Dark AlexX 0 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Od jakiegos czasu mam mialem podlaczonego kompa do X360 w ten sposob: Xbox 360 ----[ kabel sieciowy ]----> Livebox TP ---[ WiFi ]---> laptop Wszystko bylo git, puki nie wzielem kompa do kumpla zeby pograc przez siec w red alert 2. Teraz komp widzi bez problemu X360, ale za to xbox nie widzi PC (nie wykrywa zadnych komputerow na liscie). Jak cos to mam viste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Jak RA2 to pewnie IPX - moze usun go z protokolow polaczenia, chyba ze Vista ma juz je wbudowane czy cos takiego to zapomnij co pisze, na podstawie XP takie cos bylo zeby grac przez siec LAN w RA2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 juz wiem przez co... instalowalem program Hamachi, tylko ze juz go usunelem z dysku, tez ten program co laczyl z jakąś siecią lokalna (juz nie łączy) jak sie usuwa ten IPX z protokolu polaczen? Cytuj Odnośnik do komentarza
white_darqo 0 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Start > Panel Sterowania > Połączenia Sieciowe > najeżdżasz na interesujące Cię połączenie > prawy myszki > właściwości > wyskakuje okno w którym są zawarte składniki tego połączenia > odnajdujesz połączenie IPX czy protokół IPX > odinstalowujesz > done Mam nadzieję że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) o to chodzi? http://img6.imageshack.us/img6/4667/fawesg...gfjgtygthjg.jpg nic takiego tam nie widze EDIT dobra, znalazlem, ale nie bylo tam tego protokolu mniejsza z tym, zainstalowalem windowsa i wszystko smiga Edytowane 20 Lipca 2009 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
white_darqo 0 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Aj korzystasz z visty ;/ wywal to Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) stery pod mojego lapka sa tylko pod viste, chyba ze seven bedzie je tez obslugiwal to pobiore go ;] //mam film na kompie w formacie RMVB, kodeki tez do niego mam, ale Xbox go nie widzi. Jest na to jakis sposob? Tylko film jest caly czas na HDD w PC, inne filmy w AVI X360 widzi ale tego juz nie. Edytowane 20 Lipca 2009 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) najprawdopodobniej bedzie W7 obslugiwal te Twoje stery z Visty, instaluj smialo W7... rmvb- kodeki to jedno, a to czy program obsluguje ten format to drugie, WMC nie obsluguje rmvb, instaluj to co sie sprawdza z PS3 (czesciowo tez w X0) czyli PS3 media server... Edytowane 21 Lipca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ten media server nie widzi xboxa, co trza zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 nie wazne co on widzi, wazne czy Xbox widzi go Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 dobra, juz dziala, wystarczylo wejsc w video na xboxie i hula jak ta lala, wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi