Opublikowano 11 marca 201312 l Tak tez zrobie, potrzebowalem drugiej opinii,bo myslalem,ze moze to przejsciowa nuda <ok> dzieki
Opublikowano 11 marca 201312 l Ja tam sie dobrze bawilem z pierwszym AC nie tak dobrze jak z 2 ale klimat był gruby, przy brotherhood nie dałem rady i odpuscilem chociaż mam ochotę zagrać w revelation oraz ac3
Opublikowano 12 marca 201312 l jedynka i dwója AC są jak najbardziej ok, ostatnio ograłem revelations i pod koniec tak już dość na siłę..
Opublikowano 13 marca 201312 l jest gdzieś w internecie lista gier na konsole w których jakiś pedryle online wyłączyli?
Opublikowano 17 marca 201312 l Pytanie do posiadaczy/uzytkownikow Pegasusa. Mam model IQ-502. Po podlaczeniu zasilania od razu zapala sie dioda pomimo tego, ze przycisk Power nie jest wduszony. Czy to normalnie w tym modelu? Czy dioda powinna sie zapalac dopiero jak Power jest wcisniety?
Opublikowano 18 marca 201312 l Pewnie przycisk jest zapadniety i nie odskakuje, dioda zapala sie dopiero po wcisnieciu przycisku power.
Opublikowano 18 marca 201312 l jest gdzieś w internecie lista gier na konsole w których jakiś pedryle online wyłączyli? google http://www.ps3trophies.com/forums/general-ps3-discussion/10909-games-now-unplatable.html + jako że EA to największe złamasy jeżeli chodzi o serwery to: http://www.ea.com/1/service-updates
Opublikowano 18 marca 201312 l Pewnie przycisk jest zapadniety i nie odskakuje, dioda zapala sie dopiero po wcisnieciu przycisku power. Nie nie, guzik moge normalnie wciskac. Wciskam raz - jest wklesly. "Odciskam" - znow powraca do stanu normalnego. Widocznie cos jest zje.bane z plyta albo zasilaczem (mam nieoryginalny).
Opublikowano 20 marca 201312 l pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie.
Opublikowano 20 marca 201312 l Renegade Ops, Lara Croft GoL i wspomniane wyżej Dead Nation. Stworzone do rozwałki na jednym ekranie. Renegade Ops posiada genialny system dynamicznego podzielonego ekranu (jest też statyczny). W LC i DN przesuwamy ekran jak się poruszamy razem.
Opublikowano 20 marca 201312 l dzięki szprota i Square, czy jeszcze jakieś ewentualnie mniej "rozwałkowe" na dwa pady na jednej konsoli? Odpadają wyścigówki i wszelkie sportowe. Mamy Trine z platformowych czy coś jeszcze godnego polecenia?
Opublikowano 20 marca 201312 l Little Big Planet(1 lub 2 jeden kij),świetna zabawa na "kanapowym coopie" Podobno też Portal 2 jest bardzo dobrą grą do coopa,lecz nie wiem czy ma splitscreena Edytowane 20 marca 201312 l przez Lionel
Opublikowano 20 marca 201312 l Metal Slug, najlepiej na pc ale oci.piałbyś zanim byś ściągnął gry, skonfigurował emulator, ustawił motioninjoya itd. No ale jest któraś część chyba na ps store.
Opublikowano 20 marca 201312 l Podobne do Dead Nation jest jeszcze Zombie Apocalypse, ale to raczej na sam koniec, bo gorsze od DN pod każdym względem jest (oprócz ilości osób w coop, bo można w czterech śmigać).
Opublikowano 20 marca 201312 l bardzo dziękuję, to jest jednak też plus cyfrowej dystrybucji - mogę każdą grę mieć od ręki. jak się odnowią plusy to rozdam resztę
Opublikowano 20 marca 201312 l Ze strzelanek to stary, dobry RE5 jest podobno dobry w coopie. Mniej strzelanych, to oprócz wymienionych niestety nie pamiętam. Edytowane 20 marca 201312 l przez Accoun
Opublikowano 21 marca 201312 l pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie. RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych.
Opublikowano 21 marca 201312 l Waldek, jeśli lubicie Władcę Pierścieni to bierzcie Lord of the Rings War at North. Właśnie w to gram w coopie w domu i daje radę. Wszystkie gry z serii Lego też polecam, ale to inny rodzaj zniszczenia ;]
Opublikowano 21 marca 201312 l Gry Lego sa najlepsze jesli chodzi o tryb kooperacji przy TV na jednej konsoli - cala masa dobrej zabawy i to na bardzo dlugo.
Opublikowano 21 marca 201312 l pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie. RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych. Re5 jak już, RE6 to balas.
Opublikowano 21 marca 201312 l Pisałem o RE6. Poleciłem ją paru znajomym na co-op i nikt jeszcze nie narzeka Ciężko mi podać coś lepszego z ostatnich 2lat