Gość Xehanort Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Poleci ktos dobry headset bezprzewodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Do? Jak do XBOXa to ja niezmiennie będę polecał Astro a50. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Do ps5 i xbox series x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Xehanort Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Trochę poszukałem i w oko wpadł mi SteelSeries Arctis 7X Wireless Headset. Recenzje dobre i niby łączy się z ps4/5,xbox, switch i tel. Czy ktoś ma i może potwierdzić i wyrazić opinie czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Poczytaj temat o słuchawkach, tam nawet ktoś dobry przewodnik po słuchawkach Steelseries zrobił i opisał czym się różnią. Mi pomogło przy wyborze Arctis 9x. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Godzinę temu, Xehanort napisał: Trochę poszukałem i w oko wpadł mi SteelSeries Arctis 7X Wireless Headset. Recenzje dobre i niby łączy się z ps4/5,xbox, switch i tel. Czy ktoś ma i może potwierdzić i wyrazić opinie czy warto? Mam, podłączałem do każdej konsoli i telefonu. Najwygodniejsze słuchawki jakie miałem, dźwięk bardzo dobry. Nic tylko brać i grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Herbaciarka 2 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Chciałam zapytać czy ktoś z Was miał do czynienia z usługą regeneracji płyt w tym przypadku na allegro. Wiadomo opisy aukcji wyglądają pięknie i zachęcająco ale czy w praktyce warto jest poświęcać czas i pieniądze - czy ma to jakiś sens. Moja płytka jest konkretnie porysowana i nie uruchamia się na żadnej konsoli, wykonanie kopii także jest w zasadzie nie możliwe jednak nie ma głębokich rys - jest ich mnóstwo ale nie wygląda na to aby doszły do warstwy z danymi. Dodatkowo na drugiej stronie jest minimalne naddarcie warstwy z napisami ale nie przebija na drugą stronę. Tak więc wierząc opisowi co do usług regeneracji płyt to ta cd kwalifikuje się do naprawy. Jest to pozycja na której mi zależy i wpadła mi stosunkowo tanio więc można by się pobawić, warto się fatygować czy odsyłać sprzedawcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 964 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Kiedyś do "zniwelowania" rys, bo jednak całe nie zniknęły, użyłem jeśli dobrze pamiętam, kremu albo pasty do zębów. Wystarczyło do zrobienia kopii bezpieczeństwa Oddawalem też grę do regeneracji. Nie odpalało jej na kilku konsolach. Sklep wziął 10 zł i oddali lusterko. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Można też samemu się pobawić ale jeśli żadna konsola i PC nie chce czytać to jest szansa że jednak na stronie od nadruku jest problem. Warto też sprawdzić czy nie ma pęknięcia od środka (od wkładania i wyjmowania nieumiejętnie gry do/z pudełka). Edytowane 28 Października 2021 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 W który Battlefield najlepiej popykać multi? 1 czy V. Który oferuje największą ilość graczy, trybów obecnie i jest najbardziej oblegany bo wypadłem z obiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) Nie znalazłem odpowiedniego tematu to tu napiszę. Chodzi mi po głowie wymiana routera bo mój niekoniecznie wyrabia z łączem 900mb z kablówki. Po kablu na konsoli jeszcze wyciągnie tyle. Za to już po wifi jakieś 350mb. Najbardziej zależy mi na jak najmniejszym pingu i pełne wykorzystanie łącza po kablu jak i po wifi. Urządzenia jakie musi obsłużyć to konsola po kablu (granie multi), tv na razie wifi (Netflix w 4k, dolby vision i atmos) później może kabel, dwa telefony (na jednym xcloud). Myślę tak 400zł chciałbym wydać no chyba, że warto to coś dołożę. Macie coś godnego polecenia? Edytowane 25 Listopada 2021 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Oplaca sie wydac 37€ na te nasze The Medium? Dobry horror, czy raczej symulator chodzenie? Ktos doradzi, bo cena zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 852 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 W dniu 8.12.2021 o 15:17, MEVEK napisał: Oplaca sie wydac 37€ na te nasze The Medium? Dobry horror, czy raczej symulator chodzenie? Ktos doradzi, bo cena zaporowa Gdyby nie GP, to wziąłbym za max 60 zeta. Raczej thriller niż horror, zbroi nie osrasz. W grze jest więcej łażenia i bardzo łatwych zagadek niż straszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ostatnio myślę o wymianie pada do mojej PS4 i takie coś mi się rzuciło w oczy. Czy ktoś z was miał do czynienia z tym kontrolerem? Inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Siemanko forumowicze jaki polecacie emulator do gier z nesa, snesa i psxa na komputry i skąd brać gry żeby mi od nich nie wybuch komputer? Nie bójcie się, ręczę rangą seniora że roger was nie zbanuje jak pomożecie mi w tej kompletnie legalnej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Moja ulubiona to cdromance, są unduby, english translacje, codziennie są jakieś nowe zarzutki z romami Cytuj Odnośnik do komentarza
Piecara 1 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Też polecam cdromance. Korzystam od jakiegoś czasu i się nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Drukował ktoś może okładki zastępcze do gierek na PS3/PS4? Kupiłem jedną rzadką grę ale bez okładki i chcę wydrukować z PDF, ale tak żeby wyglądała jak najbardziej legitnie. Pytanie jaki to powinien być papier, jakiś fotograficzny półmat? Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jako posiadacz Xbox Series X i PS5 chciałem zapytać, czy Jedi Fallen Order lepiej ograć na konsoli Niebieskich czy Zielonych? Pytam serio, bo chciałbym doświadczyć jak najlepszych wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 W dniu 3.08.2022 o 21:26, LukeSpidey napisał: Jako posiadacz Xbox Series X i PS5 chciałem zapytać, czy Jedi Fallen Order lepiej ograć na konsoli Niebieskich czy Zielonych? Pytam serio, bo chciałbym doświadczyć jak najlepszych wrażeń. nie ma różnicy, na obu konsolach gra wygląda i działa niemal identycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 635 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Ktoś z głowy podpowie jakieś gierki ze względnie ciekawą customizacją, która wpływa znacząco na styl rozgrywki? Tj. nie chodzi mi o kwestie wizualne (np. kreator postaci), ani nie do końca buildy w RPGach, tylko coś, co faktycznie wpływa na to, jak wygląda rdzeń, czy sposób rozgrywki. Czyli np. jakieś budowanie mechów, pojazdów, statków kosmicznych, coś takiego. Chodzi głównie o swobodę w tej kwestii. Gatunek w sumie dowolny. RPGi, młócki z lootem, albo jakieś roguelite. Ostatnio mi po głowie chodzi zagrać ponownie w MS Saga: A New Dawn - jRPG na motywach gundam, w którym samemu buduje i uzbraja się robociki w drużynie, co faktycznie ma wpływ na to, jak przebiegają potyczki i nie jest to wyłącznie kwestia statystyk. A i wizualnie też można się miło pobawić. Ciekaw jestem, czy były jeszcze jakieś jRPGi w tym stylu. A skoro o Gundamach mowa, to najlepszy zdecydowanie w tej kwestii jest Gundam Breaker 3, gdzie nie tylko budujemy robota, ale uzbrojenie oraz dobór części i zdolności ma decydujący wpływ na to, jak nim gramy i jakie combosy można klepać. Miód gierka. Nie jestem na czasie, więc może coś mnie ominęło, także z indyków. Ale starocie też chętnie rozważę. Oglądam ostatnio trochę filmików z "zapomnianymi" grami PS3 i jemu podobnych i dopiero do mnie dociera, o ilu grach nie miałem pojęcia. Średniaki również biorę pod uwagę - mam do takich gier słabość. Platforma dowolna. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Armored Core najbardziej pasuje do tego opisu. Może też Dragon's Dogma bo każdą klasą postaci gra się całkowicie inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Ostatnia czesc Armored Core wyszla prawie 10 lat temu, w zastepstwie mocno sugeruje Daemon X Machina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 635 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 DxM mam na oku na wishliście. Również w oko mi wpadł M.A.S.S Builder, który jest póki co w Early Access, ale wygląda obiecująco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 tak se ostatnio patrzę na promocje na gierki, licząc ze gdzieś tam tli się iskra która ponownie rozpali we mnie dusze zagrajmera i tak sobie myślę. Kiedy był ostatni raz gdy naprawdę jaralisice się seria Assasins Creed? U mnie chyba było to po tym zwiastunie, ew. jeszcze przy wyjściu 3jki. No chyba ze nigdy się nie jaraliscie - to w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi