Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka panowie, da sie pograc w Little Big Planet na ps3 bez psp? probuje zainstalowac, ale caly czas wola o podlaczenie psp/psv.. :confused:

mate5- ssij pento

Edytowane przez Najtmer
  • Minusik 1
Opublikowano

Na forum PE były kiedys gry flashowe i szukam jednej z nich. Pamiętam, że dwie drużyny (albo może oddziały) układały wieże (jeden to chyba Wikingowie), które składały się z klocków różnych szerokości z odpowiadającymi im numerami; celem było ułożenie wieży, która cały czas się zwężała ku górze. Bo zaczynało się z bałaganem.

Pamięta ktoś może tytuł albo zna inną podobną gierkę?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Szprota
Opublikowano

W ps3 slim da radę jakoś rozbudowac wejścia USB? Bo są tylko 2,a dla mnie to za mało

Opublikowano

HUB na USB. Mam taki, 20 zł dałem, podłączasz pod USB i daje ci dodatkowe 4 dziury do podłączenia, ale chyba nigdy nie testowałem, czy działa na PS3. Powinno, bo przecież tam żadnej elektroniki nie ma w środku.

Opublikowano

Poprawili w Mass Effect 2 framerate? Bo w jedynce momentami był niezły slideshow i nie wiem czy męczyć się z 2.

Wersja na xbox'a trzyma stałe 30fps więc postęp jest kosmiczny ;d ,nie wiem jak jest na PS3

• Plusik 1
Opublikowano

Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem.

Opublikowano

Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem.

Jeśli chodzi o dysk to zdecydowanie wystarczy. Chyba, że chcesz sciągać gry z plusa (ale i tak styknie).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio pobralem demo Dead Space 3 i bardzo mi sie spodobalo, wiec postanowilem siegnac po poprzednie czesci. Kupilem wczoraj Dead Space 2 i bardzo mi sie podoba - ma niesamowity klimat, zastanawiam sie czy po przejsciu siegnac rowniez po pierwsza czesc, ale nie wiem czy nie okaze sie gorsza. Kiedys ogralem demo jedynki i jakos mi nie podeszlo, ale jak ostatnio znowu zagralem w to demo i ogolnie jest ono jakies slabe.

Napiszcie jak to jest bo graficznie pewnie pierwsza czesc wyglada nieco (albo bardziej) gorzej i moze nie jest az tak rozbudowana.

Opublikowano (edytowane)

Jedynka jest zdecydowanie najlepsza z całej trylogii. (tak nie grałem jeszcze w full 3, ale i tak już to wiem)

Edytowane przez _Be_
Gość Szprota
Opublikowano

Tak. W tym momencie platformy na których ukażą się Sim City to PC/Mac

Opublikowano (edytowane)

Siemka, czy moze ktos wie co to za wersja Gran Turismo 2? dostalem w lapy i takiej jeszcze nigdy nie widzialem, press kit moze?
metalowe pudelko (moze byla jakas ksiazeczka ale ja mam same plyty i metalowe opakowanie)

541607_10151430737993738_384655788_n.jpg

edit: press kit

Edytowane przez Labtec
Opublikowano

Najpopularniejsi/najlepsi polscy vlogerzy zajmujący się grami to...?

Opublikowano (edytowane)

FreakyGamerz czyli gwiazda ostatnich miesięcy ,Klocuch i Rockalone 

Cała trójka jest bardzo popularna ,natomiast z poziomem jest różnie oto mój osobisty ranking:

1.Freakygamerz- dow(nene) który nie powoduję odruchu zwrotnego (rzadkość wśród polskich vlogerów) 

2.Klocuch-dno

3.Rockalone-dno

Edytowane przez asax
Opublikowano (edytowane)

Jak się kończy abonament na PS Plus to gierki ściągnięte w tamtym okresie są do ogrania kiedy się tylko chce ?

Duża jest różnica w jakości grafiki na PS3 między graniem po kablu component a hdmi ? Mowa o 22 calowym ekranie jak coś. Jest w zestawach z konsolą w ogóle ?

Edytowane przez kotlet_schabowy