Opublikowano 16 lipca 200915 l Temat prosty - ulubione postacie z gier na PC, Konsole... W moim przypadku są to : Kratos - God Of War (PS2) Altair i Enzio - Assassin's Creed I i II (PS3) Gelu - Heroes III Might of Magic (PC) No...tyle..xD Edytowane 17 lipca 200915 l przez milo121
Opublikowano 16 lipca 200915 l jak na temat to pacman. Zawsze lubialem jak zjadał te wszystkie żółte kulki, potem trafił na tę dużą i zjadalo się nim duchy.
Opublikowano 16 lipca 200915 l Kreatos - God Of War (PS2) Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Marcus, Cole, Baird, Dominic, Hoffman (Gears of War) Gordon Freeman (Half-Life) Duke Nukem (Duke Nukem 3D)
Opublikowano 16 lipca 200915 l Colin McRae (Colin McRae) Leo Messi, Ronaldinho (FIFA 09 i inne) !!!!!!!! ZA(pipi)IASZCZE POSTACIE
Opublikowano 16 lipca 200915 l Jedyny i niepowtarzalny: Mario. Edytowane 16 lipca 200915 l przez jasiopatryk
Opublikowano 16 lipca 200915 l Hahah. Padłem xD. Kreatynos może? Co do moich typów to: Riddick (Chronicles of Riddick) Tobias Ripper (Hitman) Hahah. Padłem xD. Rapper może? Moje typy: Mario Rikku
Opublikowano 16 lipca 200915 l 1. Sackboy (LBP) 2. Lady (DMC3 i 4) 3. Ada Wong (RE4) 4. Kratos 5. Vergil & Dante
Opublikowano 16 lipca 200915 l Jak kolega powywowwyżej (Grigori się wtrynił ;p ) - Agent 47. Nawet miałam sobie podobną dziarkę walnąć. xD + *Tifa *Solid Snake Edytowane 16 lipca 200915 l przez Lain
Opublikowano 16 lipca 200915 l hmmm trudne pytanie... ale chyba mlody Solid Snake. ______________________________ btw. ten ludek z Okami to Issun ;]
Opublikowano 16 lipca 200915 l Prawie każdą postać z FF 7 Solid Snake Leon S. Kennedy i cała ekipa z gears of war ;d Cole , Dom , Marcus i ten ostatni zapomniałem jak się nazywa . Edytowane 16 lipca 200915 l przez Raiga
Opublikowano 17 lipca 200915 l Autor jeszcze dodam - mario i te takie sympatyczne grzybki z tej gry xD
Opublikowano 17 lipca 200915 l <----- ten kolo rzecz jasna ^_^ - 11tu ludków z PESa - Kr(e)atos - DMC1 Dante - Marcus Fenix/Boomersy - Daxter - Nariko
Opublikowano 17 lipca 200915 l ABE SNAKE MARIO Ekipa z serii Commandos oraz Heroes of Might & Magic WIEDZMIN
Opublikowano 17 lipca 200915 l CJ to był chyba najgorszy bohater z serii GTA. I nie, nie jestem rasistą, ale to był cep bez charakteru. Co kto lubi. No lubię tego typa co mam w avatarze i jego synów. Teraz ciut mniej, ale nadal. Andrew Ryan, za jego ideę. Atlasa z sposób wysławiania i nieśmiertelne would you kindly. I jeszcze tego zielonego ludko/robaczka z Okami. Śmieszny był. Co Ty gadasz ? CJ to kozak był,bardzo się z nim zżyłem...Ale nie bardziej niż mój kolega,który będąc na mieście,kiedy obok niego przejeżdżała pewna babcia na rowerze,wskoczył na bagażnik składaka i się zaczął drzeć "It's my wheelie,it's my you're motherfucker" xD.Chłopak nawet jak chodził to podobnie do CJ-a a jak jeździł rowerem to zeskakiwał tak jak murzynek w pełnym pędzie po naciśnięciu :triangle: . Poprzedniego posta pisałem z PS3 więc go trochę rozbuduję : Agent 47 i jego chłód oraz precyzja bardzo mi się podobały.Niesamowite emocje podczas gry i ta radość po zrobieniu misji na Sillent Assasin.W Blood Mooney każdą misję na najwyższym stopniu trudności zaliczyłem z tą rangą w Kontraktach i 2 niestety nie.Grałem na PS2,często z kumplem,który pomagał -pieprząc głupoty,ale i czasami rzucając celną uwagą(pozdro:D) Kolejnym z ulubionych bohaterów jest Sam Fisher-Żałuję,że ten SC jest exclusivem dla 360.Sam jest oddanym patriotą i bardzo lubianym przeze mnie gościem z uwagi na wielkie skille i kapitalną częsć Double Agent(Misja w więzieniu i ostatnia w NY roxx). Postać z Drivera 1,w którego grałem u kuzynów-za(pipi)iste misje nie pamiętam czy on coś mówił,ale gra kozak to i bohater kozak !
Opublikowano 26 lipca 200915 l 1) Nemesis (RE3, RE UC) - fakt, że jest to przeciwnik w RE3, ale jego determinacja w dążeniu do celu i bezwzględność niesamowicie mnie zafascynowały. Power. 2) Albert Wesker (RE) - najciekawszy czarny charakter, istny geniusz potrafiący taktycznie rozpatrzeć swoje położenie w każdej sytuacji i kierujący się tyko własnymi wartościami w dążeniu do zamierzonego celu. 3) Naked Snake (MGS) - ekspert w CQC, survivalu, jego stancje w trakcie walk, spojrzenia, dialogi czynią z niego niezwykłego bohatera, który pomimo ogromnego doświadczenia w kwestiach militarnych wciąż się uczył jak wybierać. 4) Link (The Legend of Zelda) - jedna z najbardziej charakterystycznych postaci w grach, kiedy przemierzamy nim zakątki Hyrule czujemy jego misję i legendę jaką został owiany. Coś niesamowitego. 5) Kratos (God of War) - najbardziej charyzmatyczna postać, wielki wojownik niesamowicie konsekwentny w swoich poczynaniach, brawurowe akcje w trakcie walk to jego główna domena. 6) Samus Aran (Metroid Prime) - międzygalaktyczna łowczyni nagród, niezwykła postać. 7) Nightmare (Soul Calibur) - jego zbroja i siła czynią z niego najciekawszą postać w kręgu bijatyk. 8 Gray Fox (MGS) - cyborg, który zachował honor, wielki żołnierz, nigdy nie zapomnę jego sceny śmierci. 9) Fox McCloud (Star Fox Adventures) - najbardziej wyluzowany bohater, jakiego widziałem, jego gadki i gesty są niepowtarzalne. 10) Alucard (Castlevania) - postać łącząca w sobie cechy wampira i świetnego wojownika, stwarzający wrażenie obojętnego skupiony w swoim działaniu. Najlepiej oddany bohater wampirzej sagi.
Opublikowano 26 lipca 200915 l 1. Mario 2. Crash Bandicoot 3. GMAC (NfS:Undercover) 4. Spyro 5. Sackboy 6. Johnny Napalm (GH:WT)
Opublikowano 27 lipca 200915 l Jak tak pomyślę, to wiele fajnych postaci, które bardzo lubię przychodzi mi na myśl. Ale bezapelacyjnie wygrywa Raziel z serii Legacy of Kain. Wampir ( a raczej to co z niego zostało ), który kiedyś był Serafinem , świetnie zdubbingowany przez Michaela Bella. Obszarpany, bez dolnej szczęki i bardzo wkurzony. Świetna postać.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Ryo Hazuki z Shenmue i Matt Baker z Brothers in Arms. dwie postaci i dwie serie gier które jeszcze długo będą śnić mi sie po nocach