Opublikowano 25 lipca 200915 l Jak w temacie, nie znalazłem takiego tematu więc pisze.. Sądzę że jest jeszcze parę osób które w tą grę grają, pisze z myślą o wspólnych zespołowych grach. Gdyby była grupka ludzi zgrana to by się fajnie grało a tak ja np. zazwyczaj muszę walczyć dywersyjnie. Jeśli ktoś się zdecyduje to pisać na PSN, nick taki sam.
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l ja gram juz prawie od dwoch lat swego czasu nawet robilismy sparingi z polakami na 24osoby ale osatnio ciezko znalesc zapalenców do gry (z polski) jak duzo grasz to mnie dodaj...
Opublikowano 11 lutego 201015 l Bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos pomoglby mi z trofeum Emergency Evasion[break at least 6 simultaneous missile locks using Chaff] .Tyle gram i nkt jakos nie wystrzelil do mnie 6 pociskow na raz.A moze wystrzelil,ale bylo juz po mie... :-)