Gość Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Holly nie ma szans z Rondą? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień. Ma 6 walk w ufc,3 ostatnie walki ponizej 1min,czwarta ktora skonczyla sie po 1:06, piata to najdluzsza walka bo zakonczyla sie poddaniem w 3 rundzie(0:56).i jej pierwsza walka w ufc ktora trwala 4:49. Wiec szczerze mowiac watpie,ze ta walka potrwa dluzej niz 2min. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Fiu fiu, Dana niezłą miał minę podczas wywiadu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) Powiem tak ogladanie na zywo tego bylo mega satysfakcjanujace. Szczegolnie biorac pod uwage jej zachowanie podczas warzenia,przed ropoczeciem walki i po tym jak uderzyla Holm bo zakonczeniu pierwszej rundy. Rousey chyba juz nigdy nie bedzie miala pasa biorac pod uwage przepasc jaka byla miedzy nimi w tej walce. Teraz licze na powtorke na ufc 194 i TKO na Mcgregor i zasadniczo Dana to chyba sie powiesi Edytowane 15 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj
Gość Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 (edytowane) Niestety, czy tam stety bo zyskało widowisko, głupota i niedojrzałość Rondy wykipiały. W ostatniej walce palma jej odbiła bo brazyliana powiedziała coś nie tak, a ta jak głupia leciała odkryta z łapami do przodu i mimo szybkiego, efektownego skończenia zebrała parę buł. Tu było jeszcze gorzej, konferencja po której wściekła się, mało nie spłakała opowiadając jak ją zje, a wszystko bo... Holly dotknęła jej twarzy podczas "nosiu do nosia" xD Wchodzi do klatki z miną jakby wstrzymywała bąka, nie dotknęła rękawic, a później powtórka z poprzedniej walki, bez gardy, na pałę do przodu, bo panna Rousey jest bardzo zdenerwowana na przeciwniczkę... Na mistrzynię świata w boksie i nie tylko. Za to Holm opanowana, taktyczna, silna, nastawiona na walkę, a nie odgrywanie się za jakieś bzdury. Knock out CroCop style, miodek. Największe emocje mma tego roku. Up do Zaqa: Ja bym Rondy nie skreślał bo umiejętności przecież ma wielkie, a przewaga w tej walce wynikała też z jej bezmyślności i to jest główne zadanie po tej walce, popracować nad głową i nad tym by team miał na nią jakiś wpływ. Reszta walk: Sobotta wyłapał tak, że powaliło by bizona. Hunt vs Big Foot dziwna walka, wyglądała jak ustawiona. Dżoana ogień przez 5 rund i myślenie, dobrze się to oglądało, i te miodne frontkicki m m. A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień. Ma 6 walk w ufc,3 ostatnie walki ponizej 1min,czwarta ktora skonczyla sie po 1:06, piata to najdluzsza walka bo zakonczyla sie poddaniem w 3 rundzie(0:56).i jej pierwsza walka w ufc ktora trwala 4:49. Wiec szczerze mowiac watpie,ze ta walka potrwa dluzej niz 2min. W hazard się tylko nie baw z taką wiarą w statystykę. Edytowane 15 listopada 2015 przez Gość Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 15 listopada 2015 Opublikowano 15 listopada 2015 Ale się cieszę że pączek wreszcie dostał solidny oklep, tak sie kończy uważanie samej siebie za legendę Aśka jak zwykle solidnie. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Jeszcze teraz zeby McGregor wylapal KO i bedzie kumulacja ;p Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 Tak jak Rousey mysli,ze jest bogiem. Ogolnie sposob w jaki sie zachowuje mnie w(pipi)ia. Mam nadzieje,ze skonczy z rozwalona twarza. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 16 listopada 2015 Opublikowano 16 listopada 2015 A wracając do Conora - koleś jest przekomiczny w swoim zachowaniu, a przy okazji całkiem mocno bije. #teammcgregor 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 17 listopada 2015 Opublikowano 17 listopada 2015 Aldo zdominuje rudego, zobaczycie. To bedzie walka do jednej bramki. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Ronda dostała 6 miesięcy zawieszenia przez komisję lekarską xD Dana płacze Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 To bez znaczenia bo i tak by nie wyszła szybciej do rewanżu , co scenę na lotnisku od(pipi)ala to ja nie wie Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 listopada 2015 Opublikowano 18 listopada 2015 Nie widziałem poka? Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 Dała w ogóle jakiś wywiad po bęckach? Bo co wcześniej szukałem to ani słowa. Tak jak mówiłem tam nad jej głową muszą pracować. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 Dobra nasze podwórko: Kita odpali Bedorfa. Ciekawe jak Materla po AKA wypadnie na tle Mameda ? typ 40:60 dla Mameda Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 27 listopada 2015 Opublikowano 27 listopada 2015 W ogóle coś się rozwinęło w temacie UFC jeśli chodzi o Materle? Pamiętam że już z 2 lata temu były jakieś ploty że są w kontakcie i jest bliski podpisania kontraktu. Jeśli to nadal aktualne to obstawiam przegraną Mameda żeby pomóc Materli wskoczyć do UFC. Cytuj
Gość Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 W walce o mistrzostwo remizy i okolic jestem za Materlą. Później niech idzie śladami Błachowicza (może z ciut lepszym skutkiem), a Czeczen z pasem w spadku nadal króluje na wsi. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 (edytowane) Anzor troche za duzo McGregora sie na ogladal Edytowane 28 listopada 2015 przez Zaqair Cytuj
Gość Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Obaj siebie warci, nieco niestabilnie pod deklem. Najbardziej z całej gali jestem ciekaw Klebera Koike. Pozamiatał Anzorem w takim stylu, że pierwszy raz przy KSW rzekłem, - "no kur.wa, nareszcie ktoś nie z łapanki". Oby potwierdził. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi