Pajda 2 282 Opublikowano 11 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2013 Tak tez zrobie, potrzebowalem drugiej opinii,bo myslalem,ze moze to przejsciowa nuda <ok> dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 11 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2013 Gameplayowo to AC lezy ale klimat ma najlepszy z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2013 Ja tam sie dobrze bawilem z pierwszym AC nie tak dobrze jak z 2 ale klimat był gruby, przy brotherhood nie dałem rady i odpuscilem chociaż mam ochotę zagrać w revelation oraz ac3 Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 12 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2013 jedynka i dwója AC są jak najbardziej ok, ostatnio ograłem revelations i pod koniec tak już dość na siłę.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 13 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2013 jest gdzieś w internecie lista gier na konsole w których jakiś pedryle online wyłączyli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 17 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2013 Pytanie do posiadaczy/uzytkownikow Pegasusa. Mam model IQ-502. Po podlaczeniu zasilania od razu zapala sie dioda pomimo tego, ze przycisk Power nie jest wduszony. Czy to normalnie w tym modelu? Czy dioda powinna sie zapalac dopiero jak Power jest wcisniety? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 Pewnie przycisk jest zapadniety i nie odskakuje, dioda zapala sie dopiero po wcisnieciu przycisku power. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 jest gdzieś w internecie lista gier na konsole w których jakiś pedryle online wyłączyli? google http://www.ps3trophies.com/forums/general-ps3-discussion/10909-games-now-unplatable.html + jako że EA to największe złamasy jeżeli chodzi o serwery to: http://www.ea.com/1/service-updates Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 18 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2013 Pewnie przycisk jest zapadniety i nie odskakuje, dioda zapala sie dopiero po wcisnieciu przycisku power. Nie nie, guzik moge normalnie wciskac. Wciskam raz - jest wklesly. "Odciskam" - znow powraca do stanu normalnego. Widocznie cos jest zje.bane z plyta albo zasilaczem (mam nieoryginalny). Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 Dead Nation sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 Renegade Ops, Lara Croft GoL i wspomniane wyżej Dead Nation. Stworzone do rozwałki na jednym ekranie. Renegade Ops posiada genialny system dynamicznego podzielonego ekranu (jest też statyczny). W LC i DN przesuwamy ekran jak się poruszamy razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 dzięki szprota i Square, czy jeszcze jakieś ewentualnie mniej "rozwałkowe" na dwa pady na jednej konsoli? Odpadają wyścigówki i wszelkie sportowe. Mamy Trine z platformowych czy coś jeszcze godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) Little Big Planet(1 lub 2 jeden kij),świetna zabawa na "kanapowym coopie" Podobno też Portal 2 jest bardzo dobrą grą do coopa,lecz nie wiem czy ma splitscreena Edytowane 20 marca 2013 przez Lionel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 Metal Slug, najlepiej na pc ale oci.piałbyś zanim byś ściągnął gry, skonfigurował emulator, ustawił motioninjoya itd. No ale jest któraś część chyba na ps store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 Podobne do Dead Nation jest jeszcze Zombie Apocalypse, ale to raczej na sam koniec, bo gorsze od DN pod każdym względem jest (oprócz ilości osób w coop, bo można w czterech śmigać). Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 bardzo dziękuję, to jest jednak też plus cyfrowej dystrybucji - mogę każdą grę mieć od ręki. jak się odnowią plusy to rozdam resztę Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 20 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) Ze strzelanek to stary, dobry RE5 jest podobno dobry w coopie. Mniej strzelanych, to oprócz wymienionych niestety nie pamiętam. Edytowane 20 marca 2013 przez Accoun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 @Waldek - Shank znakomity jest w co-opie a zabija się meksykanów Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 Army of Two daje radę z tego co pamiętam. 1>2 tak jakby co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie. RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 Waldek, jeśli lubicie Władcę Pierścieni to bierzcie Lord of the Rings War at North. Właśnie w to gram w coopie w domu i daje radę. Wszystkie gry z serii Lego też polecam, ale to inny rodzaj zniszczenia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 Gry Lego sa najlepsze jesli chodzi o tryb kooperacji przy TV na jednej konsoli - cala masa dobrej zabawy i to na bardzo dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 pytanko mam: polećcie mi jakaś grę, w którą można zabijać i grać we dwójkę? Tak żeby na dwa pady jechać w tym samym czasie. Najlepiej przy tym mordować niemców, ale nacja, rasa, czy ogólnie ludzkość nie jest tu kryterium. Ważne, żeby we dwójkę i siać zniszczenie. RE6 można wyłapać w dobrej cenie, długa na 25h i świetny co-op. Jeden z lepszych. Re5 jak już, RE6 to balas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 Pisałem o RE6. Poleciłem ją paru znajomym na co-op i nikt jeszcze nie narzeka Ciężko mi podać coś lepszego z ostatnich 2lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi