RedKyubi 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Jak w temacie, nie znalazłem takiego tematu więc pisze.. Sądzę że jest jeszcze parę osób które w tą grę grają, pisze z myślą o wspólnych zespołowych grach. Gdyby była grupka ludzi zgrana to by się fajnie grało a tak ja np. zazwyczaj muszę walczyć dywersyjnie. Jeśli ktoś się zdecyduje to pisać na PSN, nick taki sam. Cytuj
killdante 5 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 ja gram juz prawie od dwoch lat swego czasu nawet robilismy sparingi z polakami na 24osoby ale osatnio ciezko znalesc zapalenców do gry (z polski) jak duzo grasz to mnie dodaj... Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Bylbym bardzo wdzieczny jesli ktos pomoglby mi z trofeum Emergency Evasion[break at least 6 simultaneous missile locks using Chaff] .Tyle gram i nkt jakos nie wystrzelil do mnie 6 pociskow na raz.A moze wystrzelil,ale bylo juz po mie... :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi