Opublikowano 24 lipca 200915 l Grałem sobie dziś w Command and Conquer Tiberian Sun a po chwili natknąłem się na http://www.gametrailers.com/video/exclusiv...t-command/53140 Może czwarta część będzie lepsza od łatwej trójki. Daliby już spokój z tym aktorami.
Opublikowano 24 lipca 200915 l Ci aktorzy to część serii. Jej klimat. To co, że to poziom filmów klasy C. IMHO powinni zostać, w końcu to tylko przerywniki.
Opublikowano 24 lipca 200915 l Aktorzy powinni zostać ale powinni wrócić do korzeni a nie to co zrobili w nowym Red Alert. Rozumiem, że to gry dla młodzieży a ta lubi popatrzeć na cycki i długie nogi ale aby 3/4 obsady stanowiły kobiety, które albo są odziane w lateks albo prężą się tak, że ten jedyny guzik w marynarce błaga o litość to już zdrowa przesada. Najlepiej dobraną ekipą była ta z RA2 - Yuri, generał z wykałaczką, Romanov czy sowiecka porucznik dowodząca jednostkami. Dodatkowo jeśli zaczną bawić się konwencją jak to miało miejsce we wspomnianym RA3 to pewnie nawet nie skończę pierwszej misji. W TS i RA za młodu zagrywałem się godzinami - to była kwintesencja RTSów; zero "research'ów", zero "apgrejdów" - budujesz ile wlezie i walisz na przeciwnika i właśnie to stanowiło i sile tego tytułu.
Opublikowano 24 lipca 200915 l EA wypuszcza gry z serii C&C niemal co roku (?). Prawie jak NFS I pewnie tak też i skończy... Szkoda mi Westwood No, ale nie ma co źle wróżyć , może będzie "dobrze".
Opublikowano 25 lipca 200915 l Autor Grałem we wszystkie części RA i wszystkie C&C i klimat znikał dokładnie w momencie pojawiania się aktorów. Tylko w RA2 im to jakoś wyszło chociaż zawsze rozpraszał mnie Barry Corbin. W najnowszym RA to samo. Mogliby tam wrzucić całą obsadę Prison Break'a.Jak już muszą mieć tych aktorów to powinni stawiać na mniej znane twarze.
Opublikowano 25 lipca 200915 l Całe szczęście że Blizzard wyda sequel Starcrafta ^_^ polityka EA miała podobno się zmienić serwując graczom ambitne tytuły mniejszych studiów developerskich, a tutaj mamy dojenie krowy.... już widzę te recki na 7-
Opublikowano 25 lipca 200915 l Grałem we wszystkie części RA i wszystkie C&C i klimat znikał dokładnie w momencie pojawiania się aktorów.Wszystkie C&C oprócz Generals i Renegade posiadały cut-scenki z aktorami... EDIT: Oj sorry, wzrok już nie ten. Przeczytałem "zniknął" nie wiedzieć czemu. Edytowane 25 lipca 200915 l przez Suavek
Opublikowano 26 lipca 200915 l CNC 3 sux, RA3 sux - czy CNC4 bedzie lepsze? Watpie, powinni zrobic remake pierwszej czesci + pare fajnych zmian ale nie zabijanie gry wolnym budowaniem wojska, mala iloscia przyprawy (CNC) czy masa jednostek + alt fire jak w RA3. One byly proste i takie powinny zostac. Pytanie - co to za kolka? Bo nie gralem CNC3/KW
Opublikowano 26 lipca 200915 l CNC 3 sux Bo nie gralem CNC3/KW xD Jakbys zagral to bys wiedzial ze cc3 bylo nijako powrotem do czesci pierwszej (swiat, jednostki).
Opublikowano 16 listopada 200915 l http://www.gametrailers.com/video/exclusive-mechanics-command/58968 - traci ta gra w moich oczach coraz bardziej. Ruchome bazy dinozaury - Parsk Jednostki projektowało chyba dziecko. Z klocków lego. Brak piechoty - tylko jakieś mechy czy pancerze. Ogólnie niewielka ilość jednostek na mapie (o czym było też w zapowiedziach). Czyżby celem łatwiejszej kontroli na padzie...? Zero efektowności - parę jednostek staje na przeciwko siebie i 'szczela' - pew pew pew... Grafika brzydka. Mam wrażenie, że Tiberium Wars był ładniejszy niż to co na zwiastunie.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Gra wychodzi chyba tylko na PC. Ale i tak wielka hooinia. Zero klimatu CnC, jakis gigantyczny robal, mechwarriory, itp. Dobrze ze przynajmniej jest 10 innych czesci w dodatku dobrych lub bardzo dobrych jak stare RA czy CNC. Mejm - gralem ale kilka misji i zostawilem te gre. Wiem mam refleks
Opublikowano 1 lutego 201015 l Od kilku dni jest juz beta. Jak ktos chce klucz, to moze sprobowac zdobyc go na GameSpocie. http://www.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/
Opublikowano 2 lutego 201015 l http://www.gametrailers.com/video/class-warfare-command/61462 <facepalm> Oni chyba naprawdę myślą, że sam tytuł sprzeda grę.
Opublikowano 2 lutego 201015 l Wygląda to co najmniej archaicznie. Albo mi się wydaje albo skończyły im się pomysły i nie wiedzą co z tą grą zrobić. Szkoda.
Opublikowano 9 lutego 201015 l grałem dzis w ta betę... o co tam k... chodzi, mam przejąc jakies punkty kontrolne, tylko nie wiadomo jak, ktos wie o co biega??
Opublikowano 9 lutego 201015 l Nie mam pojęcia, pograłem 2 razy. Raz wygrałem [wszystko robił jakiś kolo, ja tylko zabijałem], raz przegrałem. Nie wiem ocebe, nie wiem co tu trzeba przejmować, jak zwiększyć limit jednostek i w ogóle wtf? Chyba trzeba by było się ustawić na 1on1 i popróbować wszystkiego.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Nie mam pojęcia, pograłem 2 razy. Raz wygrałem [wszystko robił jakiś kolo, ja tylko zabijałem], raz przegrałem. Nie wiem ocebe, nie wiem co tu trzeba przejmować, jak zwiększyć limit jednostek i w ogóle wtf? Chyba trzeba by było się ustawić na 1on1 i popróbować wszystkiego. A nie ma jeszcze na necie jakiejś "Chekerskiej" metody na odpalenie skirmish-a, jak to było w RA3 ? Choćby bez przeciwnika, żeby tylko obadać co i jak.
Opublikowano 9 lutego 201015 l Ten silnik graficzny fajnie się sprawdzał w przypadku Generalsów, ale do RA3 i CnC TW nie nadawał się zupełnie. Nie ma się co oszukiwać, dopóki seria nie wróci do rzutu izometrycznego (czyli nigdy) to już nie będzie to samo.
Opublikowano 18 marca 201015 l Obejrzałem zakończenie na jutubie Ja pier.dole, co za syf. Kane zasługiwał na o wiele lepsze zakończenie swojej historii Edytowane 18 marca 201015 l przez Zaton.
Opublikowano 22 marca 201015 l OMG. gre wczoraj widziałem w MM. Zawiesiłem oko na 30sek. Na najlepszej serii RTS na pod słońcem... To tragedia co zrobili ze studia WestWood...