Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupilem bilety na galę w Manchesterze miejsca zaraz za ringside i boxami dla VIPow za 137.50 najtańsze bilety kosztowały chyba 70 funtów

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 335,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Kolejny mistrz stracił pas a tu cisza?  

Wrzesień szykuje nam prawdziwe emocje. Hallmann, Omielańczuk, Held. A ten pierwszy już w środę. Emocje będą to pewne.  

Opublikowano

ja (pipi)e PIOTREK!!!! co za walka, co za powrót, co za emocje, co za poddanie. Cały się trzęsę z emocji. nie ma (pipi)a, dana będzie musiał sypnąć dolarami.

Opublikowano

Nie ma mocnych na polskie wątroby :) Do pełni szczęścia brakuje tylko żeby Omielańczuk swoją walkę wygrał przez jakieś fajne KO.

Opublikowano

Mam nadzieję ze w następna walkę wejdzie dużo pewniej bo prawdę powiedziawszy po tylu ciosach w tyl głowy mogl zostać zdyskwalifikowany. I tak wiem ze nie chciał na pewno tam bić ale nie trzymał ciśnienia I napierdalal na Jana. Teoretycznie moze byc już tylko lepiej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cieszy wygrana, ale kariery w UFC nie zrobi słabe kardio, słabe warunki..

Opublikowano

Jak na debiut to źle nie bylo ostatnio jak debiutowaly Pudziany z lepszymi rekordami to mieli pary na 90 sekund a później sie tulili 13 min I sapali na siebie a tutaj nawet cos nozkami machali

Wiadomo że mistrza to ani z Pletwala ani tym bardziej z Daniela nie będzie ale kogos trzeba zatrudnić na przyszloroczna gale w Polsce

Opublikowano

Kolejny dobry debiut Polaka I trochę śmieszna decyzja w walce wieczoru

Dlaczego śmieszna? Według mnie jak najbardziej sprawiedliwa, co nie zmienia faktu że Mauler zaskoczył wszystkich i dał nam imho walke roku (chociaż 28 grudnia mogę zmienić zdanie :D).

Opublikowano

Smieszna bo Alex wygral 2 pierwsze 3 zremisowal a Bones wygral dwie ostatnie rozumiem ze punktuje sie pod mistrza i powinien jak juz cos byc split

Opublikowano

Chyba nie tą samą walkę oglądaliśmy, chociaż pierwsze 3 rundy wyrównane więc nic dziwnego że tyle szumu wokół decyzji. Ale na pewno nie pokazał że jest lepszy od Bones'a a bez tego ciężko żeby mu pas odebrał.

Ale zazdroszcze biletów na galę w Manchesterze bo Hallman wchodzi za kontuzjowanego Anthony’ego Njokuaniego :)

Edytowane przez M4c

Opublikowano

Ale na pewno nie pokazał że jest lepszy od Bones'a a bez tego ciężko żeby mu pas odebrał.

Pod względem bokserskim i zapaśniczym znacznie lepiej się zaprezentował niż Jones. Walka bardzo wyrównana, widać że warunki fizyczne dawały mu znaczną przewagę we wcześniejszych pojedynkach. Teraz tylko liczę na ewentualny rewanż albo żeby Teixeira uśpił go jakąś konkretną bombą.

A co do Hallmana to miła niespodzianka, że jeszcze w tym roku zawalczy. Tylko ten termin na przygotowania bardzo krótki.

Opublikowano

Gdzie jest napisane ze Pletwal wskakuje za Njokuaniego ktorego nawet nie ma na karcie ? :D

Opublikowano

Ukyo ty szczęściarzu. Nie dość, że zobaczy ufc na zywo to jeszcze mu Płetwala do rozpiski dodali. Po gali czekam na obszerną relację;) 

Opublikowano

No teraz to sie jaram podwójnie postaram sie porobic jakieś zdjęcia I zdać relacje

Opublikowano

Bisping wypada. Maczida za niego.

Bellator: 

piękny miesiąc dla polskiego mma. Brawo HELD!

Edytowane przez _lukas_

Opublikowano

na prawdę dobra gala jak na realia polskiej sceny mma. Najlepsze ksw od baaaardzo dawna z sportowego punktu widzenia

Opublikowano

Wejściówka Big Sexy > poziom sportowy + szydera z Pudziana ze nie mial czasu z nim pogadac bo moze musial rap robic z bratem xDD

Opublikowano

Mieliśmy polew ze znajomymi, że następnym krokiem po międzynarodowym mistrzu KSW będzie walka o pas intergalaktycznego mistrza KSW :D