Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiscie, ze musi byc wojna - White juz wypowiadal sie w tej kwesti nie raz. Tylko czesto sa tak czy siak nudne walki jak ta z tej soboty miedzy R. Macdonaldem, a jakims agresorem ktorego nazwisko wylecialo mi z glowy. Jeden to nr3 ich wagi, a drugi nr4, a walka nudna jak flaki z olejem. Tu wiadomo, rozstawieni wysoko, wiec walczyc beda dalej, ale zapewne w pozniejszych terminach jesli nowa rozpiska ktora sie niedawno pojawila ich nie objela. Mysle, ze jak nasi wygraja to bedzie wystarczylo by walczyc dalej, ale jak pokaza sie ze zlej i nudnej strony to moze byc nieciekawie.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 336 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

To bedzie mega walka :) Hendricks to jeden z moich ulubionych zawodnikow - uwielbiam go ogladac. Nie dosc, ze jak trafi to zabija to jeszcze umie swietnie obalac jak przeciwnik dobrze sobie radzi w stujce. Bedzie sie dzialo.

Przypominam, ze jutro UFC 163 w Rio i tez zapowiada sie bardzo ciekawie.

http://en.wikipedia.org/wiki/UFC_163

Opublikowano

Panowie mam pytanie. Kop takiego Overeema to jakby kopnął koń. W ufc i mma mozna kopac sie po ryjach. Czy sa jakies przypadki cięzkich konsekwencji zdrowotnych w tym sporcie po otrzymaniu kopa na ryj. Ciekawi mnie to

Opublikowano

Kopać po ryjach możesz w stójce gdy dotykasz podłoża dwoma punktami podparcia czyli mówiąc po ludzku stoisz na girach. Gdy np do tego dotykasz jedną ręką gleby to rywal kopnąć Cię w głowe nie może, kolana w tym przypadku też są zakazane.

Zakazane są tak zwane soccer kicki jak w Pride.

Zdarzają się ciężkie nokauty po high kickach ale żadnych zgonów nie było:) Po prostu koleś za chwilę do siebie dochodzi;)

Opublikowano

Aha to tego nie wiedziałem, myslałem ze gostek klęczy a ty mozesz zrobic mu fatality i dlatego mnie to zastanawiało czy nie ma death matchów :) 

Opublikowano

Te zasady co do kopnięć i zwłaszcza kolan na głowę w parterze są bez sensu.

A to dotykanie ręką ziemi, które daje + 100 do ochrony przed kopnięciami w głowę jest już skrajnie głupie.

Opublikowano

Lubie cie ale dostajesz minusa. Porażka, dla mnie to już nie sport, ani mężczyżn. Jak mozna to nazywac sztukami walki. Dno

Opublikowano

Skakanie po głowie można odpuścić, ale kolana w parterze to przecież kwintesencja.

Opublikowano

No mi bardziej chodziło o te stemple jak na sztachet party po wiejskiej dyskotece i ogólnie kopy leżącego po plerach. 

Opublikowano

Lubie cie ale dostajesz minusa. Porażka, dla mnie to już nie sport, ani mężczyżn. Jak mozna to nazywac sztukami walki. Dno

W ufc tego właśnie nie ma:) Ale są dozwolone łokcie w każdej płaszczyźnie. A ta japońska organizacja już nie istnieje.

Opublikowano

Norma, ludzie lubia patrzec na takie rzeczy, to sie sprzedaje. 

Opublikowano

Skakanie po głowie można odpuścić, ale kolana w parterze to przecież kwintesencja.

tak ale nie na jape, to samo łokcie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BEKA Z KONINY

I jak widac Sonnen werbalnie jak zawsze w formie fajne rapy xD

Opublikowano

Moment nieuwagi. Piękno sportów walki :)

Po reemie widac przykręcony kurek z teściem

Opublikowano

Jeszcze jedna walka Reema i poleci. Wróci do Japonii gdzie znowu będzie "wielki" Jeden z najbardziej przereklamowanych fajterów. Już BF to pokazał. A jak skończył Pezao w dwóch walkach z Cainem każdy widział.Więc gdyby doszło do walki Cain - Oveerem (czy jak to się piszę) to doszło by do pierwszego zabójstwa w klatce. Jak Konina nie skończyła tego Browna? Tylko on to wie.

Szkoda tylko, ze Lesnar też nie był sobą w walce z Reemem. Zdrowie zrobiło swoje. 

Szogun, moje serce krwawi. Ciekawe czy dojdzie do walki Sonnena z Silvą. Szkoda, że tu też ten pierwszy będzie miał przewagę. Na wymianę nie pójdzie więc pozostaje przeleżenie Wanderleia.

Faber to jest prze(pipi). Uwielbiam jego walki. Profesor. Ładnie go pod(pipi)ił Alcantara na początku pierwszej rundy:)

Opublikowano

Faber zawsze tak ma a przyjdzie walka o pas to zaś pewnie mentalnie siądzie ... Szkoda bo chciał bym żeby w końcu wygrał ten pas UFC