Opublikowano 10 marca 201114 l A co z prawami autorskimi? dunno, te wszystkie sklepy z pluszakami z gier, koszulkami z dżokerem, csem, batmanami i resztą nie wyglądają na zmartwione prawami autorskimi. Chyba ze cos placa lol... poszukam glębiej potem. Na razie robię dla siebie bo mam getto sprzęt, tak tylko pytam =]
Opublikowano 10 marca 201114 l Pluszaki zwykle są na licencji, co do koszulek to cholera wie - wszystkie growe koszulki jakie mam, są "dostane" od wydawców/producentów gierek wideo. Wiem, że na przykład takie teefury robi koszulki związane z filmami/gierkami ale lekko je karykaturuje więc może tędy droga?
Opublikowano 10 marca 201114 l lol ok, pełno obrazów/artów z gier na sprzedaż na hamburgerowym etsy.com, nie wspominając o deviantarcie + kilku co robi na zamówienie. Moje koszulki to też w sumie obrazy, nie robie wiecej niz jedna z takim samym wzorem.. Zmienie kilka kresek, powiem ze karykatura i bedzie dobrze
Opublikowano 10 marca 201114 l Jakby ceny nie bylo z kosmosu, jakosc materialu i nadruku (takze fajnosc motywow graficznych) spoko, to z checia przyalbym kilka tshirtow i bluz. Nosze sie w adicolorze czasem, to znaczy ze mialbym sie wstydzic bluzy ze swietnym motywem z MK ping? Ja sie nie wstydze swojego hobby, ani go nie ukrywam, wrecz zawsze z pasja jak tylko moge to opowiadam, nie znam nikogo kto by to deprecjonowal.
Opublikowano 10 marca 201114 l Ja nigdzie nie napisałem, że wstydzę się jednego z moich hobby. Po prostu nie obnoszę się z tym, bo mam masę innych tematów pasujących do kręgu moich znajomych. To, że ja bym nie włożył na siebie growego ciuchu na miasto (nosimy z moją lubą gierkowe ciuszki, jako koszulki sypialniane), to moja subiektywna opinia. Tak samo jak nie włożyłbym cardiganka
Opublikowano 10 marca 201114 l Heh, ja rozmawiam tylko o filmach, grach albo czyms co mnie interesuje. Nie am rozmowcy, nie ma znajomosci, pomijajac znajomych od piaskownicy. NIE MA KONFORMIZMU swietne
Opublikowano 10 marca 201114 l To akurat wygląda nieźle, w przeciwieństwie do ciuchów, które wyglądają jak ulotka reklamowa gierki .
Opublikowano 10 marca 201114 l Wyglada super, chociaz w komentarzach wyczytalem, ze dla niektorych wyglada jak dzielo Banksiego, ale to juz przesada.
Opublikowano 10 marca 201114 l No dobra, ale gdzie to można kupić? (TĄ BLUZĘ DOKŁADNIE) down@ Trzy razy Fuck. :confused: Edytowane 10 marca 201114 l przez Mr. Blue
Opublikowano 10 marca 201114 l Artist machine56 understands this, and designed a hoodie based around Clarke’s advanced suit. Now it isn’t real yet, but Jesus Fucking Christ I would pay good money to garb myself in it.
Opublikowano 10 marca 201114 l Pluszaki zwykle są na licencji, co do koszulek to cholera wie - wszystkie growe koszulki jakie mam, są "dostane" od wydawców/producentów gierek wideo. Wiem, że na przykład takie teefury robi koszulki związane z filmami/gierkami ale lekko je karykaturuje więc może tędy droga? Karykatury uznaje się za utwory samodzielne. Nie trzeba uiszczać opłat licencyjnych. Edytowane 10 marca 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 10 marca 201114 l też nie lubię chodzących reklam jakiejś gry. Tytuł, logo, morda bohatera i jeszcze oceny z gazet na plecach sa na niektórych Wole ciuchy wyglądające jak 90% sklepowych nadruków. Cywil nie pozna, a gracz popatrzy i zrobi
Opublikowano 10 marca 201114 l Scuff ale jesteś w stanie zrobić coś jak np. kilka osób wrzuci zamówienie?
Opublikowano 11 marca 201114 l nie, za leniwy jestem na zamowienia. U mnie to działa tak: Gram/ogladam cos -> spodoba mi sie -> robie skrina, wrzucam do tajnego folderu -> zapominam... <mija pol roku> ...przegladam tajny folder -> przypominam sobie gre/film -> robie coś -> ubieram/wieszam na scianie/wrzucam na ibeja
Opublikowano 11 marca 201114 l To hujowy z ciebie handlowiec :potter: Weź, a masz coś teraz fajnego na sella?
Opublikowano 11 marca 201114 l Nie, teraz czekam na pro aerograf żeby nie bawić się pędzlami. btw tak sie zastanawiam, ciekawe czy do nich zaglądają smutni panowie, bo widzę, że drukują na koszulki wszystko jak leci z gugli http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17104033
Opublikowano 12 marca 201114 l Świetna Koszulka z Uncharted 3 z okazji PAX East 2011 Edytowane 12 marca 201114 l przez Square
Opublikowano 7 kwietnia 201114 l Jedyną odzież związaną z naszym hobby jaką posiadam to dwie koszulki.Pierwszą kupiłem bardzo dawno temu w sklepie PSX Extreme i mam ją do dziś. Drugą kupiłem sobie jakiś czas temu na Allegro za nieduże pieniądze,ale jakość materiału pozostawia wiele do życzenia. Ta jest bardzo fajna ale trochę za droga. Edytowane 7 kwietnia 201114 l przez GwynBleidd_79
Opublikowano 29 kwietnia 201113 l Robi sie cieplo, czas wiec ubrac krotka koszulke, znalazlem cos fajnego akurat dla siebie: Licencjonowane koszulki Nintendo Edytowane 29 kwietnia 201113 l przez saptis
Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Mam jeszcze dwie fajne koszulki z gry Portal 2 - zdobylem je na zeszlorocznym Gamescom. Poza tym z Gamescom przywiozlem jeszcze smycze i daszek:
Opublikowano 4 maja 201113 l Koszulki z Mario kupilem w jednym ze sklepow poza granicami Polski, a te z Portala 2 zdobylem na zeszlorocznym Gamescom. Edytowane 4 maja 201113 l przez saptis