Opublikowano 28 lipca 201311 l Jaka, według Was, opcja kupienia PS3 wyjdzie na ten moment najtaniej i najsensowniej ? Stawiam raczej na nówkę, w ostateczności na jakąś używkę z aktualną gwarancją. Wiadomo, że te wersje Super Slim (pomijając, że jest to model choojowszy sam w sobie) z 12 GB nie mają sensu z uwagi na dysk, no ale może kupić taką i dokupić HDD ? W temacie dysków do PS3 jestem laikiem. Osobiście by mnie satysfakcjonowała wersja Slim 160 GB, ale coraz ciężej będzie dostać nówki, no i cenowo też są to z reguły okolice 830 zł. Co poradzicie ?
Opublikowano 28 lipca 201311 l Skoro chcesz z gwarancją, to lepiej jakąś ofertę na aledrogo znaleźć, lub rzeczywiście kupić z dyskiem 12 GB i powiększyć dysk.
Opublikowano 28 lipca 201311 l Tylko jak to z tymi dyskami wygląda ? Może być dowolny dysk 2,5 cala, tak ? Podłącze do SS bez kieszeni ? Jak z ich awaryjnością, gdybym znalazł gdzieś używany ? Edytowane 28 lipca 201311 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 13 sierpnia 201311 l Borderlands 2. Nie wiem jak się nazywa, bo nie grałem jeszcze E: Jest to Lilith.
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Szybkie pytanie czy ps3 odpala filmy z dysku? Avi, divxy i inne takie? Do tej pory nigdy tego nie potrzebowalem ale zmienilem tv na taki ktroy ani nie odpala filmow z pendriva ani nie ma odpowiedniej wtyczki zeby podlaczyc laptopa bezposrenio
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Tak odpala. W specyfikacje PS3 masz formaty jakie odpala. Tylko nie czyta napisów w txt. Jak są wklejone to ok. Edytowane 28 sierpnia 201311 l przez suteq
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Yano, jeżeli chcesz wpleść napisy w aviki to polecam http://aviaddxsubs.softonic.pl/ i AVIAddXSub z tejże strony. No, ale lepiej to na mkv w full hd sobie obejrzeć. Plik mkv konwertuj multiAVCHD i delektuj się wysokiej jakości dźwiękiem i obrazem .
Opublikowano 28 sierpnia 201311 l Dziękuję A napisów na szczęście nie używam Edytowane 28 sierpnia 201311 l przez Yano
Opublikowano 10 września 201311 l hej czy twócy CODa podawali gdzieś ile wynosił koszt produkcji (powiedzmy kilku ostatnich części) bo podobno GTA5 kosztowało 265 milionów co jest rekordem, i żeby sie zwrócić musi sie sprzedać conajmniej 4.4 miliona kopii zastanawiam sie ile wynosi koszt produkccji CODów ktory przecież idzie po najmniejszej linii oporu wykorzystując starodawny silnik i tylko zmieniając tekstury, a potem sprzedaje sie 20mln kopii... nie wpsominam już że drugie tyle kase idzie z DLC po 50zł sztuka COD to taka kurweska maszyna do dojenia graczy życze jej śmierci w konwulsjach
Opublikowano 10 września 201311 l Któryś tam Cod kosztował 200mln z czego sama gra ponoć 50mln tylko pochłonęła.
Opublikowano 16 września 201311 l OK, myślę nad kupnem PS3. Ile muszę wydać? Którą wersję najlepiej, nówkę czy używaną (jak używaną na co uważać)? Gdzie najlepiej kupić? Jestem lekko załamany widząc cenę 1200 zł za PS3 z dwoma gierkami (fakt, że dobrymi, bo GTA V i TLoU). PS2 w 2006 roku z GT4 za 500 zł kupiłem, wtedy ta konsola miała 5 lat. PS3 ma już 7 i jest w cholerę droższa.
Opublikowano 16 września 201311 l Najlepiej slimkę 160 albo 320gb. Najlepiej nówkę, aczkolwiek jak znajdziesz 2-3 miesięczną slimkę to warto brać, bo bądź co bądź PS3 to wytrzymałe sprzęty, a jak ktoś sprzedaje po 2-3 miesiącach to zapewne dużo jej nie używał, a zawsze nawet 2 stówki w kieszeni.
Opublikowano 19 października 201311 l Witam. Planuję zakupić sobie Diablo III na PS3 w wersji PL. I tu pojawia się pytanie, gdzie dostanę najtaniej ten tytuł? Na allegro znalazłem za 159 zł z przesyłką nówkę w folii. Dostanę gdzieś taniej? Czy wersja zagraniczna będzie po Polsku?
Opublikowano 22 października 201311 l Mógłby ktoś streścić na czym ostatecznie ma polegać współpraca Vity z PS4 wg aktualnych informacji?
Opublikowano 22 października 201311 l Możesz grać w każdą gre z ps4 na vicie.Nie wiem czy coś jeszcze ma być.
Opublikowano 24 października 201311 l Troche lamerskie pytanie i z drugiej strony wynikajace z lenistwa. Ktos zna z pamieci jakies demko z PS Storu ktore smiga w pelnym HD, chce zobaczyc jak skaluje mi projektor hd ready.
Opublikowano 24 października 201311 l SSHD chyba też jest w FHD. Wipeouta HD nie widze nigdzie w PS Store, a co to SSHD?
Opublikowano 24 października 201311 l Super Stardust HD, demko na pewno jest i na pewno w 1080p, sam kilka dni temu pobierałem. Edytowane 24 października 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 24 października 201311 l Super Stardust HD, demko na pewno jest i na pewno w 1080p, sam kilka dni temu pobierałem. Ok, dzieki, sprawdze.