scuff 463 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 A co z prawami autorskimi? dunno, te wszystkie sklepy z pluszakami z gier, koszulkami z dżokerem, csem, batmanami i resztą nie wyglądają na zmartwione prawami autorskimi. Chyba ze cos placa lol... poszukam glębiej potem. Na razie robię dla siebie bo mam getto sprzęt, tak tylko pytam =] Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Pluszaki zwykle są na licencji, co do koszulek to cholera wie - wszystkie growe koszulki jakie mam, są "dostane" od wydawców/producentów gierek wideo. Wiem, że na przykład takie teefury robi koszulki związane z filmami/gierkami ale lekko je karykaturuje więc może tędy droga? Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 lol ok, pełno obrazów/artów z gier na sprzedaż na hamburgerowym etsy.com, nie wspominając o deviantarcie + kilku co robi na zamówienie. Moje koszulki to też w sumie obrazy, nie robie wiecej niz jedna z takim samym wzorem.. Zmienie kilka kresek, powiem ze karykatura i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Jakby ceny nie bylo z kosmosu, jakosc materialu i nadruku (takze fajnosc motywow graficznych) spoko, to z checia przyalbym kilka tshirtow i bluz. Nosze sie w adicolorze czasem, to znaczy ze mialbym sie wstydzic bluzy ze swietnym motywem z MK ping? Ja sie nie wstydze swojego hobby, ani go nie ukrywam, wrecz zawsze z pasja jak tylko moge to opowiadam, nie znam nikogo kto by to deprecjonowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Ja nigdzie nie napisałem, że wstydzę się jednego z moich hobby. Po prostu nie obnoszę się z tym, bo mam masę innych tematów pasujących do kręgu moich znajomych. To, że ja bym nie włożył na siebie growego ciuchu na miasto (nosimy z moją lubą gierkowe ciuszki, jako koszulki sypialniane), to moja subiektywna opinia. Tak samo jak nie włożyłbym cardiganka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Heh, ja rozmawiam tylko o filmach, grach albo czyms co mnie interesuje. Nie am rozmowcy, nie ma znajomosci, pomijajac znajomych od piaskownicy. NIE MA KONFORMIZMU swietne Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 To akurat wygląda nieźle, w przeciwieństwie do ciuchów, które wyglądają jak ulotka reklamowa gierki . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Wyglada super, chociaz w komentarzach wyczytalem, ze dla niektorych wyglada jak dzielo Banksiego, ale to juz przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) No dobra, ale gdzie to można kupić? (TĄ BLUZĘ DOKŁADNIE) down@ Trzy razy Fuck. :confused: Edytowane 10 marca 2011 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Artist machine56 understands this, and designed a hoodie based around Clarke’s advanced suit. Now it isn’t real yet, but Jesus Fucking Christ I would pay good money to garb myself in it. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 (edytowane) Pluszaki zwykle są na licencji, co do koszulek to cholera wie - wszystkie growe koszulki jakie mam, są "dostane" od wydawców/producentów gierek wideo. Wiem, że na przykład takie teefury robi koszulki związane z filmami/gierkami ale lekko je karykaturuje więc może tędy droga? Karykatury uznaje się za utwory samodzielne. Nie trzeba uiszczać opłat licencyjnych. Edytowane 10 marca 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 też nie lubię chodzących reklam jakiejś gry. Tytuł, logo, morda bohatera i jeszcze oceny z gazet na plecach sa na niektórych Wole ciuchy wyglądające jak 90% sklepowych nadruków. Cywil nie pozna, a gracz popatrzy i zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 10 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2011 Scuff ale jesteś w stanie zrobić coś jak np. kilka osób wrzuci zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 11 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2011 nie, za leniwy jestem na zamowienia. U mnie to działa tak: Gram/ogladam cos -> spodoba mi sie -> robie skrina, wrzucam do tajnego folderu -> zapominam... <mija pol roku> ...przegladam tajny folder -> przypominam sobie gre/film -> robie coś -> ubieram/wieszam na scianie/wrzucam na ibeja Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 11 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2011 To hujowy z ciebie handlowiec :potter: Weź, a masz coś teraz fajnego na sella? Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 11 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2011 Nie, teraz czekam na pro aerograf żeby nie bawić się pędzlami. btw tak sie zastanawiam, ciekawe czy do nich zaglądają smutni panowie, bo widzę, że drukują na koszulki wszystko jak leci z gugli http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17104033 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 12 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2011 (edytowane) Świetna Koszulka z Uncharted 3 z okazji PAX East 2011 Edytowane 12 marca 2011 przez Square 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2011 Chętnie nakminiłbym sobie taką koszulkę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2011 (edytowane) Jedyną odzież związaną z naszym hobby jaką posiadam to dwie koszulki.Pierwszą kupiłem bardzo dawno temu w sklepie PSX Extreme i mam ją do dziś. Drugą kupiłem sobie jakiś czas temu na Allegro za nieduże pieniądze,ale jakość materiału pozostawia wiele do życzenia. Ta jest bardzo fajna ale trochę za droga. Edytowane 7 kwietnia 2011 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2011 (edytowane) Robi sie cieplo, czas wiec ubrac krotka koszulke, znalazlem cos fajnego akurat dla siebie: Licencjonowane koszulki Nintendo Edytowane 29 kwietnia 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2011 Ta druga daje radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2011 Mam jeszcze dwie fajne koszulki z gry Portal 2 - zdobylem je na zeszlorocznym Gamescom. Poza tym z Gamescom przywiozlem jeszcze smycze i daszek: Cytuj Odnośnik do komentarza
misika 8 Opublikowano 4 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2011 saptis a koszulki sa z alledrogo czy ze sklepu jakiegos? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2011 (edytowane) Koszulki z Mario kupilem w jednym ze sklepow poza granicami Polski, a te z Portala 2 zdobylem na zeszlorocznym Gamescom. Edytowane 4 maja 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 4 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2011 W New Yorkerze widziałem koszulki z Mario w wersji zombie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi