Najtmer 1 082 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) siemka panowie, da sie pograc w Little Big Planet na ps3 bez psp? probuje zainstalowac, ale caly czas wola o podlaczenie psp/psv.. :confused: mate5- ssij pento Edytowane 9 grudnia 2012 przez Najtmer 1 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 1, w wersji na ps3 ale juz sobie poradzilem z problemem. to byl jakis bug i trzeba bylo drugi raz sciagnac z poziomu account menagement Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 17 grudnia 2012 Opublikowano 17 grudnia 2012 Na forum PE były kiedys gry flashowe i szukam jednej z nich. Pamiętam, że dwie drużyny (albo może oddziały) układały wieże (jeden to chyba Wikingowie), które składały się z klocków różnych szerokości z odpowiadającymi im numerami; celem było ułożenie wieży, która cały czas się zwężała ku górze. Bo zaczynało się z bałaganem. Pamięta ktoś może tytuł albo zna inną podobną gierkę? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 grudnia 2012 Opublikowano 27 grudnia 2012 Zamierzchłe dzieje, ale oczywiście, że bywał tutaj Sylvan zwany Wielkim. To jemu podje,bali miliony ojro? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 W ps3 slim da radę jakoś rozbudowac wejścia USB? Bo są tylko 2,a dla mnie to za mało Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 HUB na USB. Mam taki, 20 zł dałem, podłączasz pod USB i daje ci dodatkowe 4 dziury do podłączenia, ale chyba nigdy nie testowałem, czy działa na PS3. Powinno, bo przecież tam żadnej elektroniki nie ma w środku. Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Poprawili w Mass Effect 2 framerate? Bo w jedynce momentami był niezły slideshow i nie wiem czy męczyć się z 2. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Poprawili w Mass Effect 2 framerate? Bo w jedynce momentami był niezły slideshow i nie wiem czy męczyć się z 2. Wersja na xbox'a trzyma stałe 30fps więc postęp jest kosmiczny ;d ,nie wiem jak jest na PS3 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Z tego co pamiętam na PS3 były dropy animacji, ale nie przeszkodziło mi to w pozytywnym odbiorze gry. 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Chodziło mi o wersje na xboxa, bo jedynka była ledwie grywalna. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Gram w Gran Turismo na PSP. Jeśli chcę kupić auto, to za każdym razem, kiedy mogę kupić samochód np. Hondy mam te same, czy zmieniają się? Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Classic'i są dość awaryjne. Ja bym na Twoim miejscu pomyślał nad jakimś Slimem. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 stycznia 2013 Opublikowano 13 stycznia 2013 Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem. Jeśli chodzi o dysk to zdecydowanie wystarczy. Chyba, że chcesz sciągać gry z plusa (ale i tak styknie). Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Ostatnio pobralem demo Dead Space 3 i bardzo mi sie spodobalo, wiec postanowilem siegnac po poprzednie czesci. Kupilem wczoraj Dead Space 2 i bardzo mi sie podoba - ma niesamowity klimat, zastanawiam sie czy po przejsciu siegnac rowniez po pierwsza czesc, ale nie wiem czy nie okaze sie gorsza. Kiedys ogralem demo jedynki i jakos mi nie podeszlo, ale jak ostatnio znowu zagralem w to demo i ogolnie jest ono jakies slabe. Napiszcie jak to jest bo graficznie pewnie pierwsza czesc wyglada nieco (albo bardziej) gorzej i moze nie jest az tak rozbudowana. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 (edytowane) Jedynka jest zdecydowanie najlepsza z całej trylogii. (tak nie grałem jeszcze w full 3, ale i tak już to wiem) Edytowane 26 stycznia 2013 przez _Be_ Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 26 stycznia 2013 Opublikowano 26 stycznia 2013 Wczoraj przeczytałem w jakimś temacie, że demo jedynki nie reprezentowało odpowiednie za(pipi)istości pełnej wersji. Cytuj
Mustang 1 775 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Nowe Sim City wychodzi w końcu tylko na PC? Bo były jakieś ploty o konsolach, a na lapku mi nie pójdzie. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Tak. W tym momencie platformy na których ukażą się Sim City to PC/Mac Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 lutego 2013 Opublikowano 4 lutego 2013 (edytowane) Siemka, czy moze ktos wie co to za wersja Gran Turismo 2? dostalem w lapy i takiej jeszcze nigdy nie widzialem, press kit moze?metalowe pudelko (moze byla jakas ksiazeczka ale ja mam same plyty i metalowe opakowanie) edit: press kit Edytowane 7 lutego 2013 przez Labtec Cytuj
Gość Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 Najpopularniejsi/najlepsi polscy vlogerzy zajmujący się grami to...? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 8 lutego 2013 Opublikowano 8 lutego 2013 (edytowane) FreakyGamerz czyli gwiazda ostatnich miesięcy ,Klocuch i Rockalone Cała trójka jest bardzo popularna ,natomiast z poziomem jest różnie oto mój osobisty ranking: 1.Freakygamerz- dow(nene) który nie powoduję odruchu zwrotnego (rzadkość wśród polskich vlogerów) 2.Klocuch-dno 3.Rockalone-dno Edytowane 9 lutego 2013 przez asax Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 Polecam arhn.eu, koleś ma przyjemny głos i pasję. Nie mają jakiejś ogromnej listy materiałów, ale też ostatnio szukałem czegoś normalnego i to w miarę zaspokoiło moje oczekiwania. Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 9 lutego 2013 Opublikowano 9 lutego 2013 (edytowane) Jak się kończy abonament na PS Plus to gierki ściągnięte w tamtym okresie są do ogrania kiedy się tylko chce ? Duża jest różnica w jakości grafiki na PS3 między graniem po kablu component a hdmi ? Mowa o 22 calowym ekranie jak coś. Jest w zestawach z konsolą w ogóle ? Edytowane 9 lutego 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi