wojtas-- Cytuj
Razel 6 Opublikowano 22 lipca 2012 Opublikowano 22 lipca 2012 Miejmy nadzieję, że Lombard się ogarnie i nie będzie walczył tak asekuracyjnie w kolejnym pojedynku, tylko pokaże to co potrafi najlepiej. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 wojtas zaluj ze prelimsow wlasnie nie ogladales ja mialem banana na mordzie walka nr 2 KO 7 sec ( bylo w 4 max 5 ale sedzia nie ogarnial i przerwal walke dopiero po naskoko na nieprzytomnego ktory dostal jeszcze niepotrzebnie silna petarde w pysk ) walka 2 KO po chyba 82 sekundach walka trzecia kolejne KO i swietne Muay Thai walki byly tak szybkie ze szukali zapelniaczy czasu do Prelimsow :> Main Card (pipi)owy i szkoda Fabera ;f Wyglada na to ze Faber jest najlepszym pound for pound po przegranej kiedy wychodzi na pelnym gazie i do momentu w ktorym dostaje title shoota pozniej psychika siada i zapomina ze ogolnie to powinien rozbijac kazdego Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Różal - Le Banner nareszcie potwierdzone. Szukują się ciekawe pojedynki. Oby tylko Marcinowi zdrowie dopisało. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Le Banner to emeryt. Ale emeryt o niesłychanym sercu do walki , sile, nie mówiąc już o technice. Powiem wam chłopaki że z niecierpliwością czekam na 20-ste Ksw. Tym razem obędzie się bez robiących kupę pod siebie dziewczyn. Walk mniej to fakt, ale nazwiska zachęcają jak diabli. Houston Alexander to solidny zawodnik , Jerome La Banner legenda jeszcze sprzed kilku lat, natomiast ten cały rywal Pudzianowskiego robi wrażenie. 195 cm , 120 kg , łapy jak u niedzwiedzia i zapewne technika pozwalająca mu obalać równych sobie zawodników. Fajnie że jade znowu na ksw, będzie co wspominać. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Może i emeryt ale na słabego i przereklamowanego Różala i tak powinno starczyć. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=XMZRYAdZHT8 Pokazałem mamie walki Różala ostatnio w necie . Skomentowała to prostym i dużo mówiącym ...''Wytatułowana małpa , mam nadzieje że ktos mu nakładzie do głowy '' :ph34r: Serio jestem chyba trzeci raz nie za polakiem jeżeli chodzi o walki na ringach KSW. Błachowicz ma szansę na pokonanie Alexandra. Jedynie tego jestem pewien z całej trójki , czyli Pudzian vs Mad Greek , Różal vs Le Banner i Błachowicz vs Alexander Edytowane 26 lipca 2012 przez masaKRATOS Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Jak podał John Morgan z USA Today Frank Mir (MMA 16-6, UFC 14-6) zostanie ostatnim rywalem Daniela Cormiera (MMA 10-0, SF 7-0) w klatce Strikeforce. Walka obydwu fighterów będzie stanowić walkę wieczoru na gali jeszcze nie ogłoszonej gali tej organizacji i październiku lub listopadzie. Były dwukrotny mistrz UFC wagi ciężkiej Mir jest pierwszym fighterem tej organizacji, który zawalczy w Strikeforce mając ważny kontrakt z UFC. 33-latek ostatnio walczył 26 maja kiedy poniósł sromotną porażkę z rąk Juniora dos Santosa, była to jego pierwsza porażka w czterech ostatnich walkach. Cormier jest zwycięzcą turnieju wagi ciężkiej Strikeforce, gdzie w finale pokonał Josha Barnetta na punkty po pięciu rundach. Olimpijczyk z Aten i Pekinu rozpoczął treningi MMA w American Kickboxing Academy w 2009 roku i szybko przebił się do czołówki z niesplamionym bilansem walk. Po tej konfrontacji zarówno Cormier jak i Mir przejdą do UFC gdzie będą kontynuować swoje kariery. Na razie nie wiadomo czy Josh Barnett, będący w identycznej sytuacji kontraktowej co Cormier, również zawalczy na tej gali. Jednak info, że to Tim zawalczy na tej gali okazało sie plotką. Tak czy siak Cormier przez KO w pierwszej rundzie. A Mira chyba ktoś w UFC nie lubi Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Masa, Twój wybór. Nie wiem co się tak wszyscy dopier*alają do Różala. Szczerze mu kibicuję, i nie tylko dlatego, że jest polakiem. Jestem ciekawy jak się zaprezentuje. Poza tym, jeżeli lubi, to niech sobie robi tatuaże gdzie chce. Nie powinno to nikogo interesować, jego życie- jego wybór. Nie ukrywam, że najbardziej czekam na walkę Janka oraz wspomnianego już Różala, ale całą galę z pewnością łyknę z ciekawości, zwłaszcza jeżeli chodzi o to, co wniesie Waluś po treningach u Reem'a. Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 ja nigdy nie jestem za polakami, wiec masa jest tylko lekką odmiana polaczka Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 29 lipca 2012 Opublikowano 29 lipca 2012 Na 4 sierpnia zapowiada się walka Shoguna z Vera oraz Machida vs Bader. Nareszcie Orang Sport się do czegoś przydało: http://www.orange.pl/kid,4002394660,id,4002675599,title,UFC-on-Fox-4-Shogun-vs-Vera,video.html Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Tak patrzę na rozpiskę nadchodzącego KSW i zaczynam się zastanawiać czy oni z tym PPV to tak na poważnie ... K&L twierdzą że mają masę zakontraktowanych zawodników a ja wciąż widzę tych samych ludzi + osoby, które z MMA nie mają nic wspólnego. Dla Anzora ważącego mniej niż 70kg dają kolesia, który nie potrafił zrobić wagi do walki z Jewtuszką (73kg), a tak zarzekali się że on już na ringach KSW nigdy nie wystąpi. Dla mocno średniego Walusia ma być ponoć Jacek Wiśniewski... O Pudzianie już się wypowiadał nie będę. Le Banner i Różal byłoby ciekawym zestawieniem gdyby walka odbyła się na zasadach K1, a tak to wielka niewiadoma. W zasadzie czekam tylko na Moks vs Mańkowski i Błachowicz vs Alexander. Bedorf wciąż bez przeciwnika. Takie zestawienia, standardowe 7 walk w rozpisce, dystans 2x5, ring - to nie jest warte PPV w przyszłości. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) Nic nowego z PPV, już pokazał polszmat jak potrafi zrobić ludzi podczas walki Adamek vs. Klitschko. Baj de łej... Maniek ładnie schudł: http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=u9r9tSENlCQ&feature=endscreen Natomiast Majkel przytył: http://www.youtube.com/watch?v=FlqvjY5WIqA Edytowane 2 sierpnia 2012 przez famas_kg Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Swietne walki na maincardzie i słuszny wybór Machidy na kolejnego pretendtenta do tytułu Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Obrona pasa przez Cigano przesunięta na 29 grudnia. W kontekście słów Dany po gali oznacza to najprawdopodobniej starcie z Overeemem. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Bez sensu. Koń powinien obić kogoś wcześniej. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 No Konina prowadzi od jakiegoś czasu działania zaczepne odnośnie JDSa w swoich wypowiedziach i z tego co Dana mówił, to dos Satnos jest już tym trochę podirytowany i ma całkiem duże ciśnienie na starcie z Alim, a wręcz wczoraj prosił o to Danę. Tak więc walka bardzo dobra do promocji, a która już zresztą była promowana i wzbudzała ogromne zainteresowanie. Nic tak nie sprzedaje PPV jak bad blood. Problemem jest tylko data odwieszenia Overeema, która przypada na 2 dni przed planowaną galą, a Ali będzie musiał uzyskać licencję. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 (edytowane) Dobra, już praktycznie wiadomo, że Mameda nie będzie w UFC. Pewnie na KSW 20 oznajmi, że zostaje, bo nie trzeba wyjeżdżać z Polski, żeby móc walczyć z najlepszymi itepe itesre. Edytowane 9 sierpnia 2012 przez --wojtas-- Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Mamed przecież ma rodzinę do wyżywienia. Dajcie spokój. Gdzie tam walczyć za 20 tys dolców ( o bonusach i wypłatach od Dany pod stołem już nie wspominam) z najlepszymi. To by było nieodpowiedzialne. A tak na serio to wisi mi to. Woli obijać emerytowanych fajterów na KSW, jego wybór. Jedyna nadzieja to Błachowicz. Niby było coś na rzeczy lecz przytrafiła się porażka z Soko i temat UFC się oddalił. Znamy już całą rozpiskę jubileuszowej gali: Pojedynek o pas mistrza KSW w wadze półciężkiej 93 kg.: Jan Błachowicz (15-3) vs. Houston Alexander (13-8) Pozostałe: Open.: Mariusz Pudzianowski (4-2) vs. Christos Piliafas (4-1) Open.: Marcin Różalski (2-2) vs. Jerome Le Banner (3-2) Open.: Karol Bedorf (7-2) vs. Karl Knothe (20-8) 77 kg.: Borys Mańkowski (12-4-1) vs. Rafał Moks (6-5) 70 kg.: Anzor Anzhiev (2-0) vs. Paul Reed (19-9-1) Open.: Kamil Waluś (2-1) vs. Jacek Wiśniewski (0-0) Co jak co ale nie zapłacę za PPV( o ile będzie) za galę gdzie walczy Waluś z piłkarzem, Pudzian i Różal. Do tego dochodzi mała liczba pojedynków plus śmieszny limit 2x5 minut w niektórych z nich. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 (edytowane) Obrona pasa przez Cigano przesunięta na 29 grudnia. W kontekście słów Dany po gali oznacza to najprawdopodobniej starcie z Overeemem. O ile przejdzie kolejny test anty i komisję. Jakby ktoś nie wiedział- chociaż fanom MMA nie trzeba przybliżać sytuacji: http://vimeo.com /42557803 Nie osadza się, więc musicie skopiować link. Edytowane 10 sierpnia 2012 przez famas_kg Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Dobra walka finałowa. Bardzo możliwe, że jeszcze w tym roku będzie Benson - Diaz. Cigano jednak walczy z Velasquezem. Na pewno coś knuli z zestawieniem JDSa z Overeemem, ale w kwestii licencji chyba nie można bylo nic rozsądnego wymyślić, więc jest JDS vs Velasquez 2. Swoją drogą brzydko chcieli wyjuchać Velasqueza. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Jak dla mnie, mimo że kibicowałem Bensonowi, to Edgar wygrał. Nieznacznie, bo nieznacznie ale jednak. Może chłop zejdzie w końcu wagę niżej bo pojedynek z Aldo byłby mega ciekawy. Co do walki z Overeemem to jak dobrze pamiętam sam JDS o nią zabiegał ostatnio, a po tym całym cyrku jaki wywinął Ali wolałbym żeby dostał jeszcze jedną walkę zanim powalczyłby o pas. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Opublikowano 12 sierpnia 2012 Trochę obawiam się, że jakiś mocny ciężki z UFC (a nie wyniszczony Lesnar) mógłby szybciutko wyzerować hype na starcie JDSa z Reemem, czy wręcz mu zapobiec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi