Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 ...a se założę temat. Biżuteria. Jakby nie patrzeć domena panien, ale dobry sygnet nie jest zły, a jak ma dodatkowo jakiś fikuśny wzorek, to możemy zostawić pieczątkę na ryju każdego wała, który wejdzie nam w drogę i nie zechce z niej wystarczająco szybko zejść Za komunii dawano wisiorki z "hesusem", które, jeśli złote, można było potem opchnąć w lombardzie. Wszelkie piercingi też mogą podpaśc po tą kategorię. Dla gangsta-madafaków(i rumunów/ruskich) ogomne, złote łańcuchy, czasem z budzikami (jak ktoś zasypia na spacerze...). Złote zęby, tunele w odbycie, dla hardkorów tipsy i inne cheaty. ...jak nie spasi temat to niech ktoś usunie. Zakładam na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam srebrny łańcuszek z zawieszką. Zawsze ukryty pod koszulą, ma mi coś przypominac, nie zdobić. Myslałem nad sygnetem, ale te są trochę gay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Biżuteria jest dla pedałów, zamykam. Edytowane 19 Lipca 2009 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bizutera jest dla mężczyzn z klasą. Otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Nosze tylko obraczke i kolczyka w brwi generalnie. Piercing mi sie podoba i z checia kiedys zrobie sobie wiecej kolcow. Wszelkie sygnety i zlote lancuchy odpadaja - nie podobaja mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bizutera jest dla mężczyzn z klasą. Otwieram HEHE. Zegarek, obrączka, ew. sygnet (rodowy!). Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kur/wa, uwielbiam u facetów łańcuszek z zawieszką - krzyżykiem. <fetysz> Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Biżuteria jest dla pedałów, zamykam. prawda. trzeba być niezłą mentalną ciotą żeby nosić złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Sam pewnie nosisz na żołędziu. Mam i noszę srebrną obrączkę i taga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 ...no zloto jest lekko chamskie, czym wiecej, tym bardziej. Chybaze jest to zloto biale, ktore jest wyjatkowo ladne...i drogie. Dodatkowo, po pracy w zakladzie jubilerskim, moge zapewnic, ze jest nieprzyjemne w obrobce. chociaz z drugiej strony pracowalem glownie przy srebrze, zloto od swieta (i nikt nie chcial sie tego lapac, zeby czegos nie spieprzyc ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Mam i noszę srebrną obrączkęhaha Ja noszę tylko zegarek na bransoletce, żadnych silikonowych gówien, żadnych łańcuszków i żadnej pseudo męskiej biżuterii. EDIT Sygnety to kwintesencja pedalstwa. Który zaraz poniżej się na to stwierdzenie zbuntuje dostanie rangę forumowego Bruna Edytowane 20 Lipca 2009 przez Tori Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) twój stary, pseudo-skillowcu. sorry masta-Młaj-Taj ale zaje.bałbym Cię pistoletem na wiadomoco. Nawet byś nie pierdnął tym swoim stylem. Edytowane 20 Lipca 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Gościu powyżej sroga wycieczka Cię czeka niedługo :o Łańcuszek srebrny, nie zawsze, ale czasem pasuje, oczywiście zawsze go ukrywam, bo łańcuch na wierzchu to dla mnie szczyt wieśniaczka. W liceum dla lansu nosiłem przewiechę na ręce. Trzeba dodać, że była najgrubsza z całej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No przecież wiadomym jest, że kwintesencją pedalstwa jest wysyłanie raportów na userów, nie wiedziałeś, ee no. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) co do sygnetów to "podoba" mi się jak rodzinka zrobi sobie swój sygnet i wszyscy dumnie go noszą, wypas. tak po cygańsku troche. ps: a te raporty to przydatna rzecz, dopiero zauważyłem ich istnienie ;p Edytowane 20 Lipca 2009 przez Dziewiątek Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 albo sygnet przekazywany z pokolenia na pokolenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 albo sygnet przekazywany z pokolenia na pokolenie to bym jeszcze zrozumiał. sentyment, przywiązanie do rodziny i takie tam...ale nie żeby takie coś nosić przy każdej okazji btw, fajnie wygląda styl jeansy + ts z giełdy + bransoleta + łańcuch na wierzchu, hell yeah Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) co mi sie spodoba to noszee 'zloto' to wyjatek ,tanie imitacje sa do dupy moj ulubiony wisior ze stali/metalu/czegoś dziewnego to lancuszek z plakietka, cos jak niesmiertelnik, ale inne ksztalty - nie sprzedam, nie oddam, nie zamienie na zadne skarby ;DD ostatnio w pumie kupilem na reke skora+sreberko, swietne szukam sygnetu emerica Edytowane 20 Lipca 2009 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie przepadam za biżuterią, aczkolwiek kiedyś może kupię sobie zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Moja mama siedzi w branży, więc mam srebrną bransoletkę ( nie, nie taką jak dresy ) jest to czarny, gruby sznurek na który nałożone są srebrne elementy z tajskimi znakami. Cieniutki łańcuszek a na nim pierścień z LoTR ( specjalny grawer, nie taki cieniasty jak kiedyś można było wygrać, srebro ofc ), tylko i wyłącznie ja mam taki, jedyny, niepowtarzalny. No i oczywiście zegarek na srebrnej bransoletce. No ok, może nie jest jedyny - identyczny jak ten z obrazka. Grawer od środka + z zewnątrz. Edytowane 20 Lipca 2009 przez Smiti Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 twój stary, pseudo-skillowcu. sorry masta-Młaj-Taj ale zaje.bałbym Cię pistoletem na wiadomoco. Nawet byś nie pierdnął tym swoim stylem. Wybacz fanie filmów akcji, mam nadzieję, że w końcu znajdziesz upragniony stroju, który pozwoli Ci przebrać się ze czewiego czeljosa z filmu made in usa. Ale z tego co pamiętam bohater Twojego ulubionego filmu nie nosił pierścionków, więc chyba Ci się wątki z trailerów zaplątały w kreowanie swojego image'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Pewnie mu zdjeli przed opercją. Nawet Rambo 2 nosił biżuterie:P Osobiscie przepadam, ale wyjątkiem jest złoto zarezerwowane dla cyganów z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) twój stary, pseudo-skillowcu. sorry masta-Młaj-Taj ale zaje.bałbym Cię pistoletem na wiadomoco. Nawet byś nie pierdnął tym swoim stylem. Wybacz fanie filmów akcji, mam nadzieję, że w końcu znajdziesz upragniony stroju, który pozwoli Ci przebrać się ze czewiego czeljosa z filmu made in usa. Ale z tego co pamiętam bohater Twojego ulubionego filmu nie nosił pierścionków, więc chyba Ci się wątki z trailerów zaplątały w kreowanie swojego image'u. weź spierdalaj. Edytowane 20 Lipca 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Będzie ban? Nosiłem srebrny łańcuszek co dostałem na komunię, ino odczepiłem Maryjkę żeby mi nikt nie mówił żem katol. Ukradli mi w autobusie nie tak dawno Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Jakbys Maryjki nie odczepil to by przypilnowala zeby nie ukradli :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi