misika 8 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Od jakiegos czasu mysle nad zmiana mocih sluchawek na lepszy model ale niestety wszedzie gdzie szukam sluchawek z zintegrowanym headsetem do xbox live ceny zaczynaja sie od 80$ + 20$ przesyłka. Znacie jakies słuchawki do 180zl ktore beda dawalay w miare znosny dzwiek z zintegrowanym headsetem. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Od jakiegos czasu mysle nad zmiana mocih sluchawek na lepszy model ale niestety wszedzie gdzie szukam sluchawek z zintegrowanym headsetem do xbox live ceny zaczynaja sie od 80$ + 20$ przesyłka. Znacie jakies słuchawki do 180zl ktore beda dawalay w miare znosny dzwiek z zintegrowanym headsetem. Moze byc ciezko, jakbys uzbieral z 250 to mozna kupic porzadne sennheisery. Ten model mial kiedys moj brat: LINK . Bardzo je sobie chwalił, teraz kupił sobie ich nowszy model. Cytuj
misika 8 Opublikowano 22 lipca 2009 Autor Opublikowano 22 lipca 2009 Beda dzialac mi z padem? Bo kupilem headset venom za 85zl i wyrzucone szmalec jesli chodzi o pada xbox. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) Beda dzialac mi z padem? Bo kupilem headset venom za 85zl i wyrzucone szmalec jesli chodzi o pada xbox. Jesli zrobisz sobie profesjonalna (jak ja 8) ) przejsciowke, to kazdy headset pc z normalnymi wejsciami (jackami) na mikrofon i dzwiek bedzie ci dzialal O który konkretnie chodzi headset? link? foto? edit: i teraz do wszystkich, to, ze mi raz na jakis czas headset siada to nie wina tego, ze ta przejsciowka to balas, tylko mi sie nie chce nad tym dlugo siedziec xD Edytowane 22 lipca 2009 przez Kerlo Cytuj
misika 8 Opublikowano 23 lipca 2009 Autor Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) np. ten headset ktory mi dales w linku, lub ibox hpi 7870mv. Powiedz mi jak zes zrobil ta przejsciowke, lub niech ktos kto moze mi pomoc musze miec to do godziny 16 bo zamowienie robie w sklepie a mam fajne sluchawki. Edytowane 23 lipca 2009 przez misika Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi