milo121 0 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Temat prosty - ulubione postacie z gier na PC, Konsole... W moim przypadku są to : Kratos - God Of War (PS2) Altair i Enzio - Assassin's Creed I i II (PS3) Gelu - Heroes III Might of Magic (PC) No...tyle..xD Edytowane 17 lipca 2009 przez milo121 Cytuj
Ak0nia 28 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 jak na temat to pacman. Zawsze lubialem jak zjadał te wszystkie żółte kulki, potem trafił na tę dużą i zjadalo się nim duchy. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Kreatos - God Of War (PS2) Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Marcus, Cole, Baird, Dominic, Hoffman (Gears of War) Gordon Freeman (Half-Life) Duke Nukem (Duke Nukem 3D) Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Colin McRae (Colin McRae) Leo Messi, Ronaldinho (FIFA 09 i inne) !!!!!!!! ZA(pipi)IASZCZE POSTACIE Cytuj
Gość Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Jedyny i niepowtarzalny: Mario. Edytowane 16 lipca 2009 przez jasiopatryk Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Hahah. Padłem xD. Rapper może? Moje typy: Mario Rikku Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 1. Sackboy (LBP) 2. Lady (DMC3 i 4) 3. Ada Wong (RE4) 4. Kratos 5. Vergil & Dante Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Agent 47-KOZAK po prostu. CJ-nasz murzyn Cytuj
Lain 107 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Jak kolega powywowwyżej (Grigori się wtrynił ;p ) - Agent 47. Nawet miałam sobie podobną dziarkę walnąć. xD + *Tifa *Solid Snake Edytowane 16 lipca 2009 przez Lain Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 hmmm trudne pytanie... ale chyba mlody Solid Snake. ______________________________ btw. ten ludek z Okami to Issun ;] Cytuj
Sig 395 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Prawie każdą postać z FF 7 Solid Snake Leon S. Kennedy i cała ekipa z gears of war ;d Cole , Dom , Marcus i ten ostatni zapomniałem jak się nazywa . Edytowane 16 lipca 2009 przez Raiga Cytuj
milo121 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Autor Opublikowano 17 lipca 2009 jeszcze dodam - mario i te takie sympatyczne grzybki z tej gry xD Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 <----- ten kolo rzecz jasna ^_^ - 11tu ludków z PESa - Kr(e)atos - DMC1 Dante - Marcus Fenix/Boomersy - Daxter - Nariko Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 ABE SNAKE MARIO Ekipa z serii Commandos oraz Heroes of Might & Magic WIEDZMIN Cytuj
Młody 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Tommy Vercetti (GTA: VC) Zack (CC: FFVII) Dante (DMC3) Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 CJ to był chyba najgorszy bohater z serii GTA. I nie, nie jestem rasistą, ale to był cep bez charakteru. Co kto lubi. No lubię tego typa co mam w avatarze i jego synów. Teraz ciut mniej, ale nadal. Andrew Ryan, za jego ideę. Atlasa z sposób wysławiania i nieśmiertelne would you kindly. I jeszcze tego zielonego ludko/robaczka z Okami. Śmieszny był. Co Ty gadasz ? CJ to kozak był,bardzo się z nim zżyłem...Ale nie bardziej niż mój kolega,który będąc na mieście,kiedy obok niego przejeżdżała pewna babcia na rowerze,wskoczył na bagażnik składaka i się zaczął drzeć "It's my wheelie,it's my you're motherfucker" xD.Chłopak nawet jak chodził to podobnie do CJ-a a jak jeździł rowerem to zeskakiwał tak jak murzynek w pełnym pędzie po naciśnięciu :triangle: . Poprzedniego posta pisałem z PS3 więc go trochę rozbuduję : Agent 47 i jego chłód oraz precyzja bardzo mi się podobały.Niesamowite emocje podczas gry i ta radość po zrobieniu misji na Sillent Assasin.W Blood Mooney każdą misję na najwyższym stopniu trudności zaliczyłem z tą rangą w Kontraktach i 2 niestety nie.Grałem na PS2,często z kumplem,który pomagał -pieprząc głupoty,ale i czasami rzucając celną uwagą(pozdro:D) Kolejnym z ulubionych bohaterów jest Sam Fisher-Żałuję,że ten SC jest exclusivem dla 360.Sam jest oddanym patriotą i bardzo lubianym przeze mnie gościem z uwagi na wielkie skille i kapitalną częsć Double Agent(Misja w więzieniu i ostatnia w NY roxx). Postać z Drivera 1,w którego grałem u kuzynów-za(pipi)iste misje nie pamiętam czy on coś mówił,ale gra kozak to i bohater kozak ! Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 1) Nemesis (RE3, RE UC) - fakt, że jest to przeciwnik w RE3, ale jego determinacja w dążeniu do celu i bezwzględność niesamowicie mnie zafascynowały. Power. 2) Albert Wesker (RE) - najciekawszy czarny charakter, istny geniusz potrafiący taktycznie rozpatrzeć swoje położenie w każdej sytuacji i kierujący się tyko własnymi wartościami w dążeniu do zamierzonego celu. 3) Naked Snake (MGS) - ekspert w CQC, survivalu, jego stancje w trakcie walk, spojrzenia, dialogi czynią z niego niezwykłego bohatera, który pomimo ogromnego doświadczenia w kwestiach militarnych wciąż się uczył jak wybierać. 4) Link (The Legend of Zelda) - jedna z najbardziej charakterystycznych postaci w grach, kiedy przemierzamy nim zakątki Hyrule czujemy jego misję i legendę jaką został owiany. Coś niesamowitego. 5) Kratos (God of War) - najbardziej charyzmatyczna postać, wielki wojownik niesamowicie konsekwentny w swoich poczynaniach, brawurowe akcje w trakcie walk to jego główna domena. 6) Samus Aran (Metroid Prime) - międzygalaktyczna łowczyni nagród, niezwykła postać. 7) Nightmare (Soul Calibur) - jego zbroja i siła czynią z niego najciekawszą postać w kręgu bijatyk. 8 Gray Fox (MGS) - cyborg, który zachował honor, wielki żołnierz, nigdy nie zapomnę jego sceny śmierci. 9) Fox McCloud (Star Fox Adventures) - najbardziej wyluzowany bohater, jakiego widziałem, jego gadki i gesty są niepowtarzalne. 10) Alucard (Castlevania) - postać łącząca w sobie cechy wampira i świetnego wojownika, stwarzający wrażenie obojętnego skupiony w swoim działaniu. Najlepiej oddany bohater wampirzej sagi. Cytuj
Średnio zaawansowany Gracz 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 1. Mario 2. Crash Bandicoot 3. GMAC (NfS:Undercover) 4. Spyro 5. Sackboy 6. Johnny Napalm (GH:WT) Cytuj
septo 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Cloud i Sephiroth z Final Fantasy no i oczywiscie Lara Croft Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Jak tak pomyślę, to wiele fajnych postaci, które bardzo lubię przychodzi mi na myśl. Ale bezapelacyjnie wygrywa Raziel z serii Legacy of Kain. Wampir ( a raczej to co z niego zostało ), który kiedyś był Serafinem , świetnie zdubbingowany przez Michaela Bella. Obszarpany, bez dolnej szczęki i bardzo wkurzony. Świetna postać. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Tommy Vercetti Solid Snake Phoenix Wright Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Ryo Hazuki z Shenmue i Matt Baker z Brothers in Arms. dwie postaci i dwie serie gier które jeszcze długo będą śnić mi sie po nocach Cytuj
Karix19xx 0 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Riddick z Kronik Nariko z Heavenly Sword Bezimienny z Gothic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi