Square 8 609 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Tu masz wszystkie potrzebne informacje związane z PS+. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Panowie pececiarze, jaki tenis na pc? Z tego co zauważyłem to z ostatnich lat jest tylko Top Spin 2 i parę Virtua Tenisów. Co lepsze, bardziej mnie kręci symulacja i wymagająca rozgrywka, bo sam trochę grałem w tenisa. Top Spin 2? Czy są jakieś uaktualnienia składów? Bo gra jest chyba z 2006 roku. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Czy przed zagraniem Resistance 3 trzeba ograć 1 i 2? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Pierwsza część jest na pewno powiązana fabularnie z drugą. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 (edytowane) Tak samo jak dwójka z trójką. Ograłem w tym roku wszystkie trzy części, pierwsze dwie mnie nie wciągnęły (trącą archaizmami, graficznie wyglądają po prostu słabo), za to trójkę polecam bardzo, jeden z lepszych fpsów w singlu jakie grałem, nie będę pisał co mi się podobało bo zasadzę jakiegoś spoilera i popsuję zabawę. Edytowane 22 października 2012 przez Pryxfus Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 No ja właśnie ograłem pierwszą i drugą część. Orientuje się ktoś, czy w Resistance 3 można zrobić kampanię w coopie na jednej konsoli ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Wraz z nowa aktualizacja w konsoli PS3 pojawila sie ikonka Singstar i podobno mozna tam zagrac w jakies dema piosenek. Pobralem aplikacje, ale nie widze zadnych utworow demo - gdzie one sa ? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Przy wchodzeniu do SingStore gra zapyta czy chcesz pobrać dema piosenek. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Wlasnie u mnie nic takiego sie nie pokazalo przy pierwszym uruchomieniu - musze jeszcze raz sprawdzic. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 A ktoś wie jak tą gó.wnianą ikonkę usunąć? Z tego widzę uruchomiłem kilka gier z dysku a ona cały czas jest na samej górze, co wyciągnę płytę z grą to włącza mi się melodyjka z Singstara. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 nie da się usunąć. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Poszukuję nazwy dość starej gry.Z czasów gdy na automatach rządził Moon Patrol. Strzelaninka kosmiczna,lecialo się bombowcem-z dołu startowaly rakiety.Podobna do Denendera-pomysł ten sam itd tylko moja gra jakby nowsza,lepsza grafika. Jeżeli komuś to pomoże to w Kłodzku w dawnej Szarlotce była Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Guys mam sprawę. Otóż przygotowuję prezentację na temat błędów jakie popełniają współcześni twórcy gier i o tym jak starają się je poprawiać (czy to w patchach czy w sequelach) i potrzebuję jakiś przykładów, które Wam się zapamiętały. Coś typu: AC1 powtarzalność misji przez co mały % graczy ukończyło tytułu, AC2 - większa różnorodność , więcej osób ukończyło tytuł. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Guys mam sprawę. Otóż przygotowuję prezentację na temat błędów jakie popełniają współcześni twórcy gier i o tym jak starają się je poprawiać (czy to w patchach czy w sequelach) i potrzebuję jakiś przykładów, które Wam się zapamiętały. Coś typu: AC1 powtarzalność misji przez co mały % graczy ukończyło tytułu, AC2 - większa różnorodność , więcej osób ukończyło tytuł. myślę, że jeśli chodzi o patche kopalnią pomysłów dla Ciebie są wszelkie FPSy, gdzie np. taki BF3 to de facto ze 3 razy od premiery stawał się nową grą (zmiana balansu broni) Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Szukam jakiejś fajnej stronki dla graczy. Coś gdzie mógłbym oceniać gierki, zrobić listy w co grałem, w co chce zagrać, pochwalić się trofkami, zaprosić znajomych i takie tam :* Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Playfire? Raptr? (byłeś w temacie z tego, co pamiętam) Nic takiego więcej chyba nie ma. Tzn, jeszcze Filmweb dodał do siebie gry, ale nie wiem, czy jest jakiś duży serwis w takim stylu... 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Szukam jakiejś fajnej stronki dla graczy. Coś gdzie mógłbym oceniać gierki, zrobić listy w co grałem, w co chce zagrać, pochwalić się trofkami, zaprosić znajomych i takie tam :* Listy gier posiadanych i tych, w ktore chcemy zagrac mozna robic na stronie Gamespot. 1 Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Chciałbym kupić Xboxa 360 w sumie tylko po to, żeby zaliczyć serie Halo i Gears of War, może jeszcze parę jakichś innych exów by się znalazło. Przez sieć na pewno nie będę grał, od multiplatform mam PS3 i zależy mi tylko na dwóch wyżej wymienionych seriach. Który model X360 będzie najlepszy do takiego grania? Arcade wystarczy? Cytuj
ox_bow 3 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 Co oznaczają skróty AAA oraz IP (nie mam tu bynajmniej na myśli adresu IP)? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) IP- nowa marka/tytuł(?) AAA-tytuł wysoko budżetowy Edytowane 17 listopada 2012 przez Lionel Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 listopada 2012 Opublikowano 17 listopada 2012 (edytowane) Najprościej ujmując to, że gra jest wysoko budżetowa, ma zrywać kapcie itd. itp. (AAA) i nowa marka (IP - Intellectual Property, nowa własność intelektualna firmy). E: Lionel szybciej. Edytowane 17 listopada 2012 przez Square 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Całkiem niedługo możliwe, że będę miał lapka i pewnie będę chciał na nim pograć w jakieś ukochane starocie (hom&m III, diablo, starcraft, age of empires i wiele, wiele innych) i może coś nowszego. Mam więc pytanie, skąd brać w miarę tanio gierki? Jakieś internetowe sklepy są na podobę PSStore? W sensie, że dystrybucja cyfrowa. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Całkiem niedługo możliwe, że będę miał lapka i pewnie będę chciał na nim pograć w jakieś ukochane starocie (hom&m III, diablo, starcraft, age of empires i wiele, wiele innych) i może coś nowszego. Mam więc pytanie, skąd brać w miarę tanio gierki? Jakieś internetowe sklepy są na podobę PSStore? W sensie, że dystrybucja cyfrowa. gog.com Cytuj
django 549 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 I pod koniec grudnia bedziesz mial wyprzedaż na steamie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi