Owiec 281 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Czy jest jakas stronka czy cokolwiek, na ktorej mozesz sobie zaznaczyc jakie serie Cie interesuja (skonczone) i Cie powiadamia jak (o ile) wychodzi nowa czesc/sezon. Skonczylem pare anime, w ktorych zapowiada sie na kontynuacje, ale pewnie zapomne sprawdzac i ominie mnie zabawa A tak to bym dostal powiadomienie czy cos i jestem happy. Moze na AniDB jest taka mozliwosc? Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 http://myanimelist.net/ Chyba najpopularniejsza tego typu strona (może na równi z AniDB), osobiście z tego nie korzystam bo wszystko zapisuje na bieżąco w Wordpadzie. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 19 lipca 2009 Autor Opublikowano 19 lipca 2009 No ja z kolei uzywam wlasnie www.anidb.net Sporo fajnych opcji, ale wlasnie nie moge znalezc tej, na ktorej mi zalezy Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Wczytałem się trochę głębiej czego szukacie, Owiec czegoś takiego raczej nie ma. Musisz zwyczajnie śledzić wiadomości przed każdym nowym sezonem anime (lub te tablice, o których wspomniał Grigori, tam na ostatecznych wersjach są już zwykle nawet daty wydania). Grigori też chyba coś takiego nie istnieje, wbij na AniDB zaznacz jakiś tam gatunek jaki cię interesuje i przeleć listę spoglądając na oceny. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 W takim razie rób to co ja, przeleć całą listę z danego roku i wybieraj na wyczucie, zawsze tak robię i nie narzekam. Jak można nie lubić TTGL Grigori? To popaprane anime jest tak epickie, że od oglądania włosy na klacie rosną. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 lipca 2009 Autor Opublikowano 20 lipca 2009 Na AniDB masz jeszcze cos takiego jak szukanie anime, nie po rodzaju, ale po frazach. Np masz One Piece http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=69 I masz frazy do niego, nie zawsze pasuja, ale czasami szukajac nimi mozna faktycznie znalezc cos podobnego Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 (edytowane) Ciekawy temat a w szczególności gdyż dopiero co założyłem stronę poświęconą fanom mangi oraz anime pod adresem www.chibigo.com a sam pomysł kolegi jest całkiem originalny więc spróbuje wprowadzić jego również na strone.Poszukuje moderatorów obeznanch w świecie mangi oraz anime, gdyby ktoś był zainteresowany prosze słać na priva Edytowane 17 marca 2010 przez Salwador Cytuj
garam 0 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 Siema, może mi ktoś polecić jakieś dobre polskojęzyczne forum o anime (inb4 google)? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi