Skocz do zawartości

Need for Speed series

BQG

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szybkie pytanie o NFS:Shift jest tam cos takiego jak opcje wyłączenia automatycznego sprzęgła ale u mnie jakoś to nie działa. Mam kierownice G25 i nieważne czy jest ona na off czy na on to i tak samochód jedzie bez wciśnięcia sprzęgła. O co chodzi?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Shift ma najgorszy model jazdy jaki widzialem jak dostane jakas mocna fure to niemoge jej utrzymac na asfalcie! latam po calej drodze. Moze co w opcjach pogrzebac?

Opublikowano

zmień ustawienia to lepiej się będzie jeździć, choć cudów nie ma co oczekiwać skoro ogólna fizyka jest tak zrąbana. TU masz chyba najlepsze i wielokrotnie wcześniej już podawane.

Gość pawel_k
Opublikowano

gra na padzie jest tragiczna, zero kontroli i przyjemności, wrócę do niej tuż przed premierą GT5 jak kupię sobie ponowny raz kierownicę...

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ech... brakuje mi jednak tabeli najlepszych czasów na świecie. Liczyłem, że jednak się pojawią.

No i trochę szkoda, że nie można grać online eventów z singla, co oznacza, że nie liczą się czasy do autologa. Można by wtedy połączyć grę online z pobijaniem czasów w autologu ;)

...do calaka brakuje tylko paru rang kierowcy i gliny. Prosta platyna.

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko. Jak dodać własną muzykę w grze N4S Hot Pursuit 2 na PS3? Mam muzę na HDD, ale przy uruchamianiu gry wyskakuje błąd. I komunikat, że nie ma nic do odtworzenia. A w Burnout Paradise nie ma problemów, muzyczka leci. Może trzeba tę muzę jakoś ułożyć w folderach?

Ma ktoś pomysł?

Opublikowano

Ogólnie kilka rzeczy bym poprawił. Mnie detale wkurzają. Brak szybkiego restartu, widok kręcących się kół na bocznej kamerze. Same kraksy też mogli poprawić deczko. Ale nie ma tak żeby było zawsze wszystko, co nie?

Czekam na Shift 2, bo GT5 mnie jakoś nie rusza. Nigdy za GT nie przepadałem.

Dzięki za pomoc:)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Shift ma najgorszy model jazdy jaki widzialem jak dostane jakas mocna fure to niemoge jej utrzymac na asfalcie! latam po calej drodze. Moze co w opcjach pogrzebac?

Shift tylko na kamerze "pod zderzakiem". Zazwyczaj gram z widokiem całego auta, ale tu trzęsie kamera jak psu jajca. Bad.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich :) Jeśli chodzi o NFS The Run... Szkoda pieniędzy, nie ma sensu, do wyrzucenia po 5 godzinach. The Run, niby najlepszy NFS pod względem fabularnym ok tu się zgodze. Ale fabuła w wyścigówkach nie ma większego rozwinięcia niż dziewczynki (policja) no i madafaka killer mafia. Najnowszego NFS przeszedłem w 5 godzin na najcięższym poziomie trudności, na końcu gry mi pokazało jakieś 3h 40min jazdy, lecz przeszedłem w 5h ponieważ powroty filmiki itp. Ogólnie nawet fajnie się grało ale nie warto dla tych 5h kupować NFS który cenowo się trzyma. Ja odradzam, porzyczyć tak, kupić nie. :D