Pupcio 18 415 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Gierki, gierki kolekcjonuje. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Na Ultima.pl masz specjalny dział z edycjami kolekcjonerskimi. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Na muve jest sporo i jak jakaś wychodzi to na pewno tam ją znajdziesz. Na ultimie też jest trochę. Ogółem jeśli nowe to ogromnego wyboru nie będziesz miał bo fajniejsze kolekcjonerki szybko się rozchodzą. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 http://www.planszomania.pl/strategiczne/3197/Sid-Meiers-Civilization-Gra-Planszowa.html ktoś grał? Cytuj
Les777 124 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Jest jakaś w miarę nowa gierka o nurkowaniu? Kiedyś chyba na PSXa albo PS2 była taka, w której pływało się nurkiem albo jakąś małą łodzią podwodną i szukało skarbów. Na DC grałem też trochę w Ecco the Dolphin, ale nie pamiętam, o co tam chodziło na dłuższą metę. Wyszło coś w tym stylu na PC czy X360? Albo może ktoś pamięta, jak nazywała się ta gierka na pleja... Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Na wii masz 2 czesci endless ocean, konsola kosztuje grosze wiec jak Ci bardzo zalezy to imo warto. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 To co mówisz to było chyba Treasures of The Deep, jedna z pierwszy gier, w jakie grałem na PSXie, nie miałem memorki i docierałem tylko do 2 czy 3 etapu (o ile pamiętam były tam wieloryby zatrute jakimś wyciekiem, smutne). Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Przez ostatnie kilka dni jeden koleś na twitchu streamuje maraton resident evil, wczoraj/dzisiaj streamował chyba prawie bez przerwy 17 godzin. Orientuje się ktoś ile taki streamer ma z tego kasy jeśli miał ~1000 oglądających naraz? Cytuj
Les777 124 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ten aquanox to taka strzelanka tyle że pod wodą. Endless Ocean - wygląda zachęcająco, ale widzę że tam dużo spoglądania na rybki, koralowce itp. A to Treasures of the Deep to chyba sobie wyidealizowałem. Widzę że tam też sporo strzelania. A mnie naszło na coś w stylu tómrejderowym. Było parę poziomów w pierwszych i późniejszych Tomb Raiderach. Takiego czegoś bym chciał. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Jest jakaś w miarę nowa gierka o nurkowaniu? Kiedyś chyba na PSXa albo PS2 była taka, w której pływało się nurkiem albo jakąś małą łodzią podwodną i szukało skarbów. Na DC grałem też trochę w Ecco the Dolphin, ale nie pamiętam, o co tam chodziło na dłuższą metę. Wyszło coś w tym stylu na PC czy X360? Albo może ktoś pamięta, jak nazywała się ta gierka na pleja... Opisałeś dokładnie grę na PC pod tytułem Sub Culture, to na pewno nie było to? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Jest jakaś w miarę nowa gierka o nurkowaniu? Kiedyś chyba na PSXa albo PS2 była taka, w której pływało się nurkiem albo jakąś małą łodzią podwodną i szukało skarbów. Na DC grałem też trochę w Ecco the Dolphin, ale nie pamiętam, o co tam chodziło na dłuższą metę. Wyszło coś w tym stylu na PC czy X360? Albo może ktoś pamięta, jak nazywała się ta gierka na pleja... Na 100% szukasz Treasures of the Deep, pływałem na początku nurkiem zbierałem skarby, za sprzedane skarby dostawałem kasę i inwestowałem w małe łodzie podwodne. Skończyłem grę. Leży u mnie w kolekcji. Gra miała relaksującą muzykę. Cytuj
miko112 0 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 halo halo, cześć i czołem, jestem nowy więc i mogę się tu przywitać. i mam na wejście powielane pewnie milion razy pytanie. Choć trochę przerobione. Postanowiłem kupić po raz setny konsole do której ciągle jakoś wracam mimo sprzedania. Tylko że mam małe zaległości ze świata gier, to teraz moje pytanie polega na tym iż... Czy jest sens jeszcze kupowania np. x'a slima, jak z premierami i "zywotnością" na rynku tej generacji? czy odspuścić sobie temat starszych generacji i koniecznie skupić się na nowych x'one czy ps'4. Z tym wiaze sie drugie pytanie czy nowe generacje odtwarzają gry z poprzednich..? Pozdrawiam serdecznie Miko. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Kompatybilności wstecznej na nowych konsolach nie ma (Sony zamierza to wprowadzić w formie usługi PS Now, ale na ten moment nie ma sobie tym co zawracać głowy). Jeśli masz duże zaległości, to śmiało bierz którąś z konsol poprzedniej generacji. Nowych tytułów godnych większej uwagi już prawie nie będzie, ale to co do tej pory wyszło jest wystarczające na długi czas. Na ten moment wg mnie po prostu nie ma sensu kupować next gena, i taka sytuacja utrzyma się gdzieś do połowy przyszłego roku. Polecam PS3, ale to już zależy, jakie exy do Ciebie lepiej trafiają, na sprzęcie Sony jest mimo wszystko większa różnorodność. Z drugiej strony, jak nagrałeś się w klasyki na jednym sprzęcie, to naturalnie, powinieneś sobie teraz sprawić ten, którego nie miałeś (pomyśl o Wii). Ten temat może Ci pomóc w sprawdzeniu, co najbardziej warto zaliczyć : http://www.psxextreme.info/topic/100606-super-ranking-7-generacji-konsol/ 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 E do (pipi)a wafla czy w NBA 2k14 da się jakoś zagrać/oblokować konkurs wsadów czy tylko od biedy w karierze jak doczekamy się All-Star Weekend? Cytuj
kaideu 0 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Witam, Mam (może śmieszne dla niektórych) pytanie dotyczące Fify 15 na PS4/X1. Chodzi o wersję językową. Jeśli zamawiam preorder w polskiej wersji językowej z naszym ojczystym komentarzem, to czy będę miał możliwość nieskorzystania z tej "oferty" i cieszeniem się oryginalną wersją? Chodzi mi o komentarz, bo wiem, ze język tekstu można zmienić w ekranie startowym. Dzięki! Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Tak, będziesz miał taką możliwość. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 W urywku Wojewódzkiego, widziałem ze zaproszony byl Wardęga i Wojewódzki coś gadał ze widziano go w salonie Ferrari, czy tam Lamborghini. Nieźle jak na jutubera. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Może planuje numer w salonie? Ale serio wiesz, ze np wojewódzki jeździ wypożyczonym Lambo? Płaci ciężką kasę co miesiąc i wybiera sobie jedno z gamy luksusowych aut Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 To niezły z niego polaczek, że tak robi na pokaz. W sumie czytałem o tym na pudelku (mam pocztę w o2 i czasem dostanę jakiś spam, a nawet i nie czasem, a non stop). Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Mam na PS3 trylogię Jaka z PS2. Która część najlepsza? Jedynka okazała się dla mnie za trudna i wywaliłem (nie prowadzi za rączkę jak dzisiejsze tytuły, nie wiedziałem gdzie iść). Dwójka wydaje się przystępniejsza. A trójka? I czy te wyścigi mogą konkurować z Crash Team Racing? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Jedynka trudna? Matko, grzybiarz... Daj jej szansę. Też na początku byłem lekko zdezorientowany, ale po kilkunastu minutach ogarnąłem, co i jak. A jest to gra baaardzo przyjemna, kolorowa i taka odprężająca. W dwójkę grałem tylko chwilę, ale tam zmienili trochę formułę i to chyba nie jest już to. I jeszcze tego mitycznego poziomu trudności się obawiam. Ale jedynka goty. Edytowane 29 września 2014 przez Ludwes Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 Jedynka najlepsza, najlepszy platformer na PS2 i jeden z lepszych w ogóle. A wyścigi nie mają startu do CTR. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 września 2014 Opublikowano 29 września 2014 To pobieram ponownie, dzięki. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 http://allegro.pl/ps2-komplet-scph-39004-i4716428766.html - jak myślicie, warto? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi