Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam sie dobrze bawilem z pierwszym AC :) nie tak dobrze jak z 2 ale klimat był gruby, przy brotherhood nie dałem rady :/ i odpuscilem chociaż mam ochotę zagrać w revelation oraz ac3

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy/uzytkownikow Pegasusa. Mam model IQ-502. Po podlaczeniu zasilania od razu zapala sie dioda pomimo tego, ze przycisk Power nie jest wduszony. Czy to normalnie w tym modelu? Czy dioda powinna sie zapalac dopiero jak Power jest wcisniety?

Opublikowano

Pewnie przycisk jest zapadniety i nie odskakuje, dioda zapala sie dopiero po wcisnieciu przycisku power.

Nie nie, guzik moge normalnie wciskac. Wciskam raz - jest wklesly. "Odciskam" - znow powraca do stanu normalnego. Widocznie cos jest zje.bane z plyta albo zasilaczem (mam nieoryginalny).

Opublikowano

pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie.

Opublikowano

Renegade Ops, Lara Croft GoL i wspomniane wyżej Dead Nation. Stworzone do rozwałki na jednym ekranie. Renegade Ops posiada genialny system dynamicznego podzielonego ekranu (jest też statyczny). W LC i DN przesuwamy ekran jak się poruszamy razem.

• Plusik 1
Opublikowano

dzięki szprota i Square, czy jeszcze jakieś ewentualnie mniej "rozwałkowe" na dwa pady na jednej konsoli? Odpadają wyścigówki i wszelkie sportowe. Mamy Trine z platformowych czy coś jeszcze godnego polecenia?

Gość Szprota
Opublikowano (edytowane)

Little Big Planet(1 lub 2 jeden kij),świetna zabawa na "kanapowym coopie"

Podobno też Portal 2 jest bardzo dobrą grą do coopa,lecz nie wiem czy ma splitscreena :)

Edytowane przez Lionel
Gość mate5
Opublikowano

Metal Slug, najlepiej na pc ale oci.piałbyś zanim byś ściągnął gry, skonfigurował emulator, ustawił motioninjoya itd. No ale jest któraś część chyba na ps store.

Opublikowano

Podobne do Dead Nation jest jeszcze Zombie Apocalypse, ale to raczej na sam koniec, bo gorsze od DN pod każdym względem jest (oprócz ilości osób w coop, bo można w czterech śmigać).

Opublikowano

@Waldek - Shank znakomity jest w co-opie a zabija się meksykanów

Opublikowano

pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie.

RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych. 

Opublikowano

Waldek, jeśli lubicie Władcę Pierścieni to bierzcie Lord of the Rings War at North. Właśnie w to gram w coopie w domu i daje radę.

Wszystkie gry z serii Lego też polecam, ale to inny rodzaj zniszczenia ;]

Opublikowano

RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych. 

Re5 jak już, RE6 to balas.