xzdunx 7 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 (edytowane) hmmm trudno jest ale: 1. Issun (okami, kto go nie kocha ?? ) 2. Solid Snake (sentyment) 3. Vivi (ff9) 4. Sephiroth (best bad ass ever) 5. wszystkie postacie z serii silent hill do 3 włącznie Edytowane 22 października 2010 przez xzdunx Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 22 października 2010 Opublikowano 22 października 2010 hmmm trudno jest ale: 1. Issun (okami, kto go nie kocha ?? ) 2. Solid Snake (sentyment) 3. Vivi (ff9) 4. Sephiroth (best bad ass ever) 5. wszystkie postacie z serii silent hill do 3 włącznie Dobry z niego podrywacz i ma niezłe aluzje do cycków, ale i tak lepszy jest Oki i Susano. Cytuj
Renton 1 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 To był książe, ale złodziei. Ponoć w późniejszych rozdziałach historii mieli zrobić z niego tradycyjnego księcia, a ta cała wędrówka w celu pokonania Ahrimana miała pokazać jak do tego doszło. Chociaż tego już się raczej nie dowiemy. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Ken Marinaris- osobka z ZOE2. Za nietuzinkowosc, spontanicznosc i meca, ktorym dowodzi. Selvaria - z VC. Antybohater, ale w moim odczuciu wypada lepiej niz bohaterowie. Pozswiecenie usque ad finam Lara Croft- lubie postac Lary. Niektore gry z nia byly rewelacyjne, inne tylko dobre. Sniper Wolf- z MGS za charakter, teksty i walke, ktora z nami nawiazala. Jill Valentine- z serii RE. Fajnie sie nia gra i to te postac zawsze wybieram ,kiedy gram w RE. Cytuj
Frycekz 0 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 - Marcus Fenix - Gears of War - Crash Bandicoot - chyba nie muszę wyjaśniać - Carl Johnson (CJ) - GTA:San Andreas Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Sulik z Fallout 2 Jan Jansen z Baldur's Gate 2 Garrus Vakarian z Mass Effect 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 Ryu Hayabusa - Ninja Gaiden Solid Snake - MGS Ezio - AC 2/B Cytuj
Czoperrr 5 131 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 (edytowane) Conker , drugiego takiego bad boya nie ma! Snake, no ten może mu dorównać Edytowane 29 maja 2011 przez Czappi Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 (edytowane) Earthworm Jim - Groovy! Sackboy Klayman Vault Boy Professor Layton Slime Vivi Nathan Drake Edytowane 29 maja 2011 przez stoodio Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 Yusuf Amir John Marston Sevchenko Nariko Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 -Colton White z Gun`a (uważam, że ta gra jest baaaardzo niedoceniona) - za klimat, jaki wnosi do gry i jego 'duchowy następca' - John Marston ;] Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 <----- ten kolo rzecz jasna - 11tu ludków z PESa - Kr(e)atos - DMC1 Dante - Marcus Fenix/Boomersy - Daxter - Nariko Mały update: od niedawna bardzo przypadli mi do gustu Alex Mercer z Prototype oraz Cole z inFamous. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 29 maja 2011 Opublikowano 29 maja 2011 -Colton White z Gun`a (uważam, że ta gra jest baaaardzo niedoceniona) - za klimat, jaki wnosi do gry i jego 'duchowy następca' - John Marston ;] Ludzie jarają się klimatem RDR (słusznie), ale zapominają, że był wcześniej Gun - znakomita giera. Żeby nie lecieć Snakeami i Larami to : Świniak Page z Beyonde Good and Evil "Follow me ! " John Vattic z Second Sight Marshall Law Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 (edytowane) 1.Snake Wiem że mało oryginalnie, ale Snake jest moją ulubioną postacią jeszcze od czasów PSX'a. 2.Kratos Też nie zaskoczę oryginalnością.Jedną z najlepszych rzeczy które lubię w postaci tego Spartanina to jego głos. 3.Eva Męskiej części forum chyba nie muszę tłumaczyć 4.Sam Fisher Z tym typkiem zaprzyjazniłem się od pierwszej części i tak już zostało do dziś 5.Shepard Postać stosunkowo młoda ale bardzo ją polubiłem.Nie mogę się pogodzić z tym co Bioware ogłosiło ostatnio odnośnie Sheparda. 6.Tali'Zorah nar Rayya Nawet kosmitki mają w sobie to coś i nie mówię tu o trzecim cycku 7.Nemesis Co tu wiele pisać, żadnej innej postaci w grze tak jak jego nie bałem się do samego końca gry. 8.Hwoarang Bardzo dużo czasu kiedyś spędziłem z tą postacią. 9.Nariko Bo lubię rude 10.Raziel Najsłynniejszym wampir gier.Wielka szkoda ze nie ma kolejnych części z jego udziałem.Dla mnie Raziel jest jedną z ikon PSX'a. Edytowane 1 września 2011 przez GwynBleidd_79 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi