Makot 5 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Witajcie Czy istnieje gdziekolwiek spis wszystkich gier wydanych dla danej platformy? Wujek google pokazuje tylko gdy wybierzemy daną konsolę ale czy istnieje jakiś serwis naktórym jest możliwość wyszukania wszystkich pozycji? Głównie chodzi mi o to by zrobić np listę posiadanych gier i tych brakujących Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 www.gamefaqs.com, wybór platformy i alfabetycznie masz wszystko. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 Tutaj masz lepszą listę, uwzględniono nawet gry których nie ma. http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-1758?do=findComment&comment=3260426 Mam nadzieję, że pomogłem. 2 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 24 listopada 2014 Opublikowano 24 listopada 2014 (edytowane) vgcollect.com Edytowane 24 listopada 2014 przez Velius Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Takie dość ważne dla mnie pytanie związane z 20'leciem marki PlayStation Dlaczego tylko pierwsza konsola z rodziny PlayStation(PS One), była Szara, a reszta (PS2, PS3, PS4), była/jest produkowana w barwach czarnych ? Ja nie mam nic przeciwko, by wrócić do starego przywileju Edytowane 7 grudnia 2014 przez MEVEK Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Takie dość ważne dla mnie pytanie związane z 20'leciem marki PlayStation Dlaczego tylko pierwsza konsola z rodziny PlayStation(PS One), była Szara, a reszta (PS2, PS3, PS4), była/jest produkowana w barwach czarnych ? Ja nie mam nic przeciwko, by wrócić do starego przywileju Bo by się gorzej sprzedawało? Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Takie dość ważne dla mnie pytanie związane z 20'leciem marki PlayStation Dlaczego tylko pierwsza konsola z rodziny PlayStation(PS One), była Szara, a reszta (PS2, PS3, PS4), była/jest produkowana w barwach czarnych ? Ja nie mam nic przeciwko, by wrócić do starego przywileju Bo by się gorzej sprzedawało? jesli to prawda to czemu szare PS4 rozeszło sie w kilka minut w 12300 sztukach ????? ja bym brał tylko w takich własnie barwach. sentyment.. moze? Cytuj
Les777 124 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Warto brać używane PS3 500GB z jednym padem i dwiema grami za 4 stówki? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Takie dość ważne dla mnie pytanie związane z 20'leciem marki PlayStation Dlaczego tylko pierwsza konsola z rodziny PlayStation(PS One), była Szara, a reszta (PS2, PS3, PS4), była/jest produkowana w barwach czarnych ? Ja nie mam nic przeciwko, by wrócić do starego przywileju Bo by się gorzej sprzedawało? jesli to prawda to czemu szare PS4 rozeszło sie w kilka minut w 12300 sztukach ????? ja bym brał tylko w takich własnie barwach. sentyment.. moze? Rozeszło się bo jest trochę ludzi którzy maja sentyment do szarego PS1, a nie było szarej PS2/3/4 puszczonej do masowej sprzedaży bo kolesie w garniturach w sony zapewnie uznali, że sprzedawałoby się gorzej niż czarne. Popyt na 12300 sztuk tak naprawdę nic na produkt który jest dostępny na niemal całym świecie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Les : jaki model, jakie gry ? Pewny sprzedawca ? Cena niezła, nawet patrząc na samą pojemność dysku, no ale dużo niewiadomych. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Prawdopodobnie Slim. Jeszcze ma sprawdzić dokładnie numer na nalepce. Gry: UFC i Fifa, w sumie niezbyt mnie interesują, wiec nawet nie pytałem które roczniki (czaiłbym sie na MGSa i TLoU). Sprzedawca raczej pewny, znajomy z pracy, niedzielny gracz raczej, wiec konsola nie zajechana. Woli ruchać, niż grać w gierki. Ale PS4 kupił. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Jak Slim i to od znajomego, to można chyba brać. Gierki na upartego możesz opchnąć. Cytuj
GTAP 0 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Witam serdecznie wszystkich. Jako, że jest to mój pierwszy post pokrótce napiszę tylko tyle, że jestem początkującym youtuberem, zajmuje się samymi unboxingami i ciekawostkami na ich temat odnośnie wszystkich wersji GTA. Link do mojego kanału znajdziecie w sygnaturce lub w jakiś informacjach o mnie. Ale nie o tym chciałem dzisiaj pisać. Chciałem się dowiedzieć czegoś właśnie do kolejnych odcinków mojej serii. Gry na PSX były wydawane w wersji Value Series. Jak wiadomo na PSX pojawiła się już też wersja Platinum (gra musiała osiągnać jakiś pułap sprzedażowy) więc czym musiała się wyróżnić gra by trafić do serii Value ? Gry na PS3 zaś miały Platinum (żółte) i do tego Greatest Hits. Jakie tu są różnice? Czy chodzi tylko o wersje wydawnicze pomiędzy Europą(Platinum) a USA(Greatest Hits) ? I kolejne pytanie już na trochę inny temat. Czy wiecie jakie konsole wychodziły jeszcze w wersji pudełkowej wraz z GTA? (tzn. takie które miały na kartonie z konsoli malowanie GTA). Jedyne jakie póki co wynalazłem to * aktualne GTA 5 na PS4(komplet konsola + gta V z pudełkiem kartonowym w malowaniu) * GTA 5 na PS3 Super Slim (również karton w malowaniu GTA 5) * GTA VCS na PSP (pudełko z tłem okładki VCS) * Xbox 360 Elite z GTA EFLC znacie jakieś jeszcze? jeśli tak można prosić o fotki tego pudełka kartonowego? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Ps3 Greatest Hits jest dla US a platinum (potem essentials) dla EU xbox 360 dostal z 2 GTAIV packi ( GTAIV i Episodes) A jesli chcesz zbierac wszystko gta to dobrze wiedziec ze samo GTAIV jest wydrukowane w dwoch wersjach...pierwsza orginalna a potem drugi druk z nowa PS3 pudelek oprawa 1 Cytuj
GTAP 0 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Dzięki za pomoc. Co do pudełek z PS3 to chodzi Ci o połączone wersje GTA IV + dodatki ? Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Co wykombinowal Yano na 2o ooo rocznice swoich postow? Kompletnie wypadlo mi to z glowy, a jestem ciekaw :-? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 (edytowane) Chciał w wkp coś napisać, ale nie wiedział że tam postow nie zlicza, wiec wypadlo chyba na jakies bzdury w temacie religia. Edytowane 20 grudnia 2014 przez Guernica 1 Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 27 grudnia 2014 Opublikowano 27 grudnia 2014 (edytowane) Nigdzie nie widze tematu, wiec tu przy atakuje - zdecydowanie wiecej tu fachowcow xD Rayman Legends Vita - w dzisiejszym dziennym wyzwaniu Murfiego "wszyscy" gina na odleglosci 1400m. Tylko kilku udalo sie to zaliczyc i przejsc dalej. Reszta, lacznie ze mna ginie, spadajac w przepasc. Dzieje sie tak, poniewaz Murfi(czy jak on tam ma), nie potrafi wskoczyc poprawnie na poduche, ktora wybija go dalej w teren. Za kazdym razem skacze, za daleko tracac tym samym zycie. W jaki sposob go spowolnic? O co w ogole biega? Prosze pomozcie :'( Edit. Przed poducha nic nie ma skaplikowanego. Zwykla prosta droga i przepasc. Nie wiem w czy sek. Edytowane 27 grudnia 2014 przez MEVEK Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Nie idzie tam skoczyć bez poduchy obrotem+krótkim skokiem przedłużonym helikopterem? Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Problem w tym, ze jak go odpalic, skoro caly czas jestem zajety torowaniem dla niego drogi. O czym nie wiem? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Dlaczego nie da sie kupić PS3 500GB nowej w cenie poniżej 1000zl? Co sie dzieje? Czemu ceny PS3 są praktycznie na tym samym poziomie co PS4? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Bo PS3 to lepsza konsola Cytuj
little big planet 82 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Z tego co wiem Wii Balance Board jest kompatybilne z WiiU. I nasuwa mi się pytanie czy pierwsze Wii Balance Board to to samo co Wii Balance Board chociażby w tym zestawie? Czy ta wersja sprzedawana z logiem WiiU jest jakaś ulepszona? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Zna ktoś moze tytuły pod jakims wzgledem kojarzace sie z ICO/SotC? Z tych,ktore wyjda kiedys tam zakodowane mam TLG(?),Vane,Rime,a z kolei z tych ktore mozna juz sprawdzic to Rain,Majin.Brothers(w zadne jeszcze nie gralem). Zeby bylo jasne nie oczekuje ze nagle ktos zaproponuje jakies sztosy na 9 czy 10,ale chociaz cos przyzwoitego o czym byc moze nie wiem(cyfrowki/indyki itd).Z gory dzieki. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Pany, w co grać z kobietą? Mortal Kombat obadany, Shoot Many Robots bardzo nam się spodobał,ale zaczęło już nudzić. Obecnie pogrywamy w Peggle 2. Jest coś godnego polecenia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi