Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pamięta ktoś gre z nesa w której sterowało sie luigim? kruci, myśle że to był jakiś hack bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej gierki :( 

jeszcze pamiętam że miał taki kij jak Donatello z tmnt 

Opublikowano

pamięta ktoś gre z nesa w której sterowało sie luigim? kruci, myśle że to był jakiś hack bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej gierki :(

jeszcze pamiętam że miał taki kij jak Donatello z tmnt

Jedyne co mi pasuje do opisu kijka to Super marian 14 

hqdefault.jpg

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziekuje za odp ale juz skonczylem i splatynowaelm :lapka:

W ogóle ktoś tu przeszedł tego pierwszego niera? Kojarzę tylko że chyba Wredny się coś uparł żeby zagrać przed automatą a tak to imo gierka leci właśnie na hajpie spowodowanym 2b. 

Wredny pisal, ze gra go.wno i fabularnie horizon >>>>> nier :pawel: Ale potem sie opamietal.

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z tego co pamiętam to na torrentach lata iso na psp, które jest bez cenzury

Opublikowano (edytowane)

Dzięki, ale bardziej miałem na myśli vitową wersję, bo widzę że na promocji jest jakiś czteropak gier od Rockstara. Ograłby Manhunta, ale jak zobaczyłem jak ten filtr wygląda na yt to chyba odpuszczę ;d.

Edytowane przez c0ŕ
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś czas temu kupiłem takie ustrojstwo:

przelacznik-savio-cl-26-wejscia-3-x-hdmi

Działało ok, dopóki się nie zepsuło :/ I teraz pytanie, zepsuło się bo tak to już bywa/pech/niska cena robi swoje? 

Czego używacie u siebie?

Opublikowano
3 godziny temu, triboy napisał:

Czego używacie u siebie?

Ja tam używam tego :P

Spoiler

Onkyo-TX-NR555-und-Onkyo-TX-NR656-Cover.

A tak na poważnie to tutaj pojawiały się jakieś modele, ale nie ma tam za dużo.

• Plusik 1
Opublikowano

Resident Evil 0 + Remake za 33 zł na PS3 czy za 39 zł na PS4 xd ? Pomijając już samo cebulenie kilku złociszy, orientuje się ktoś, czy są jakieś większe różnice ? Rozdziałka na pewno, to wiadomo. Tła w FHD dobrze się prezentują ? Wołam @nobody bo chyba niedawno kończył RE1, zakładam, że na pleju4. 

Opublikowano
W dniu 17.01.2018 o 18:23, triboy napisał:

Jakiś czas temu kupiłem takie ustrojstwo:

Działało ok, dopóki się nie zepsuło :/ I teraz pytanie, zepsuło się bo tak to już bywa/pech/niska cena robi swoje? 

Czego używacie u siebie?

mam dokładnie to co Ty, kupione uzywane od jakiegos randoma z OLX pare lat temu, działa bez zarzutów do dziś

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Może jakis naciągacz do Ciebie pisze. Miałem to samo, nie jestem pewien czy od tej samej osoby, ale rozmowa zaczynała się identycznie. A to było gdzieś ponad rok temu.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Square napisał:

Czy na XBL też się trafiają tacy użytkownicy? Nowe konto, zero gier/trofeów. W sumie drugi raz taka sytuacja na PSN.

jmRLpyG.png

nie, na XBL tylko wiadomości w stylu "rucham twoją starą" ewentualnie zaproszenia na solówki xD

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

Czy na XBL też się trafiają tacy użytkownicy? Nowe konto, zero gier/trofeów. W sumie drugi raz taka sytuacja na PSN.

jmRLpyG.png

No na PSN to na porządku dziennym. Sam jak założyłem nowy profil to miałem już 2 czy 3 podobnych randomów. Na XBL jak ktoś pisał, to w związku z jakąś grą, a na PSN to buszują jacyś naciągacze jak na tanich portalach randkowych. 

Opublikowano

hqdefault.jpg

To jest boss z pierwszego levelu Alladyna na pegazie. Miał ktoś z nim problem? Nigdy go nie pokonalem. Obilo mi się o uszy, że ta gra miała takie zabezpieczenie antypirackie, że ten koleś się bugowal i cały czas machal szablą nie dając się utluc. Ostatnio próbowałem na PSP przejść ten fragment i też nie dałem rady. Jabłka nie działają a skoczyć na niego się nie da.