Skocz do zawartości

Pytania i odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A swoją drogą, jak wygląda sprawa ze znajomymi w MH4U? Pytam bo wczoraj wieczorem trochę grałem i nawet wbijałem parę razy online (jak na złość wczoraj wybitnie ciął mi net przez co kilka razy mnie wywalało z rozgrywki), ale jak wchodziłem na listę znajomych przy wszystkich miałem UNAVAIBLE. Czy jak ktoś jest online to widać go na tej liście i można jakoś zaprosić do gry, czy to nie tak działa i stąd pomysł z hangoutem?

Opublikowano (edytowane)

ale musi być online w grze, czyli musi być w online gathering hallu, jeśli poprostu konsola jest online to nie będziesz go widział jako dostępnego w grze.

zebrać jeszcze 2 osoby i ustawić się przy piwku na polowanie.

nie wiem czy znajdziesz jeszcze 2 osoby xD

no i bez piwa bo sie nie da skutecznie polwoać po alko

Edytowane przez Yano
Opublikowano

dzieli się mniej więcej pół na pół, połowa to weterani jak Yano, tudzież trochę mniejsi jak Ty czy ja ;p.

Jak tam głowa gypcerosa? W sumie mogę pomóc pohuncić dziś po 20

Opublikowano (edytowane)

jak kataną z bracha wybuchniesz łeb to łatwo powinieneś rozwalić

w ogole gypc zwykle wkurzał swoim flashem, a teraz lubie ten jego atak bo podbiegam z lancą wale counter i odrazu po flashu napieprzam go counterem :D

Edytowane przez Yano
Opublikowano

dzieli się mniej więcej pół na pół, połowa to weterani jak Yano, tudzież trochę mniejsi jak Ty czy ja ;p.

dobra jak mniejwiecej znasz tych ludzi to wiesz dlaczego oni tu nie siedzą?

albo ogolnie na forum FPE?

Opublikowano

Zapewne z podobnego powodu co Ty nie siedzisz na fejsie - nie odczuwają takiej potrzeby. Bo po co siedzieć na forum, gdzie Nintendo jest w mniejszości, a wszystko co chcą wiedzieć i rozmawiać robią na fejsie/my3ds.pl albo gdzieś indziej? :P

Opublikowano

jak by co to jak ktoś ma uber pline pytania to może mi zadawać na google chacie

yanomh@gmail.com

na forum nie zawsze jestem a na chacie moge odpowiedzieć jesli bede wiedział z głowy. bo jak biegam po ludziach w pracy to mam ograniczone mozliwosci googlowania info