MBeniek 3 260 Opublikowano 13 października 2011 Opublikowano 13 października 2011 (edytowane) Gdyby miało zamiar coś z tym zrobić to już dawno by się tym zajęło (a już świetną okazję do tego mieli podczas tej kwietniowej awarii i "przebudowy" systemu). Pewnie w następnej generacji to jakoś inaczej rozwiążą. Ale nawet nie wiem czy to nie jest im teraz w pewien sposób na rękę, w końcu jakby przynosiło im to straty to np. nie wrzucaliby takiego iF2 na premierę do psstore, a już tym bardziej taki EA nie zdecydowałby się na to, żeby Fifę 12 (prawię) na premierę rzucać na pożarcie przez "składkowiczów" (a wyniki F12 pokazują, że nie odbiło się to jakoś negatywnie na sprzedaży). P.S. Ciekawe jak to, rozwiążą przy PSVita (chyba, że już to wyjaśnili a ja o tym po prostu jeszcze nie wiem)? W końcu na tej konsolce, wszystkie tytuły (na pewno od Sony, od reszty wydawców nie jestem pewien, ale chyba też) mają na premierę być również dostępne przez cyfrową dystrybucję, więc tutaj już chyba nie pozwolą na składki (chociaż kto wie?). Edytowane 13 października 2011 przez MBeniek Cytuj
django 549 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Nie wiem czy wtedy byla ta akcja z rabatem najlepiej napisz do nich hyhy mam. Dzieki za info. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Jakiś sprawdzony sklep internetowy zagraniczny który oferuje szybką wysyłkę? Ni hu hu nie mogę znaleźć na polskich MW3 Hardened Edition, nikt nie chce moich pieniędzy to nie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 panowie ,każda gra w zestawie Prince of Persia HD collection ma platyne? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) panowie ,każda gra w zestawie Prince of Persia HD collection ma platyne? A tak trudno skorzystać z google?! Ale ok, masz tu odpowiedź: TAK!!! P.S. Bez spoilera lepiej? W ogóle dziwne, że pomimo, że net ci źle działa w komórce to potrafiłeś jakoś się zalogować na forum, odszukać odpowiedni temat i jeszcze napisać posta - ale fakt, wyszukanie w google o wiele bardziej skomplikowane i czasochłonne . Edytowane 26 października 2011 przez MBeniek Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 pisałem ze sprzętu mobilnego na którym źle sie mi łazi po dieci i który po kliku na spojler nic w nim nie pokazuje. Innymii słowy a idź pan w hooj 1 Cytuj
Aragorn86 0 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Witam, Jestem tu nowy. Próbowałem szukać odpowiedzi na moje pytanie w różnych wątkach tego forum, ale niestety nie udało mi się znaleźć odpowiedzi... Jestem wielkim fanem Dragon Age Początek. Przeszedłem tę grę kilka razy na PS3. Postanowiłem zakupić sobie wszystkie dodatki do tej gry, jednakże nie są one w Polskiej wersji językowej, nie zawierają nawet Polskich napisów. I tu moje pytanie: czy wiecie może co zrobić, abym mógł przejść owe dodatki po Polsku?? Może są jakieś spolszczenia na PS3?? Proszę o pomoc!! Zdesperowany fan DA:O!! Edytowane 2 listopada 2011 przez Aragorn86 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 I tu moje pytanie: czy wiecie może co zrobić, abym mógł przejść owe dodatki po Polsku?? Kup wersję na PC. Tam chyba wsio jest po PL. Cytuj
Aragorn86 0 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Dzięki za radę kolego, ale po to kupowałem na PS3, żeby grać na PS3, a nie na kompie. Poza tym mój komputer jest za słaby do tej gry, więc nowego specjalnie do tej gry też nie będę kupował. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 nie ma innej możliwosci, musisz grac po angielsku. Cytuj
michal 558 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Chłopaki w którym sklepie najlepiej kupić używane PS3 80gb? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 że się tak w dyskusję wpier.dolę : czy jeśli bardzo podobał mi się infamous 1 wbiłem platynę i wgóle, to przy dwójce puszczą mi zwieraczę ? czy jak sprawię sobię wersję pl to będzie możliwość ustawienia ang dubbing, bo w jedynce się nie dało a chciałem przestawić za drugim przechodzeniem ? głos cole`a w oryginale brzmi nieporównywalnie lepiej sądząc po demie. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 (edytowane) inFamous 2 jest świetny. Jeżeli podobała Ci się pierwsza część to przy dwójce odpłyniesz. Edytowane 11 grudnia 2011 przez NEMESIS US Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 czy wyszła gra pt Mass Effect na PS3 a jej nie mogę znaleźć czy też na PS3 mamy sagę dopiero od częsci drugiej? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 grudnia 2011 Opublikowano 14 grudnia 2011 czy wyszła gra pt Mass Effect na PS3 a jej nie mogę znaleźć czy też na PS3 mamy sagę dopiero od częsci drugiej? Na PS3 nie ma i nie będzie Mass Effect (1). Za to w dwójce jest dodatkowo "filmik" wprowadzający na temat tego co działo się właśnie w pierwszej części (i nawet możemy wtedy podjąć te główne decyzje z pierwszej części). 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Może tu mi ktoś pomoże. Moje pytanie dotyczy Assasina 2, a dokładniej jego trofeów - I like the view - znalazłem wszystkie punkty widokowe w całej grze a pucharka nie mam, o co biega ? Oraz nie zaliczyło mi 3 sekwencji. WTF ? Zostały mi z 4 pucharki do platyny, w całej mojej karierze nie byłem tak blisko Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 stycznia 2012 Opublikowano 7 stycznia 2012 Pytanie o Star Wars: Force Unleashed 1 - czy w grze mozna zobaczyc ile sie juz pokonalo przeciwnikow (statsy)? Wydawalo mi sie, ze widzialem to gdzies ale nie moge znalesc i nie wiem czy sie nie przewidzialem. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 stycznia 2012 Opublikowano 14 stycznia 2012 Jak Tropico 4 się ma do serii Sim City? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Poleccie jakieś polskie stronki z poradnikami do trofeów. Coś jak trophyhunters.pl. Ewentualnie jakąś po angielsku gdzie będzie większośc gierek. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Jeżeli masz jakiś problem z trofeami to ja polecam najlepiej serwis You Tube, znajdziesz tam opis do praktycznie każdego pucharka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Poleccie jakieś polskie stronki z poradnikami do trofeów. Coś jak trophyhunters.pl. Ewentualnie jakąś po angielsku gdzie będzie większośc gierek. ps3trophies.com jest zle ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 Up, byłem kiedyś na ps3trophies.com, gdyby była taka stronka po polsku to by było zaje.biście, bo tam chyba jest wszystko. Co do jutuba to korzystam, ale czasem mam ochotę poczytac co trzeba zrobic, jak, ile czasu zajmie i takie tam pierdoły. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) Mam pytanko; czy jest skądś, gdzieś możliwość kupienia/zamówienia pojedynczego numeru OXM. Oczywiście z dostawą do Polski? Wchodziłem bezpośrednio na ich stronę ale tylko prenumeratę wysyłają ;/ Edytowane 3 lutego 2012 przez SłupekPL Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 lutego 2012 Opublikowano 24 lutego 2012 (edytowane) Chciałbym kumplowi kupić Most Wanted na PS3 z PSN jako prezent na urodziny. Da się to jakoś bez PS3 i PSP ogarnąć? Ściągnąłem Media GO, odpaliłem i widzę tylko gierki na PSP ;/. Raczej pilne, bo prezent musiałby być na dzisiaj wieczór . Kartę do zakupów przez Internet oczywiście mam. Rozumiem, że można ją podpiąć bez problemu w Polsce i kupować? Edytowane 24 lutego 2012 przez raven_raven Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi