Opublikowano 9 grudnia 201212 l siemka panowie, da sie pograc w Little Big Planet na ps3 bez psp? probuje zainstalowac, ale caly czas wola o podlaczenie psp/psv.. :confused: mate5- ssij pento Edytowane 9 grudnia 201212 l przez Najtmer
Opublikowano 9 grudnia 201212 l 1, w wersji na ps3 ale juz sobie poradzilem z problemem. to byl jakis bug i trzeba bylo drugi raz sciagnac z poziomu account menagement
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Na forum PE były kiedys gry flashowe i szukam jednej z nich. Pamiętam, że dwie drużyny (albo może oddziały) układały wieże (jeden to chyba Wikingowie), które składały się z klocków różnych szerokości z odpowiadającymi im numerami; celem było ułożenie wieży, która cały czas się zwężała ku górze. Bo zaczynało się z bałaganem. Pamięta ktoś może tytuł albo zna inną podobną gierkę?
Opublikowano 27 grudnia 201212 l Zamierzchłe dzieje, ale oczywiście, że bywał tutaj Sylvan zwany Wielkim. To jemu podje,bali miliony ojro?
Opublikowano 6 stycznia 201312 l W ps3 slim da radę jakoś rozbudowac wejścia USB? Bo są tylko 2,a dla mnie to za mało
Opublikowano 6 stycznia 201312 l HUB na USB. Mam taki, 20 zł dałem, podłączasz pod USB i daje ci dodatkowe 4 dziury do podłączenia, ale chyba nigdy nie testowałem, czy działa na PS3. Powinno, bo przecież tam żadnej elektroniki nie ma w środku.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Poprawili w Mass Effect 2 framerate? Bo w jedynce momentami był niezły slideshow i nie wiem czy męczyć się z 2.
Opublikowano 7 stycznia 201312 l Poprawili w Mass Effect 2 framerate? Bo w jedynce momentami był niezły slideshow i nie wiem czy męczyć się z 2. Wersja na xbox'a trzyma stałe 30fps więc postęp jest kosmiczny ;d ,nie wiem jak jest na PS3
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Z tego co pamiętam na PS3 były dropy animacji, ale nie przeszkodziło mi to w pozytywnym odbiorze gry.
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Chodziło mi o wersje na xboxa, bo jedynka była ledwie grywalna. Dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Gram w Gran Turismo na PSP. Jeśli chcę kupić auto, to za każdym razem, kiedy mogę kupić samochód np. Hondy mam te same, czy zmieniają się?
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Classic'i są dość awaryjne. Ja bym na Twoim miejscu pomyślał nad jakimś Slimem.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Chcę ograć same exy na PS3 i przymierzam się do kupna konsoli classic z dyskiem 80gb. Czy tyle wystarczy? Wiadomo nie wszystkie gry na raz ale i tak nie wiem czy może lepiej nie dołożyć do slim z większym dyskiem. Jeśli chodzi o dysk to zdecydowanie wystarczy. Chyba, że chcesz sciągać gry z plusa (ale i tak styknie).
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Ostatnio pobralem demo Dead Space 3 i bardzo mi sie spodobalo, wiec postanowilem siegnac po poprzednie czesci. Kupilem wczoraj Dead Space 2 i bardzo mi sie podoba - ma niesamowity klimat, zastanawiam sie czy po przejsciu siegnac rowniez po pierwsza czesc, ale nie wiem czy nie okaze sie gorsza. Kiedys ogralem demo jedynki i jakos mi nie podeszlo, ale jak ostatnio znowu zagralem w to demo i ogolnie jest ono jakies slabe. Napiszcie jak to jest bo graficznie pewnie pierwsza czesc wyglada nieco (albo bardziej) gorzej i moze nie jest az tak rozbudowana.
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Jedynka jest zdecydowanie najlepsza z całej trylogii. (tak nie grałem jeszcze w full 3, ale i tak już to wiem) Edytowane 26 stycznia 201312 l przez _Be_
Opublikowano 26 stycznia 201312 l Wczoraj przeczytałem w jakimś temacie, że demo jedynki nie reprezentowało odpowiednie za(pipi)istości pełnej wersji.
Opublikowano 29 stycznia 201312 l Nowe Sim City wychodzi w końcu tylko na PC? Bo były jakieś ploty o konsolach, a na lapku mi nie pójdzie.
Opublikowano 29 stycznia 201312 l Tak. W tym momencie platformy na których ukażą się Sim City to PC/Mac
Opublikowano 4 lutego 201312 l Siemka, czy moze ktos wie co to za wersja Gran Turismo 2? dostalem w lapy i takiej jeszcze nigdy nie widzialem, press kit moze?metalowe pudelko (moze byla jakas ksiazeczka ale ja mam same plyty i metalowe opakowanie) edit: press kit Edytowane 7 lutego 201312 l przez Labtec
Opublikowano 8 lutego 201312 l FreakyGamerz czyli gwiazda ostatnich miesięcy ,Klocuch i Rockalone Cała trójka jest bardzo popularna ,natomiast z poziomem jest różnie oto mój osobisty ranking: 1.Freakygamerz- dow(nene) który nie powoduję odruchu zwrotnego (rzadkość wśród polskich vlogerów) 2.Klocuch-dno 3.Rockalone-dno Edytowane 9 lutego 201312 l przez asax
Opublikowano 9 lutego 201312 l Polecam arhn.eu, koleś ma przyjemny głos i pasję. Nie mają jakiejś ogromnej listy materiałów, ale też ostatnio szukałem czegoś normalnego i to w miarę zaspokoiło moje oczekiwania.
Opublikowano 9 lutego 201312 l Jak się kończy abonament na PS Plus to gierki ściągnięte w tamtym okresie są do ogrania kiedy się tylko chce ? Duża jest różnica w jakości grafiki na PS3 między graniem po kablu component a hdmi ? Mowa o 22 calowym ekranie jak coś. Jest w zestawach z konsolą w ogóle ? Edytowane 9 lutego 201312 l przez kotlet_schabowy