szeni 114 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie, na tym forum panuja troche luzniejsze zasady, ale nie znaczy to ze ich nie ma wcale, ogarnijcie sie troszku, albo sie obrazajcie przez PM, inaczej zawiadomione zostana odpowiednie sluzby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Już zostały zawiadomione. <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale wiesz ze raporty z tego forumka przychodza do mnie i do Cegly? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Na szyi łańcuszek, przyzwyczajenie jeszcze z komunii (łańcuch i medalik inny, oryginalny przepadł). Po pierwszej wypłacie kupie zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza
Batman_ 3 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 co myślicie o TEJ ? osobiście przypadła mi do gustu jeżeli macie jakieś inne typy to wrzucać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Pomieszanie rzemyków i jakiegoś niby srebra, które zardziewieje szybko nie jest dżi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 full kasy jak an taki bzdet ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Batman_ 3 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) ja aktualnie nie posiadam żadnej większej sumy tak wiec nie mogę sobie pozwolić na coś kosztowniejszego Edytowane 7 Lutego 2010 przez Batman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 To lepiej odłożyć te 50 zeta niż wydać na jakiś shit z jarmarku. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) No prosze:( Nawet w kategorii cenowej do 50 zeta, z przedziału 'ujowe połączenie rzemyka i blaszki' można wyrwać coś lepszego. Aaa miałem zapytać o łańcuch do spodni. Taki wiecie jaki, nie za wielki. Ma służyć do zaczepienia tym portfela, ewentualnie telefonu albo innej drogocennej rzeczy do jeansów, a więc ma spełniać raczej funkcje praktyczną. Czy takie coś jest kul czy nie kul? Edytowane 8 Lutego 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) myśle, że to wiocha chyba, że go nie widać Edytowane 8 Lutego 2010 przez Carleone Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 myśle, że to wiocha Czy może to ktoś potwierdzić? Właśnie wrzuciłeś fioletowe kozaki na rzepy z łyżwą w temacie o butach i nie wydajesz się wiarygodnym źródłem. Czekam na druga opinię. Banny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) Banny szuka ściany wiec go zastąpie za(pipi)isty rym Z łańcuchami na portfele jest jak z bojówkami/bojówkami moro nie każdemu sie podoba a wydaje mi sie, że nosi sie je tylko dla podniesienia poziomu swej męskosci XD Nie nosze, ale u innych fajnie to wygląda wg mnie. Edytowane 8 Lutego 2010 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 co myślicie o TEJ ? osobiście przypadła mi do gustu jeżeli macie jakieś inne typy to wrzucać ;D wybierz się do H&M- za duzo mniejsze pieniadze kupisz bardzo podobne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 łancuch moze byc fajny - o ile stroj mamy troche nastawiony na punk/rock - wiesz, chyab ,o co mi chodzi takie podkreslenie bad guy'a , moim zdaniem fajny dodatek... tylko nie zalozysz tego do najków i bluzy z kapturem z napisem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 U mnie na wsi wlasnie ziomale w elo bluzach i Cormaxach swoje portfele Mass Denim nosili na takich lancuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja byłem święcie przekonany, że to element sroju hiphopowca ewentualnie innego wiejskiego chłopca, bo takie łańcuchy widziałem tylko w komplecie z dresową bluzą i spodniami z krokiem w okolicach kostek, a ja właśnie jestem wychowany w nurcie rockowym, no i nie byłem pewny czy to jeszcze dziezi jest i czy w niektórych małoletnich kręgach nie byłbym zle odbierany. Poza tym widziałem na plakacje w H&M typa w elo jeansach, pasem, koszulą flanelową, kowbojkach, z takim właśnie łańcuchem i to mnie zainspirowało do odświeżenia mojego fitu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no i gut. jakbym mial fajny lancuh tez bym sobie zalozyl Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 takie podkreslenie bad guy'a no fhói Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 no i gut. jakbym mial fajny lancuh tez bym sobie zalozyl po co Ci łańcuch, masz przecież fajny różaniec Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 nie mam, rozyebalem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 takie podkreslenie bad guy'a no fhói Ano:) Tego typa to by zabili smiechem na każdym przystanku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 akurat ten 'bad guy' nie odwoluje sie do foty, wstawilem randomowe zdjecie, a poznije napisalem ta mysl. zreszta takiego tatuaza moge pozazdroscic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 zreszta takiego tatuaza moge pozazdroscic ;] sylwetki pewnie tez.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi