MEVEK 3 507 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Ja poproszę strony, gdzie można zamówić/zrobić steelbook'a (steelbook.com, chyba juz nie dziala) ?? Edytowane 20 lutego 2015 przez MEVEK Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Jest na forumku jakiś temat z grami VII generacji, które trzeba ograć? Nie mówię o wyborach na najlepszą grę roku/generacji, tylko listę ze wszystkimi szpilami, które warto ogarnąć. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Tylko nie zniechęć się nazwą, poza tym strona w zasadzie nie ma nic wspólnego z 4chanem i jego chu.jowością. http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Xbox_360 http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/PlayStation_3 http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Wii Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Ja mam takie pytanie natury technicznej.. Jak to jest z tymi naszymi patch'ami do gier, ze waza one po kilka setek mb, kiedy gra zalicza ciecia, tzw downgrade? Czy w tym przypadku pliki(mb) nie piwinny spadac w dol. Inaczej.. Jak mozna odbierajac grze jej pieknosc, dodawac wciaz kolejne mb? To nie trzyma sie logiki w ogole. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 na przyklad musza podmienic tekstury na gorsze, to swoje wazy Cytuj
django 549 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Da sie jeszcze gdzieś kupić ulepszony pad do X360? Ten z wysuwanym krzyżaczkiem? Microsoft leci w (pipi)a z kombatybilnością tego od X0 (przewod...) wiec musze szukac polsrodkow. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 na gram.pl w sklepie były kiedyś, a tak to nie kojarzę. na allegro pewnie coś da radę znaleźć. ;] Cytuj
django 549 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 Na Allegro nie ma, chyba ze ekstremalnie zle szukam. Wszedzie tylko wersja nieulepszona. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 http://allegro.pl/nowy-pad-xbox360-pc-bezprzewodowy-special-chrome-i5463233280.html ? 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 27 czerwca 2015 Opublikowano 27 czerwca 2015 No wlasnie, tych nieblyszczacych juz chyba nie robia... No nic, zawsze cos. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Znajomy ma okazję na PS4 500gb od kolegi z dwoma padami gra v, wieskiem, DC i BF4 oraz plusem na rok za 1000zl Opłaca mu się? Wg mnie tak, ale ja ost nie orientuje sie w tych cenach Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 19 lipca 2015 Opublikowano 19 lipca 2015 Właśnie dostałem Xboxa pierwszej generacji i PS2. Kiedyś słyszałem że gry z tej samej serii [np Patch od Neo ]wychodzące na te platformy różniły się. Chodzi mi które to gry były lepsze na XBOXA? A i jeszcze była gra Snowbordowa z tej słynnej serii już nie pamiętam tytułu, przypomnicie i na co lepiej kupić na Xboxa czy PS2. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 na ktorej konsoli najlepiej teraz ogrywac multiplatformy - xone czy ps4? jest widoczna roznica jak za czasow ps360? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Szukam nowego oryginalnego dualshocka 2. Gdzie znajdę nówki sony? Cytuj
RainbowDash 0 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Szukam nowego oryginalnego dualshocka 2. Gdzie znajdę nówki sony? Obawiam się, że takie pady już nie są produkowane przez samo Sony... Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 (edytowane) Pytanie do rodziców. Która platforma ma większa bibliotekę gier dla dzieci od lat 7, ze wskazaniem na córki: Nintendo, Playstation, może Xbox ? Kolega mnie spytał o to dziś, bo jego córa nagle sie lubuje w gierkach. Odpowiedziałem, ze nie wiem, bo nie mam innych platform na jamie, a tylko PS. Zaproponowałem mu, żeby wpadł z córka i obadał moja bibliotekę gier. Jako ojciec i opiekun na pewno wykopie jej świetne gry typu: LBP, Tearaway, Rayman, Rachety, Puppeteer, Sly Cooper itp Niestety nikt nie ma nintendo Wii u mnie na dzielnicy, a xboxa wszyscy zaś używają do multiplatform. Zostaje nam Wasza opinia? Edytowane 23 sierpnia 2015 przez MEVEK Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Opublikowano 26 sierpnia 2015 Tylko o którą generację chodzi. Bo wydaje mi się że na Sony jest całe zatrzęsienie gier przygodowych od Disneya. Plejak ma na pewno to samo co Xbox skoro były wydawane jako multiplatformy. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) Pytanie do rodziców. Która platforma ma większa bibliotekę gier dla dzieci od lat 7, ze wskazaniem na córki: Nintendo, Playstation, może Xbox ? Kolega mnie spytał o to dziś, bo jego córa nagle sie lubuje w gierkach. Odpowiedziałem, ze nie wiem, bo nie mam innych platform na jamie, a tylko PS. Zaproponowałem mu, żeby wpadł z córka i obadał moja bibliotekę gier. Jako ojciec i opiekun na pewno wykopie jej świetne gry typu: LBP, Tearaway, Rayman, Rachety, Puppeteer, Sly Cooper itp Niestety nikt nie ma nintendo Wii u mnie na dzielnicy, a xboxa wszyscy zaś używają do multiplatform. Zostaje nam Wasza opinia? Jeżeli znajomy nie ma żadnej platformy do gier to z myślą o dzieciakach zaproponowałbym PS3, nawet ze względu na wonderbooka. Niby można pójść w stronę X360 wraz z jego kinectem, ale tu z kolei potrzeba trochę więcej miejsca w pomieszczeniu. Poza tym biblioteka gier na obu platformach jest bardzo podobna. PS3 to też dodatkowy plus jak nie ma w domu odtwarzacza BD. Można też rozważyć opcję kupna Wii U. Albo orać to wszystko, podpiąć PC pod TV i kupić porządnego pada (od Xboxa), gierek dla dzieciaków mnóstwo. Ze względu na popularność u dzieci, u mnie wygląda to tak: 1. Ipad (Minecraft i kupa apek dla dzieci), DS (Lego, Littlest Pet Shop), bo każde w danej chwili może pograć, a później się wymienić, 2. Ostatnio X360, maluchy męczą Lego Przygoda, po ostatnich seansach Harry Potter chyba będzie następny w kolejce. 3. Wii - czasami Let's Dance (czy jak to tam się zwie), Lego, a i tak najczęściej ja gram, a dzieciaki komentują (ostatnio tak przeszedłem Mario Galaxy). Rayman odpada dla dzieciaków z tego samego powodu co Mario, zbyt skillowa platformówka, chyba, że córka znajomego urodziła się z padem w dłoni. Edytowane 4 września 2015 przez Andreal Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ps3 slim czy super slim? Chodzi mi tylko o awaryjność, chce kupić uzywke dla kilku tytułów. Ile maksymalnie mogę dać za wersję slim, na co zwrócić uwagę, odpadlem na kilka lat z konsolowego świata i nie wiem co i jak. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ja bym brał Ps3 slim, bo super slim jest tandetką. Jeżeli chodzi o awaryjność, to raczej większość fatów wyzionęła ducha. A slimki już były ok. Super Slim wygląda jak Pegasus, nie bierz jej;) Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Ja bym brał SS, mimo że zwykła slimka lepiej wygląda. SS to w końcu najnowszy model, zakładam, że raczej nie tylko ze względu na cięcie kosztów i użycie gorszego plastiku. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 400 złotówek za wersję slim z dyskiem 250 lub 320 gb to dobra cena? odbiór na miejscu w olsztynie więc będę mógł obejrzeć sprzęt. Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Spójrz na allegro i porównaj sobie po ile chodzą, a będziesz miał odpowiedź Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi