Opublikowano 1 września 201113 l Gitara od Guitar Hero z PS2 będzie działała po zakupie przejściówki ? Jakieś jeszcze trzeba będzie sterowniki instalować ? Czy bardziej opłaca się kupno tej od X360 bez późniejszego kombinowania ( zakładam, że działa podobnie bezawaryjnie, jak na pad od M$ ) Edytowane 1 września 201113 l przez ZUS_PL
Opublikowano 12 września 201113 l Nie wiem czy to do końca dobry dział więc jak nie to sorry. Jestem okrutnie zielony w temacie, szukam jakiegoś w miarę taniego, "śmietnikowego", byleby działał pada do pc. Do starszych gier, nie wiem są jakieś wymogi, każda (starsza) gra będzie działać z padem? Czy czymś się trzeba kierować, najlepiej jakby ktoś mógł zarzuć konkretnym modelem/i. Edytowane 12 września 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 12 września 201113 l Pad od PSXa + przejściówka. Każda gra która obsługuje pada powinna działać. Jeśli nie działa, to można zassać xpadder czy jak to tam się nazywa.
Opublikowano 12 września 201113 l Poważnie da radę pada od PSX podłączyć :o? No dobra a mógłbyś podać mi jeszcze link (allegro?) do tej przejściówki? Dzięki
Opublikowano 12 września 201113 l http://allegro.pl/przejsciowka-usb-na-ps2-psx-tania-wysylka-i1800282446.html Ja mam chyba taki. Wszystko to mejdinczajna więc ciężko stwierdzić Bez żadnych sterów, podłączyłem i działa. Czasami w grach są pozamieniane przyciski [gry na PC są robione pod pada z Xa],ale to w grze sobie można samemu zmienić. W7 64bit
Opublikowano 12 września 201113 l Jestem pozytywnie w szoku z tym padem, jeszcze raz dzięki. I jeszcze jedno pytanie; to w każdej/większości grze będę mógł ustawić dowolną konfigurację przycisków? Edytowane 12 września 201113 l przez SłupekPL
Opublikowano 12 września 201113 l W każdej grze która obsługuje pada. Musisz mieć w menu opcje zmiany z klawy na pada. Jeśli nie , to używasz xpaddera i przypisujesz sobie np: SPACJA= [x] Shift = [L1] LPM = [ ] itp.itd Ja we wszystkie tombrajdery, asasyny i inne batmany czy nid for spidy gram na dułal szoku
Opublikowano 16 września 201113 l sprawdz empik tam jest duzo zagranicznej prasy tylko w bardzo ciekawych cenach
Opublikowano 16 września 201113 l We Wrocławiu nie ma ponoć, znajomi szukali kilka razy tych tytułów.
Opublikowano 11 października 201113 l Na pewno widziałem w empiku w Poznaniu, czasami takie rzeczy pojawiają się w inmedio, kolporterze, ale to raczej w punktach na lotniskach. Z tym, że szykuj się na ceny w okolicach 50zł za numer.
Opublikowano 11 października 201113 l Ojciec każe Ci za 50 zł myć magazyn ?! Edytowane 11 października 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 października 201113 l Ciekawi mnie z jakim opóźnieniem taki GI trafia do (niektórych) polskich kiosków?
Opublikowano 12 października 201113 l Nie wiecie czy Ultima daje jakieś rabaty dla "stałych klientów" albo coś w tym stylu?
Opublikowano 12 października 201113 l No ja mam karte stalego klienta, ktora daje 5% znizki, ale nie wiem czy to jest dalej aktualne. Wal na pw Orzeszek87
Opublikowano 12 października 201113 l Nie wazne kiedy kupilismy ta konsole? Z 7 lat temu kupilem u nich Gamecube'a, jakby sie okazalo, ze mam jakis rabat dzieki temu to git.
Opublikowano 13 października 201113 l Nie wiem czy wtedy byla ta akcja z rabatem najlepiej napisz do nich
Opublikowano 13 października 201113 l Sony ma zamiar coś zrobić ze "składkami" czy w jakiś sposób jest im to na rękę?