Opublikowano 14 listopada 20159 l A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień.
Opublikowano 14 listopada 20159 l A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień. Ma 6 walk w ufc,3 ostatnie walki ponizej 1min,czwarta ktora skonczyla sie po 1:06, piata to najdluzsza walka bo zakonczyla sie poddaniem w 3 rundzie(0:56).i jej pierwsza walka w ufc ktora trwala 4:49. Wiec szczerze mowiac watpie,ze ta walka potrwa dluzej niz 2min.
Opublikowano 15 listopada 20159 l Powiem tak ogladanie na zywo tego bylo mega satysfakcjanujace. Szczegolnie biorac pod uwage jej zachowanie podczas warzenia,przed ropoczeciem walki i po tym jak uderzyla Holm bo zakonczeniu pierwszej rundy. Rousey chyba juz nigdy nie bedzie miala pasa biorac pod uwage przepasc jaka byla miedzy nimi w tej walce. Teraz licze na powtorke na ufc 194 i TKO na Mcgregor i zasadniczo Dana to chyba sie powiesi Edytowane 15 listopada 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 15 listopada 20159 l Niestety, czy tam stety bo zyskało widowisko, głupota i niedojrzałość Rondy wykipiały. W ostatniej walce palma jej odbiła bo brazyliana powiedziała coś nie tak, a ta jak głupia leciała odkryta z łapami do przodu i mimo szybkiego, efektownego skończenia zebrała parę buł. Tu było jeszcze gorzej, konferencja po której wściekła się, mało nie spłakała opowiadając jak ją zje, a wszystko bo... Holly dotknęła jej twarzy podczas "nosiu do nosia" xD Wchodzi do klatki z miną jakby wstrzymywała bąka, nie dotknęła rękawic, a później powtórka z poprzedniej walki, bez gardy, na pałę do przodu, bo panna Rousey jest bardzo zdenerwowana na przeciwniczkę... Na mistrzynię świata w boksie i nie tylko. Za to Holm opanowana, taktyczna, silna, nastawiona na walkę, a nie odgrywanie się za jakieś bzdury. Knock out CroCop style, miodek. Największe emocje mma tego roku. Up do Zaqa: Ja bym Rondy nie skreślał bo umiejętności przecież ma wielkie, a przewaga w tej walce wynikała też z jej bezmyślności i to jest główne zadanie po tej walce, popracować nad głową i nad tym by team miał na nią jakiś wpływ. Reszta walk: Sobotta wyłapał tak, że powaliło by bizona. Hunt vs Big Foot dziwna walka, wyglądała jak ustawiona. Dżoana ogień przez 5 rund i myślenie, dobrze się to oglądało, i te miodne frontkicki m m. A Ronda to co? KSW? ;p Nic nie będę zarywał, ale pierwsze co po pobudce to dopadam galę i ogień. Ma 6 walk w ufc,3 ostatnie walki ponizej 1min,czwarta ktora skonczyla sie po 1:06, piata to najdluzsza walka bo zakonczyla sie poddaniem w 3 rundzie(0:56).i jej pierwsza walka w ufc ktora trwala 4:49. Wiec szczerze mowiac watpie,ze ta walka potrwa dluzej niz 2min. W hazard się tylko nie baw z taką wiarą w statystykę. Edytowane 15 listopada 20159 l przez Gość
Opublikowano 15 listopada 20159 l Ale się cieszę że pączek wreszcie dostał solidny oklep, tak sie kończy uważanie samej siebie za legendę Aśka jak zwykle solidnie.
Opublikowano 16 listopada 20159 l Tak jak Rousey mysli,ze jest bogiem. Ogolnie sposob w jaki sie zachowuje mnie w(pipi)ia. Mam nadzieje,ze skonczy z rozwalona twarza.
Opublikowano 16 listopada 20159 l A wracając do Conora - koleś jest przekomiczny w swoim zachowaniu, a przy okazji całkiem mocno bije. #teammcgregor
Opublikowano 17 listopada 20159 l Aldo zdominuje rudego, zobaczycie. To bedzie walka do jednej bramki.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Ronda dostała 6 miesięcy zawieszenia przez komisję lekarską xD Dana płacze
Opublikowano 18 listopada 20159 l To bez znaczenia bo i tak by nie wyszła szybciej do rewanżu , co scenę na lotnisku od(pipi)ala to ja nie wie [emoji3]
Opublikowano 19 listopada 20159 l Dała w ogóle jakiś wywiad po bęckach? Bo co wcześniej szukałem to ani słowa. Tak jak mówiłem tam nad jej głową muszą pracować.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Dobra nasze podwórko: Kita odpali Bedorfa. Ciekawe jak Materla po AKA wypadnie na tle Mameda ? typ 40:60 dla Mameda
Opublikowano 27 listopada 20159 l W ogóle coś się rozwinęło w temacie UFC jeśli chodzi o Materle? Pamiętam że już z 2 lata temu były jakieś ploty że są w kontakcie i jest bliski podpisania kontraktu. Jeśli to nadal aktualne to obstawiam przegraną Mameda żeby pomóc Materli wskoczyć do UFC.
Opublikowano 28 listopada 20159 l W walce o mistrzostwo remizy i okolic jestem za Materlą. Później niech idzie śladami Błachowicza (może z ciut lepszym skutkiem), a Czeczen z pasem w spadku nadal króluje na wsi.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Anzor troche za duzo McGregora sie na ogladal Edytowane 28 listopada 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 28 listopada 20159 l Obaj siebie warci, nieco niestabilnie pod deklem. Najbardziej z całej gali jestem ciekaw Klebera Koike. Pozamiatał Anzorem w takim stylu, że pierwszy raz przy KSW rzekłem, - "no kur.wa, nareszcie ktoś nie z łapanki". Oby potwierdził.