Stillo116 94 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 wszystko jest proste masz mape kariery, na niej jest garaż i wszystkie "dni wyścigów", po prostu wybierasz jeden z dni i sie ścigasz, jak zdominujesz możesz przyztąpić do kolejnego samochody kupuje sie w menu na parkingu itd Cytuj
iKozak 1 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Szybkie pytanie o NFS:Shift jest tam cos takiego jak opcje wyłączenia automatycznego sprzęgła ale u mnie jakoś to nie działa. Mam kierownice G25 i nieważne czy jest ona na off czy na on to i tak samochód jedzie bez wciśnięcia sprzęgła. O co chodzi? Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Shift ma najgorszy model jazdy jaki widzialem jak dostane jakas mocna fure to niemoge jej utrzymac na asfalcie! latam po calej drodze. Moze co w opcjach pogrzebac? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 zmień ustawienia to lepiej się będzie jeździć, choć cudów nie ma co oczekiwać skoro ogólna fizyka jest tak zrąbana. TU masz chyba najlepsze i wielokrotnie wcześniej już podawane. Cytuj
Geno21 0 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 (edytowane) Ok wielkie dzieki. Jezdzi sie lepiej. Moze cos w koncu moim cholernym Skyline'm wygram. Edytowane 22 listopada 2009 przez Geno21 Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 23 listopada 2009 Opublikowano 23 listopada 2009 gra na padzie jest tragiczna, zero kontroli i przyjemności, wrócę do niej tuż przed premierą GT5 jak kupię sobie ponowny raz kierownicę... Cytuj
Piom 0 Opublikowano 18 listopada 2010 Opublikowano 18 listopada 2010 właśnie dotarł do mnie nowy nfs ale niestety jestem w pracy Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Nowy NFS jest po prostu świetny. Jeden z najlepszych, w który grałem Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Ech... brakuje mi jednak tabeli najlepszych czasów na świecie. Liczyłem, że jednak się pojawią. No i trochę szkoda, że nie można grać online eventów z singla, co oznacza, że nie liczą się czasy do autologa. Można by wtedy połączyć grę online z pobijaniem czasów w autologu ...do calaka brakuje tylko paru rang kierowcy i gliny. Prosta platyna. Cytuj
Maxxi DeeJay 0 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Witam. Mam pytanko. Jak dodać własną muzykę w grze N4S Hot Pursuit 2 na PS3? Mam muzę na HDD, ale przy uruchamianiu gry wyskakuje błąd. I komunikat, że nie ma nic do odtworzenia. A w Burnout Paradise nie ma problemów, muzyczka leci. Może trzeba tę muzę jakoś ułożyć w folderach? Ma ktoś pomysł? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Zrób Playlistę. HP jest świetne, ale zabrakło takich podstawowych trybów jak Single Race. Noż... Cytuj
Maxxi DeeJay 0 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Ogólnie kilka rzeczy bym poprawił. Mnie detale wkurzają. Brak szybkiego restartu, widok kręcących się kół na bocznej kamerze. Same kraksy też mogli poprawić deczko. Ale nie ma tak żeby było zawsze wszystko, co nie? Czekam na Shift 2, bo GT5 mnie jakoś nie rusza. Nigdy za GT nie przepadałem. Dzięki za pomoc:) Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 Shift ma najgorszy model jazdy jaki widzialem jak dostane jakas mocna fure to niemoge jej utrzymac na asfalcie! latam po calej drodze. Moze co w opcjach pogrzebac? Shift tylko na kamerze "pod zderzakiem". Zazwyczaj gram z widokiem całego auta, ale tu trzęsie kamera jak psu jajca. Bad. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 11 października 2011 Opublikowano 11 października 2011 EA Polska przy współpracy z magazynem Top Gear Polska i Porsche Polska organizują konkurs na najlepszy czas w nadchodzącym demie gry Need for Speed: The Run. Konkurs przeznaczony dla posiadaczy konsol Xbox360 oraz Playstation3. Więcej szczegółów na Oficjalnej stronie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 (edytowane) edit: rywalizacja w demie Hot Pursuit nakręciła mnie na poprzedniego NFS, może demko The Run zrobi podobnie. Edytowane 12 października 2011 przez Texz Cytuj
relampagio 0 Opublikowano 10 lutego 2012 Opublikowano 10 lutego 2012 Witam wszystkich Jeśli chodzi o NFS The Run... Szkoda pieniędzy, nie ma sensu, do wyrzucenia po 5 godzinach. The Run, niby najlepszy NFS pod względem fabularnym ok tu się zgodze. Ale fabuła w wyścigówkach nie ma większego rozwinięcia niż dziewczynki (policja) no i madafaka killer mafia. Najnowszego NFS przeszedłem w 5 godzin na najcięższym poziomie trudności, na końcu gry mi pokazało jakieś 3h 40min jazdy, lecz przeszedłem w 5h ponieważ powroty filmiki itp. Ogólnie nawet fajnie się grało ale nie warto dla tych 5h kupować NFS który cenowo się trzyma. Ja odradzam, porzyczyć tak, kupić nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi