joseph 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 mam do was takie pytanie czy dajecie się rozpoznać jako gracz? ja np mam t-shirty z growymi motywami jak i przypinki (x360+ EA) na moim plecaku;] jak to jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Mam kilka koszulek z motywami z gier, ale raczej zakładam je do spania. ;] Nie obnoszę się z tym, że gram na konsolach. Tzn. nie żebym uważała, to za wstyd czy coś, ale ogólnie nie rajcuje mnie noszenie takich koszulek czy z nazwami zespołów, których słucham o.O . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Mam ze 2 koszulki z mario ktore dostalem, po jednej koszulce z guitar hero i halo 3 - promocyjne - i... to w zasadzie tyle. Nie obnosze sie specjalnie ze swoim hobby - nie odczuwam takiej wewnetrznej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 nie wszystkie obie koszulki z Mario, a w szczegolnosci taka z klasycznym 8bitowym zrzutem ekranu, bardzo sobie cenie. Te z GH i Halo, wiadomo ch.ujowe, ale to dlatego ze promocyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 hmm jeżeli chodzi o ciuchy to ja tak nie uważam.. zwłaszcza jeśli bierzemy pod uwage nie tylko rzeczy prosto od producenta ale również jakieś oryginalne pomysły:) tylko narzekam na ich brak w polsce;/ swego czasu istniało syntaxclothes z koszulkami świetnej jakości i całkiem fajnym designem. niestety gdzieś ich wcięło i na razie nigdzie nie widać powrotu.. http://www.splitreason.com/ z tąd z chęcią wykupiłbym 1/4 towaru gdyby mnie tylko było stać Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 mam jedną ze sklepu PE, tą "gram do oporu" (czarna + biały nadruk: gość gra na konsoli a matka z wałkiem nad nim stoi). jest fajna, tylko już się sprała dość ostro (3 lata chyba ma). i teraz już rzadziej w niej śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Bo wszystkie ciuchy i gadżety growe są zwyczajnie chu.jowe. a tam niektore fajne są. kiedyś miałem tego wiecej, teraz pozostała mi tylko ta i taka fajna koszulka z God of War 2 z wyszytym małym logiem na lewym sutku ale klimatyczną bluzą z jakimś oldskulowym motywem bym nie pogardził a i http://jinx.com/ ma masek geekowego stuffu dobrej jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 tutaj też jest sporo ciekawych rzeczy http://www.thinkgeek.com/ istnieje jakiś sklep w polsce z takimi ciuchami?:> Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 Nigdy nie miałem żadnej koszulki z motywem z gry mimo, iż param się nimi od 20 lat. Tak wyszło. Serge- ta koszulka z grzybkiem jest wyebana w kosmos, założyłbym taką, gdybym miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 ja mam ~3 koszulki promocyjne [mgs/kz2/ps2], czapke z daszkiem ps3 [2x mialem ja na glowie.. teraz robi za ochrone przed kurzem dla gier z ps2 mi. ico i sotc :>], torbe na ramie z logo F.E.A.R. i breloczek ps3 chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 ja mam jedynie koszulke z final fantasy 8 ,którą do dziś od czasu do czasu używam do spania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 17 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) Ja mam tylko smycz z Mass Effect, którą ostatnio razem z grą dostałem i tak wychodzę z nią na szyi :-) Ale koszulki z motywem z gry bym nie założył, chyba ze jakiś klimatyczny motyw z Persona 3/4, ale koszulka musiałaby być na prawdę za.(pipi)istej jakości, a i design musiałby być wyszukany, a nie jakiś dziadowski zrzut jednego z bohaterów :-) No i raz na jakiś czas można mnie gdzieś na mieście zobaczyć jak poginam ze swoim X360 w specjalnej czarnej torbie z napisem X360 :-) http://www.splitreason.com/product/468 WOW, odyseja kosmiczna XD Edytowane 17 lipca 2009 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 @UP Ostatnio widziałem za granicą jak koleś chodził w czymś podobnym, ale pod spodem był napis: "Xbox is pissing me off - help me!" A ja mam tylko brelok z logo Gran Turismo do kluczy od auta. Niby szczegół, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 mam do was takie pytanie czy dajecie się rozpoznać jako gracz? ja np mam t-shirty z growymi motywami jak i przypinki (x360+ EA) na moim plecaku;] jak to jest u was? Ja nie kryję tego że łupię w gry ale motywu noszenia koszulek z bohaterami z gier czy czegoś podobnego bym nie przelknął. Dla mnie to szczyt kiczu i zwykłe ośmieszanie się. No wyobrażacie sobie spotkac kolesia latającego w koszulce z wielkim logiem Gears of War 2 czy The Force Unleashed? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 A mnie wszyscy znają jako tego "co gra na Xboxie" Marka wyrobiona, chicksy zlatują się chmarami Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 Ja mam sporo koszulek promocyjncyh np. GH, Gothic, PS2 itp. (pipi)owe są toteż w liceum nosiłem to na wuefie, a teraz do spania albo jak ćwiczę. Mam też jedną za(pipi)istą koszulkę, którą rok temu dorwałem w reserved na letniej wyprzedaży. Kolor jasnożółty z motywem z Galaxy. Ci, którzy byli na imprezie u Legiona na pewno ją kojarzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 Miałem kiedyś koszulkę z Duke Nukem Forever to w niej latałem za gnoja. Oprócz tego miałem też wisiorek z Gothica, który był nawet solidnie wykonany (wisiorek nie Gothic:)). Fakt faktem - akcesoria tego typu są zazwyczaj bardzo lipne, w szczególności te koszulki co się spierają moment i wyglądają jak szmaty do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza
papi 2 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 Ostatnio dostałem gratisowo koszulkę DMC4 do gry. Nie powiem, źle nie wygląda, dlatego założę ją od czasu do czasu. Jednak trudno u nas o jakieś porządne ciuchy z motywami z gier. Mam też nieśmiertelniki z gyrosów czy smycz z mass effect, ale w ogóle z tego nie korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2009 No wyobrażacie sobie spotkac kolesia latającego w koszulce z wielkim logiem Gears of War 2 czy The Force Unleashed? No jeżeli byłaby dobra jakościowo i z fajnie umieszczonym motywem to nie widze w tym nic zlego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 21 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2009 poza tym napis "force unleashed'' moze sie całkiem smiechowo kojarzyc ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 22 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2009 Osobiście posiadam t-shirt z grafiką z BioShock'a (biały) oraz koszulkę ze sklepu PE "Gram do oporu" (czarna) ale jako, że wizerunek Big Daddy'ego zmatowiał a drugi t-shirt jest niestety marnej jakości (rozciągliwy gałgan) to obecnie nie obnoszę się ze swoim hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Mam jedną koszulkę z Syntaxu, taką z padem. Całkiem niezła, lubię ją zakładać. Poza tym inne rzeczy growe też mógłbym ponosić, o ile prezentowałyby się fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 Ja mam kilka koszulek z gier, ale żadnej z nich nie noszę bo zawsze te gratisy są małych rozmiarów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 a znacie jakis dobry sklep z takimi ciuchami? Cytuj Odnośnik do komentarza
trebuh111 0 Opublikowano 23 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2009 nr 4 się pokazał :o http://oddee.com/item_96748.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi