Bartg 5 529 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Najlepsze z całej gali był wywiad z Pudzianem "porwałem się z siekierą na słońce" i kolano Azhieva w ryj, gdzie Mamhem 4 razy powtarzał, że nie widział trafienia i dyskwalifikacja niesłuszna Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 Można gdzieś (w necie) zobaczyć powtórkę? Cytuj
QBH 246 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 w końcu jakaś konkretna walka: nie można przegapić. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Bonus do UFC za Damiana:) Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 kwietnia 2014 Opublikowano 18 kwietnia 2014 A dziś o 3 w nocy Marcin Held! Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Opublikowano 19 kwietnia 2014 Held w finale Bellatora. Ale z powaznych rzeczy to Bonus prze(pipi)l z 40kg chudszym Andrzejem!! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 (edytowane) WKU.RWIŁ GO I JĄ ZRUCHA. jestem pewny a tak na serio to ten andrzej to jest mega pisda. nie chce tutaj z siebie robic janusza ale stawiam milion zlotych ze bym mu nayebal w kilka sekund. samymi łapami. no bo w sumie tylko boxing jade <szpaner, janusz, ruchacz, gdzie ci do forum o grach>. powiem wam ze te jego kicki to by mnie mogly masować po nogach po prawdziwym sparingu, a gosciu miał takie dziury w gardzie (wlasciwie to on nie mial defensywy zadnej) ze proste lewy lewy prawy by zalatwilo sprawe. o ile by sie w ogole oslonil (bo pomimo małpich ruchów, wierzcie ze byl wolny w hoy), to pierwszym lewym bym mu rozyebal te ciotowata garde, a drugim lewmy bym sobie tylko jego ryj ustawił pod nokaut. serio wam mówię. nie doceniacie boksu. prrzypominam skarwensyny, ze waże 75 kilo i kazub czy tam jakiś litwin jest ode mnie spokojnie o 15 kilo większy xddd Zapytajcie kotleta schabowego, on tez ogarnia pięściarke. zreszta co tu gadac, jakikolwiek janusz, co ogarnia temat, wam odrazu powie ze tutaj nie ma co komentować, w postawie obydwu panów. U mnie pod blokiem w barze wykazują chłopaki większy kunszt fajterski niz na tym "frik fajcie"pozdro szejset luj z całej epy i wesołego jajka Edytowane 20 kwietnia 2014 przez Andżej Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Bonus wykazał się rozsądkiem, dopatrzyłem się nieczystego kopnięcia pod koniec ze strony Andrzeja, sędzia jak widać był stronniczy i nie było sensu dłużej podejmować walki. Podejrzewam, że dzieliły nas sekundy od tajnej techniki kołowrotka i ciężkiego nokautu na Endriu. Szkoda. Cytuj
Nemesis 1 274 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Opublikowano 20 kwietnia 2014 WKU.RWIŁ GO I JĄ ZRUCHA. jestem pewny a tak na serio to ten andrzej to jest mega pisda. nie chce tutaj z siebie robic janusza ale stawiam milion zlotych ze bym mu nayebal w kilka sekund. samymi łapami. no bo w sumie tylko boxing jade <szpaner, janusz, ruchacz, gdzie ci do forum o grach>. powiem wam ze te jego kicki to by mnie mogly masować po nogach po prawdziwym sparingu, a gosciu miał takie dziury w gardzie (wlasciwie to on nie mial defensywy zadnej) ze proste lewy lewy prawy by zalatwilo sprawe. o ile by sie w ogole oslonil (bo pomimo małpich ruchów, wierzcie ze byl wolny w hoy), to pierwszym lewym bym mu rozyebal te ciotowata garde, a drugim lewmy bym sobie tylko jego ryj ustawił pod nokaut. serio wam mówię. nie doceniacie boksu. prrzypominam skarwensyny, ze waże 75 kilo i kazub czy tam jakiś litwin jest ode mnie spokojnie o 15 kilo większy xddd Zapytajcie kotleta schabowego, on tez ogarnia pięściarke. zreszta co tu gadac, jakikolwiek janusz, co ogarnia temat, wam odrazu powie ze tutaj nie ma co komentować, w postawie obydwu panów. U mnie pod blokiem w barze wykazują chłopaki większy kunszt fajterski niz na tym "frik fajcie" pozdro szejset luj z całej epy i wesołego jajka Zgadzam się z tym co napisałeś. Dla mnie te freak-fajty to jedno wielkie nieporozumienie. Poziom techniczny zerowy u obydwu panów. Akurat treningi Bonusa śledziłem xD ale myślałem, że co nieco poprawił. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Nie (pipi)cie mały nie jest wcale takim leszczem.Fajt z gościem 40kg cięższym to zachowawczo top brał. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 To pokazuje dlaczego takie walki są organizowane. O Heldzie cisza. O bonusie już parę postów i 327 261 odsłon jego walki na YT. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 Dobrze ze KSW 27 nie jest oparte na Berserkerach bo moglaby im sie karta posypac hehe. http://www.mmszczecin.pl/480502/2014/5/8/czterech-zawodnikow-mma-ze-szczecina-zatrzymanych-przez-cbs-podejrzani-o-handel-narkotykami-wideo?category=news Pewnie to i tak nikt z topu no aaaaleeee Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 (edytowane) www.sfight.pdg.pl www.ksw27.esy.es www.ksw20140517.blogspot.com www.ksw27.comuf.com www.kswpl.bplaced.net Edytowane 17 maja 2014 przez Zaqair Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 ma ktos jakiś stream co nie bedzie laga na moim 120mb laczu ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Jakim cudem na moim mobilnym necie(+/- 2mb) mi nie laguje a tobie na 120mb laguje? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 jaki ogladasz ? Wiesz ja mysle ze to nie ma reguly kto jakie ma lacze może moje bardziej pakiety gubi itd nie wiem jak to działa ale czasami mi sie zacina Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 Przez ps3 z ostatniego linku ktory dalem strone wczesniej. Tomci powiem ci,ze jak bym mial 120mb lacze to kum kupil dostep na ipla czy ksw.tv Teraz troche zaczyna lagowac Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 mam iple w samsungu ale taki fanem mma nie jestem zeby placic 40zl Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 17 maja 2014 Opublikowano 17 maja 2014 http://drhfutboltv.pl.tl/stream2.htm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi