Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wiec " faki" dla ps3 site, pełna profeska panowie

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Sam nie gralem, ale ponoc fajne sa: Fatal Frame i Siren (czytalem ze mocno schizowa rzecz).

Opublikowano

@keyzee

Trapt

@Yano

To co napisał Psyko to czołówka i na pewno warto zagrać. Są jeszcze:

Clock Tower 3

Haunting Ground

Rule of Rose było

Alone in the Dark New Nightmare

Kuon i Echo Night.

Tym jest chyba najbliżej do SH.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Powoli od jakiegoś czasu przymierzam się do ponownego kupna PS2. W związku z tym mam pytanie: jak to w końcu wypadają gry na PS2 na LCD?

Tragedia, znośnie?

Rozumiem, że normalnie przez kabel RGB najlepiej podłączyć Pleja?

A najlepiej może ktoś zna stronki ze screenami, jak wyglądają gry na LCD. Albo sam ma takie foty ;].

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Czasem zapuszczam jakąś ukochaną grę PS2 czy GC i jest całkiem znośnie. Fakt, że widać mocno aliasing, jednak w ustawieniach TV możesz tak zrobić, że nie zauważysz dużej różnicy w spadku jakości. Grać się da bez problemu. :thumbsup:

Opublikowano

Powoli od jakiegoś czasu przymierzam się do ponownego kupna PS2. W związku z tym mam pytanie: jak to w końcu wypadają gry na PS2 na LCD?

Tragedia, znośnie?

Rozumiem, że normalnie przez kabel RGB najlepiej podłączyć Pleja?

A najlepiej może ktoś zna stronki ze screenami, jak wyglądają gry na LCD. Albo sam ma takie foty ;].

Do LCD przez component, jedyne słuszne wyjście, przy okazji gry obsługujące progressive scan odpali jak gry z Wii w 480p.

Opublikowano (edytowane)

Aha, aha przez component szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem, że jest do Plejki drugiej ;].

W sumie nie wiele się dowiedziałem ;], Nemesis a nie chciałoby Ci się/nie mógłbyś z paru fotek porobić?

Byłbym bardzo wdzięcznyyy ;]

Progressive scan z tego co pamiętam GoW2 chyba miał nie? PoP-y?

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Są dwie organizacje oceniające gry pod względem wieku: PEGI i BBFC. Których się słuchać. PEGI Splinter Cell'a Conviction ocenia na 18+, a BBFC na 15 - tak samo jest z Just Cause. I co z tym fantem?? Kto może w te gry grać??

Opublikowano (edytowane)

Czy oprócz Dead Space Aftermath istnieją jakieś inne "elementy" rozwijające fabułę części pierwszej?

No przede wszystkim pierwsza część DS: Aftermatch czyli Dead Space: Downfall. A druga rzecz a w zasadzie pierwsza jeżeli chodzi o kolejność oglądania to 6 odcinkowy komiks animowany. Nie wiem gdzie go można "złapać" to znaczy wiem, że na pewno jest na XboX Live ja go stamtąd pobierałem.

I to tyle póki co.

25 stycznia wychodzi właśnie Aftermatch i jeszcze komiks (typowy) Salvage ma wyjść.

Edytowane przez SłupekPL
  • Plusik 1
Opublikowano

Mam zamiar kupić sobie pilota do PS2, z tego co widzę są dwa modele, jeden ma zielony przycisk "Reset" - drugi nie:

PS2-Remote.jpg230195579.jpg

Są jakieś większe różnice między tymi modelami?

Opublikowano

Nowy jakieś 800-850zł może trochę mniej.

Używana z 500zł.

A po co Ci pilot do PS2? Jako odtwarzacz ta konsola jest na obecne czasy słaba i dowolny odtwarzacz DVD oferuje więcej.

Opublikowano

Mam zamiar kupić sobie pilota do PS2, z tego co widzę są dwa modele, jeden ma zielony przycisk "Reset" - drugi nie:

PS2-Remote.jpg230195579.jpg

Są jakieś większe różnice między tymi modelami?

am posiadam takowy oryginalny z zielonym guziczkiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktos wie gdzie w Niemczech mozna kupic gry w wersji UK. ? Bez cenzury i z jezykiem angielskim 3xA. ;)

Oczywiscie poza E-Bay'em - zreszta nawet tam niewiadomo dlaczego niektorych gier nie ma po prostu wcale.

Cos czytalem, ze u nich Bulletstorm bedzie tak wykastrowany, ze gra w zasadzie nie bedzie juz taka sama. :D

Edytowane przez saptis