wet_willy 2 163 Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 @lukas o co ty pytasz Pudzianowski nie walczyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2013 Człap człap . Pora na kej es dablju. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2013 Taka ciekawostka na temat kontrowersyjnego "wschodzącego słońca" na GI GSP http://sports.yahoo.com/blogs/mma-cagewriter/korean-zombie-asks-georges-st-pierre-stop-wearing-164004367--mma.html Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2013 Pozamiatała! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2013 Mocny kandydat do gali roku. Kto nie oglądał ten kibic pudziana Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2013 Bez spoilerow bo jestem od 8 rano w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2013 Zaj.ebista gala, jedynie sie zawiodłem na co-main event, nie sądziłem że tak się skończy walka w HW. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2013 Jutro dobry dzień dla mma się zapowiada. Najpierw mmaatack ze świetna rozpiską a później Bąs broni pasa dewastując Sonnena. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) Wie ktoś jakie walki mmaa3 pokazuję otwarty polsat? Od 22 ma być transmisja, pewnie ostatni będzie walczył ten goło(pipi)ec w hartkorowym kogzem, ale chyba Grabowskiego czy Drwala też pokażą w otwartym nie? edit; dzięki! Edytowane 27 kwietnia 2013 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Na otwartym Polsacie: Dawid Ozdoba - Robert Burneika, Stan Economou - Damian Grabowski, Wes Swofford - Tomasz Drwal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Jak już informowaliśmy wcześniej, świetnie zapowiadająca się gala MMA Attack 3 będzie możliwa do obejrzenia za pomocą serwisu Ipla w rewelacyjnej cenie 4,90 zł (przelew) oraz 9,84 zł w przypadku wykupienia transmisji za pośrednictwem SMSa. Jest to cena za undercard oraz za główną kartę. Kod do oglądania http://www.ipla.tv/program-tv/transmisje/40-mma-attack-3 Sam się skuszę jak zostanę w domu. Rozpiska przekozak i na pewno nie żal tych 9zł(płacąc smsem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Niezłą beka z tego Koniowalskiego, czy jak on się tam nazywa, ten przydupas Koksa. Przyniósł pampersa Ozdobie na ważeniu, a ten założył mu go na głowę. Epic fail. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 W trakcie staredownu Koksu wyglądał jakby złapał zadyszkę już na samym ważeniu. Generalnie dzisiaj sporo dobrego MMA, a kwintesencją będzie poranny pojedynek Jonesa z Sonnenem. Dziwi mnie, że ludzie tak bardzo nie doceniają Chaela. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 ostra walka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Koksu przestał pakować? Bo miesięń piwny mu nieźle wystawał. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Ale hardkor. Czerwone kartki rozdają w MMA... Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 ozdoba po angielsku ni rozumie zyeb roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Nie rozumiem za co zdyskwalifikowali Ozdobę. Przecież on nawet nie walczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2013 Ja pierdole. I o tym cyrku się będzie mówiło. Chuj, że gala do tego momentu zajebiście udana. Jestem zdegustowany. Ozdoba niech (pipi) do tych swoich klubów. Koksowi też już dziękujemy. Ja rozumiem, że freak fighty być muszą bo niedzielnych kibiców mma przed tv trzeba ściągnąć no ale niech się na tych ff biją do kurwy nędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 Nie oglądam takich rzecyz za bardzo, ale jakoś wczoraj przytrafiło mi się zobaczyć całą galę. Rzeczywiście, do spotkania Burdelmejki (czy jak mu tam) z tym pajacem, co to niby jest Ozdobą, gala była całkiem ciekawa. Szybkie, zdecydowane starcie Drwala, lekko moim zdaniem kontrowersyjna decyzja a propos zwycięstwa Grabowskiego oraz widowiskowy strzał w ryj Victoriano w wykonaniu Piechoty. Dla niektórych podobno wydarzenie wieczoru, które miało chyba pomóc promować MMA, czyli "walka" klocka z klaunem. Tak naprawdę to wydaje mi się, że jeśli już to powinni być obaj zdyskfalikowani, bo o ile Ozdoba faktycznie biegał i skakał (z jednej strony mu sie nawet nie dziwię, bo mimo wszystko też bym się trochę bał ), o tyle Burneika prawie całą walkę dosłownie stał w miejscu. No, ale decyzja sędziego z pewnych oczywistych względów zrozumiała. Inna sprawa, że jestem wręcz przekonany, iż gdyby temu koksowi postawili pierwszego lepszego zawodowego fightera, nawet o 50 kilo lżejszego, to zginąłby smiercią tragiczną w ciągu pierwszych 30 sekund. Ta "walka" nie powinna się odbyć. Jak wspomniałem na początku, nie jestem fanem tego typu sportu i nie śledzę gal, ale skoro już się skusiłem, to na Teutatesa - chciałem zobaczyć paru gości lejących sie po mordach. Zakończenie gali natomiast pozostawiło we mnie niesmak. Mam nadzieję tylko, że takie cyrki się nie będą zbyt często powtarzać, bo być może w przyszłości znowu się skuszę na posiedzenie z piwem przed telewizorem, oglądając MMA. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 (edytowane) Koksu przestał pakować? Bo miesięń piwny mu nieźle wystawał. To od koksowania, organy rosna. Koksu pokazal jedynie, ze jest pajacem, ktory dostal w(pipi) od wazacego 50kg mniej lalusia-striptizera xDDDD Niech spyerdala na litwe. Edytowane 28 kwietnia 2013 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 najmana z ozdoba niech puszcza, mogloby byc ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 i tak ta cała Ozdoba miała więcej jaj niż Najman. Gala niezła, ale do oktagonu nadal nie mogę się przekonać. Tęskno za Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmybons 2 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 Z calym szacunkiem dla PRIDE, ale ring sie tak nadaje do MMA jak Tusk na premiera. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2013 najmana z ozdoba niech puszcza, mogloby byc ciekawie Tylko w klatce o średnicy 2m, bo by się w ringu nie spotkali. xD O ile z walk wieczoru, te Drwala i Grabowskiego trzymały niezły poziom, zwłaszcza druga, to Koks z Ozdobą to katastrofa. Powinna być podwójna dyskwalifikacja. Z początku rzeczywiście Koks próbował go ganiać, to po rozciętym łuku brwiowym stał i kręcił się wokół własnej osi, męcząc się przy tym jak zalana świnia po wspinaczce na ruchome schody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi