Grabek 2 772 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 bywa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Co sądzicie o bransoletce, mam na myśli coś takiego(Lotus style): Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 TROCHE WIEJSKA potupajka zalatuje : / Cytuj Odnośnik do komentarza
TheKolumb 4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 (edytowane) Wiejskie to może łańcuchy, ale to też nie lepsze. Edytowane 5 Stycznia 2011 przez TheKolumb Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja (pipi)e, aż szkoda słów mi na taką dyskusje. Pewnie wam się bardziej podobają jakieś rzemyki, pieszczochy i inne duperele dla gimnazjalistów z problemami, a stonowany, męski i elegancki dodatek to już jest wieś. Powiedz banny lepiej co ty byś założył w takim razie, bo tamten poprzedni fit w tym temacie to słabo widzę, jeśli nie masz takiego wy(pipi)istego tatuaża na łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheKolumb 4 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Biżuteria jest poprostu chu jowa, prócz zegarków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cyganom pasują złote sygnety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 troche nijaka ta bransoletka i też troche unisex Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja (pipi)e, aż szkoda słów mi na taką dyskusje. Pewnie wam się bardziej podobają jakieś rzemyki, pieszczochy i inne duperele dla gimnazjalistów z problemami, a stonowany, męski i elegancki dodatek to już jest wieś. Powiedz banny lepiej co ty byś założył w takim razie, bo tamten poprzedni fit w tym temacie to słabo widzę, jeśli nie masz takiego wy(pipi)istego tatuaża na łapie. nie jestem typem faceta, ktory nosilby cos takiego. dla mnei to jest po prostu brzydkie i niefajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Nie wiem czemu sądzicie, że biżuteria to wieś... :confused:. Ja tam nosze madafakerskie srebero i mi to pasuje, bo trzeba też mieć do tego odpowiedni fit. Chyba, że ktoś wypier.doli kiete na bluze, to już kibel totalny. Ja np. nie założyłbym jakiś dziecinnych koralików, pieszczoch, jakiś szmatek... . Zresztą, każdy nosi co chce i chooy. Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Spyker Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja (pipi)e, aż szkoda słów mi na taką dyskusje. Pewnie wam się bardziej podobają jakieś rzemyki, pieszczochy i inne duperele dla gimnazjalistów z problemami, a stonowany, męski i elegancki dodatek to już jest wieś. Powiedz banny lepiej co ty byś założył w takim razie, bo tamten poprzedni fit w tym temacie to słabo widzę, jeśli nie masz takiego wy(pipi)istego tatuaża na łapie. nie jestem typem faceta, ktory nosilby cos takiego. dla mnei to jest po prostu brzydkie i niefajne nie (pipi), bo wrzucałes fita z podobnym badziewiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) nie mam zamiaru sie tlumaczyc przed jaczorką a tak serio, to mialem zupelnie co innego (o ile pamietam zoom'a nie dawalem na wisior, takze odpusc) takze lata swietlne minely od tamtych występków Edytowane 8 Stycznia 2011 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 tak okej Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Widzę, że między wami dwoma coś było Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 chcesz dolaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ale ja górze Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Moje relacje osobiste z kilkoma kobietami tak są już posrane, jakby mieli do tego dojść jeszcze faceci to byłoby to (pipi) do kwadratu. Banny jakie polecasz okulary na wiosnę, tylko przeciwsłoneczne, a nie zerówki Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Bym ci polecił, bo mam kilka par, ale jak pytasz banego to ide Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 <hehe> polecam odwieczny klasyk ray-bany wayfarer/ aviator* (* mi te nei pasują) + jeszcze 'clubmaster' (moj model na lato, musze miec, tak samo z szkielkami normalnymi:) ) nic nowego, ale moim zdaniem nie ma sie co bawic w te nowowczesne 'chuiwieco' Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi