Opublikowano 18 lipca 200915 l Czy jest jakas stronka czy cokolwiek, na ktorej mozesz sobie zaznaczyc jakie serie Cie interesuja (skonczone) i Cie powiadamia jak (o ile) wychodzi nowa czesc/sezon. Skonczylem pare anime, w ktorych zapowiada sie na kontynuacje, ale pewnie zapomne sprawdzac i ominie mnie zabawa A tak to bym dostal powiadomienie czy cos i jestem happy. Moze na AniDB jest taka mozliwosc?
Opublikowano 18 lipca 200915 l http://myanimelist.net/ Chyba najpopularniejsza tego typu strona (może na równi z AniDB), osobiście z tego nie korzystam bo wszystko zapisuje na bieżąco w Wordpadzie.
Opublikowano 19 lipca 200915 l Autor No ja z kolei uzywam wlasnie www.anidb.net Sporo fajnych opcji, ale wlasnie nie moge znalezc tej, na ktorej mi zalezy
Opublikowano 20 lipca 200915 l Wczytałem się trochę głębiej czego szukacie, Owiec czegoś takiego raczej nie ma. Musisz zwyczajnie śledzić wiadomości przed każdym nowym sezonem anime (lub te tablice, o których wspomniał Grigori, tam na ostatecznych wersjach są już zwykle nawet daty wydania). Grigori też chyba coś takiego nie istnieje, wbij na AniDB zaznacz jakiś tam gatunek jaki cię interesuje i przeleć listę spoglądając na oceny. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Opublikowano 20 lipca 200915 l W takim razie rób to co ja, przeleć całą listę z danego roku i wybieraj na wyczucie, zawsze tak robię i nie narzekam. Jak można nie lubić TTGL Grigori? To popaprane anime jest tak epickie, że od oglądania włosy na klacie rosną.
Opublikowano 20 lipca 200915 l Autor Na AniDB masz jeszcze cos takiego jak szukanie anime, nie po rodzaju, ale po frazach. Np masz One Piece http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=69 I masz frazy do niego, nie zawsze pasuja, ale czasami szukajac nimi mozna faktycznie znalezc cos podobnego
Opublikowano 17 marca 201015 l Ciekawy temat a w szczególności gdyż dopiero co założyłem stronę poświęconą fanom mangi oraz anime pod adresem www.chibigo.com a sam pomysł kolegi jest całkiem originalny więc spróbuje wprowadzić jego również na strone.Poszukuje moderatorów obeznanch w świecie mangi oraz anime, gdyby ktoś był zainteresowany prosze słać na priva Edytowane 17 marca 201015 l przez Salwador
Opublikowano 8 listopada 201014 l Siema, może mi ktoś polecić jakieś dobre polskojęzyczne forum o anime (inb4 google)?