CoATI 1 050 Opublikowano 22 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2010 Czy gameboy color ma blokade regionalna na gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2010 o ile dobrze pamietam to zaden Gameboy nie mial Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 22 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2010 to dobrze ;] zawsze chcialem, a nigdy nie mialem zadnego GB. nie wszystkie gry sa dostepne na allegro wiec prewnie trzeba bedzie kupowac na ebay'u... dlatego pytam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2010 Pamiętaj tylko o chińskich podróbach, pewnie jesteś zorientowany w temacie, ale wiele osób nie ma pojęcia, że 99% gier na GBA na allegro to chińskie podróby z bateryjką zamiast EEPROMU pozwalającego na zapisywanie gry do końca świata. Nie wiem jak z GBC ale pamiętam, że w mojej kolekcji swego czasu zakupionej na allegro chyba nie było jednej oryginalnej gry . Najważniejsze rzeczy to napis Nintendo na szynie, wybity numer na naklejce i brak jakichś naklejek na śrubach (w przypadku GBA, podejrzewam, że z GBC jest podobnie, choć nie wiem jak z numerkiem na obrazku). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2010 rozroznic oryginalne carty potrafie ;] nie ma problemu. poprostu chce miec GBC i nie wiedzialem czy importy beda dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza
lmz 48 Opublikowano 26 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2010 Szukam (a właściwie nie szukam, dlatego pytam) jakiegoś serwisu na którym mógłbym zrobić sobie listę gier w które grałem wraz z ocenami i wrzucić na fejsbuka na przykład. Chodzi o coś prostego i przejrzystego, bez zbędnych opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2010 hej podobno gran turismo 4 obsługuje 1080i , jak to właczyc? podbno progresive scan sie włacza trzymając X+/\ przy odpalaniu gry, a jak w tym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2010 (edytowane) Wydaje mi się , że w menu Settings masz opcję podbicia rozdziałek w grach z PS2. Edytowane 6 lutego 2010 przez blazej10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2010 Zdaje się, że tylko NTSC ma taką opcję (i to w dodatku NTSC-J) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2010 (edytowane) chodzilo mi o odpalanie gt4 na ps2 , ale niewazne skoro i tak tylko ntsc to obsluguje za to inne pytanie - czy ktos uzywa do grania frag FX ? albo temu podobnych? czyli kontroler z myszką i gruchą kutory ma pomagać w celowaniu bardzo nie lubie grać na padzie w FPP (bo poprostu nie umiem) , i zastanawiam sie czy ten frag FX ma sens, bo sporo fajnych FPP wyszło/wyjdzie, i rozważam zakup , bo myszką o wiele lepiej mi sie gra http://www.ultima.pl/Frag_FX_idealne_urzadzenie_do_gier_FPP_/i4694/ przykład z tego co wiem jest sporo wersji, nowsze i starsze, nie wiem czym dokaldnie sie roznia Edytowane 8 lutego 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 629 Opublikowano 23 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2010 (edytowane) 1. Czy oprócz Fallouta 3 Cenega ma w swojej historii jakieś inne "chwalebne" dokonania w dziedzinie braku kompatybilności z patchami etc.? Jeżeli gra jest w pełni zlokalizowana najprawdopodobniej wystepuja klopoty z patchami.Dodatkowo slyszalem o problemach z nowym PoPem (nie działa DLC). Edytowane 23 lutego 2010 przez shinian Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2010 Szukam strony gdzie można znalezc informacje/zapisy na zamknięte bety gier(PS3) Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 najnowsze informacje o betach wszelakich [tylko informacje] to chyba tylko tu http://www.unseen64.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 Kołczu, nie trafiłeś, koledze chodziło o zamknięte beta testy co by sobie pograł na chlebaku ale stronka fajna, chętnie przejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 28 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2010 Na FilePLanet można znaleść jakąś namiastke takich bet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ułan 1 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Czym się różnią od siebie Dynasty Warriors 5 i Dynasty Warriors 5 Xtreme Legends i co lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasuro 34 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Jak najlepiej ustawić x360 dla 32 " hd ready, na przewodzie hdmi? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 pytanie z serii "po fakcie" czy dalo sie zmienic jezyk w killzone 2 bez usuwania save'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 28 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2010 Mam pytanie. Czy gry zyskują coś w wydaniach goty, są jakieś różnice poza zmienionym opakowaniem i wyższą ceną ? Warto je brać zamiast zwykłych edycji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 28 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2010 najczęściej GOTY zawierają w sobie DLC które wcześniej były do kupienia poprzez XBL/PSN. Batman AA np dostał też opcję grania w 3D i okulary do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 PS3 streamuje filmy z kompa? I działają divxy z napisami? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarko van basten 0 Opublikowano 29 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2010 http://www.jarkovanbasten.tnb.pl/ STRONKA ZE STARYMI CZASOPISMAMI DO POBRANIA MIN. BAJTEK,SS,TOP SECRET Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 30 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2010 PS3 streamuje filmy z kompa? I działają divxy z napisami? tak. http://ps3mediaserver.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Skonwertowałem sobie filmy metodą tą: http://ps2hardcore.net/forum/viewtopic.php?t=2424 Działa, bo nie tylko tutaj ją znalazłem. Ale mam problem, mianowicie PS3 nie widzi mi tych nowo skonwertowanych filmów. Nie mam pojęcia dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 mozna tez przegladac pendrive'a czy cos innego manualnie. pod trojkatem chyba to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi