devilbot 3 681 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 To tylko trening przed wersją PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 ale ja nie mam nic przeciwko, tylko ta gra 30 nie trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza
d4rk87 0 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Hej, szybkie pytanie... nie można wspólnie wykonać tej samej misji będąc na tym samym etapie gry ? razem z kumplem jesteśmy na 6 misji i nie możemy do siebie dołączyć bo wyskakuje komunikat że przeszedłem za mało fabuły... czy coś źle robimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Ten kto hostuje musi najpierw zobaczyć scenkę żeby drugi mógł się dołączyć, a dołączający powinien już przejść misję do której się dołącza u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaalos 0 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 ostatnio planuje zakupić gre monster hunter world i jestem ciekawy czy by poszła na moim laptopie [rosze o pomoc :P gtx1050ti 8giga ramu 64bit inter core i7-8750h Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Chyba wszyscy w tym temacie grają na konsolach, więc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iop Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Ukończyłem misję Zorah Magdaros. Więc główna fabuła została ukończona. Mam łowcę na poziomie 10. Brakuje mi tylko 6 poziomów, aby mieć dostępną misję: Zlecenie: Kłopoty w Starodrzewie. Współpraca specjalna z grą Wiedźmin 3: Dziki Gon – zlecenie specjalne https://game.capcom.com/manual/MHW/pl/ps4/page/15/2 https://www.youtube.com/watch?v=WuZJ6G2dczs Jak mogę wbić te 6 poziomów, aby mieć łowcę na 16 poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Jak poziom paska levelu hunter rank czyli lowcy rosnie to go wbij robiac rozne misje jak stoi w miejscu to zrob quest fabularny odblokowujacy range. Nie skonczyles fabuly zorah nie jest ostatnim bosem. Jestes w polowie. Edytowane 24 Lutego 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iop Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) @devilbot Dziękuję za informację. Mam teraz misję: Wyrusz na ekspedycję: Udaj się na Pustkowie Dzikowieży - I niestety nie wiem, co mam tam zrobić, żeby wykonać to zadanie.Aktualizacja: Wykonałem to zadanie. Należy wybrać obóz południowo-zachodni i skierować się bezpośrednio na północ od swojej lokalizacji. Ślady tej bestii znajdują się w kwadrancie numer 3 mapy, który jest lewą górną częścią obszaru. Jak tylko tutaj będziesz, nie tylko odkryjesz różne ślady Pukei-Pukei, ale także łuski Rathalos'a. Przewodnik zauważy, że jest to bardzo dziwne i poprosi o kontynuowanie poszukiwania w okolicy. Źródło:https://heavy.com/games/2018/02/monster-hunter-world-investigate-wildspire-waste/ Edytowane 24 Lutego 2020 przez iop Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jest jakiś sposób na permanentne podniesienie poziomu HP/staminy? Czy tylko tymczasowe metody? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Tylko skillem. Najlepiej 3 vitality gemy wstawić. No ale to i tak nic ci nie da będą cię dalej poniewierać potworki i będziesz za nimi ganiał po całej mapie bo jesteś graczem początkującym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 No niby tak, pytam z ciekawości, ale póki co sobie trochę radzę i dzisiaj Paolumu tak skołowałem oślepianiem, że nawet nie zdążył spierdolić i zaszlachtowałem go na miejscu. Ale potem dałem się zaskoczyć Odogaronowi, bo to moja pierwsza z nim styczność. Ogólnie fajnie, ale trochę się ociągam z fabułą, bo zawsze chcę najpierw zaliczyć wszystkie poboczne, więc wygląda to trochę tak: 1 misja fabularna - 5 pobocznych. Wnioskuję, że poziom łowcy rośnie tylko przy fabularnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Poziom łowcy rośnie cały czas podczas wszystkich questów ale dopóki robisz fabułę to masz tzw soft capa i po pchnięciu fabuły odblokuje się i uzna te wszystkie poboczne co zrobiłeś. Na końcu gry już capa nie będzie w ogóle i można lecieć do 999. Odogaron jak ci sprzeda bleeda to albo zjedz suszone mięso albo poczekaj w kucki w krzakach aż minie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi