Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ptd to w ogole rarytas i kosztuje grube hajsy. Lepiej już kupić podstawkę i DLC na PSNie/XBL bo kosztuje grosze.

Also, wracając do mojego tematu naklejki na płytę:

Naklejka naklejona, płyta w napędzie kręci się aż miło i wszystko jest w porządku, także polecam taki wynalazek :) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Co powiecie na umieszczenie tvika na kominku ? Mnie sie to nie widzi, ale kobieta nalega. Bo raz, ze dyble trzeba umieszczać, a nie wiem gdzie jest komin dokładnie i nie chce nic z(pipi). Dwa to czy temp. płomienia paleniska nie zaszkodzi lcd'kowi wiszącemu powyżej? 

Edytowane przez iMEVEK
Opublikowano (edytowane)

Taki mam z tym, ze prawdziwy, ale kryty, nie mniej jednak to kominek. 

ARTIMG4db80c5a90d2f_oryg.jpg

Pytam poważnie, a nie dla beki. Ludzie dziś maja wszędzie swoje tviki i nic w tym złego. Co 3 osoba ma na kominku. Znajomi również i sobie chwalą. Do tego kominek jest idealnie na środku, wiec fajnie sie będzie oglądało z narożnika zajmującego cały salon :D

Edytowane przez iMEVEK
Opublikowano

Nie ma to jak dodatkowe zrodlo swiatla w ryj podczas ogladania tv a gorace powietrze z kominka, zgodnie z zasadami fizyki, bedzie (pipi)lo dolem po podlodze.

A tak w ogole to w tym pokoju zmiesci wam sie jeszcze tv? Podobno kanapa dosyc spora.

Opublikowano

Bo tv jest do grania tez, taknie ?  

W lecie sie nie pali, a w zimie to tylko dla klimatu, bo centralne jest. Grzybiarz dobrze prawi. Nie ma miejsca i trzeba zamocowac na ścianie w rogu, lub na kominku, gdzie równie dobrze można zawiesić eleganckie lustro. Musze sie z tym przespać :/

Opublikowano

Zamontujesz na kominku, a po zimie w "co cie wkur.wia" będziesz pisał, że wypaliły Ci się piksele :)

I tak będzie, bo to stara plazma jeszcze od pana Sonic'a.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jakieś sprawdzone kanały na yt gdzie można przechodzić gierki w całości. Przede wszystkim bez cięć gameplayu. Trafiłem na jakieś ale zawsze po 3-4 minutach czystej gry było cięcie do cutscenki.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To chyba zbyt wygodne by było, ale jest może jakaś strona z tabelkami i wykresami, gdzie prezentują na której konsoli dana multiplatforma chodzi płynniej, jest ładniejsza itd, czy muszę wpisywać w google każdy tytuł i czytać artykuły, bądź tracić życie oglądając filmiki na yt?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Warto, jak lubisz klimaty zombie to jest najlepsze w swoim gatunku, a dodatek dlc z samochodem to poezja. Tak The Following ma wszystko, co wyszło. Cena fajna bez zastanowienia się.

Edytowane przez Faka
  • 6 miesięcy temu...