Gość _Be_ Opublikowano 21 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2013 Ty zdunek to jesteś dziwoląg. Omerta fajna, multi w TR fajne, RE6 fajne w co-opie a dobre gry olewasz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 Kto wybrzydza, ten nie rucha x) Moja wina, że leje na recenzję i gram w to co "mi" wydaje się dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2013 Yaiba: Ninja Gaidez Z wychodzi jeszcze na currentgeny czy już na przyszłe konsolki? Pytam bo niektóre stronki podają pierwszą opcje, a inne że jest to już tytuł przygotowywany z myślą o nextgenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 25 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2013 Mam kilka pytań dot. technik malowania konsol. Orientuje się ktoś czy istnieje jakieś forum zrzeszające ludzi zajmujących się visual modem czy będę musiał pytać na forach dla modelarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 31 marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2013 (edytowane) nvm Edytowane 1 kwietnia 2013 przez selene Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2013 kojarzy ktos jakies 2d platformery ze swiata looney tunes na psxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2013 2D to nie kojarze szczerze. 3D były dobre, zwlaszcza Bugs & Taz Time Busters. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2013 sheep dog n wolf gra niemal doskonała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2013 Ani to platformer ani gra 2D Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2013 ale najlepsza gra/wariacja o "tych bajkach" Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2013 Mogę jedynie potwierdzić, bo tak jest Bugs & Taz też jest świetny, szczególnie w coopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) byl chyba gdzies temat " jaka to gra" czy cos, ale znalezc nie moge, wiec zapytam tu. Gra smigala chyba na dosie, widok 2d, chodzilo sie typem ze strzelba w dlugich czarnych wlosach i rozwalalo jakies dziwne stwory, jakby przerosniete shreki. Dosc klimatyczna gierka jak na tamte czasy. Nie chce wprowadzac w blad, ale cos mi swita, ze tytul zaczynal sie na litere B, pewien jednak nie jestem. znalazlem, to Blackthorne Edytowane 1 maja 2013 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 18 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2013 (edytowane) Nikt nic nie pisze o tym? Klimat i walka wyglada kozacko, animacja babki podczas biegania kuleje. Wczraj przez przypadek na xbox live trafilem na gameplay Edytowane 18 maja 2013 przez Pajda Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 21 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2013 Czy na PC pojawilo sie demo Dead Space 3 ? Jesli tak to skad mozna je pobrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2013 Demko tylko na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2013 Znacie jakiś sposób na nagrywanie streama? Bo akurat nie będą mógł oglądać konfy M$ na żywo, a chciałbym sobie później całą obejrzeć? A serwisy typu GT dopiero po kilku dniach wrzucają całą na swoje strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Co to do cholery jest season pass? Jakiś DLC pack? To ma ograniczenie czasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Co to do cholery jest season pass? Jakiś DLC pack? To ma ograniczenie czasowe? Jest to pass na wszystkie DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Ale na zawsze czy na rok? Do czego odnosi się "Season"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Na zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 (edytowane) Ale na zawsze czy na rok? Do czego odnosi się "Season"? Na zawsze. Raven nie bede klamal,nie mam pojecia dlaczego nazywaja to Season pass. Nie mieli lepszego pomyslu to nazwali to Season pass. Tak naprawde to jest preorder na DLC. Cos jak bf premium. Szczerze mowiac,mogli to po prostu nazywac X pass(gdzie X to nazwa gry) As DLC offerings for games have continued to increase, some publishers have begun selling a "season pass" that provides access to all (or a specific set) of the game's downloadable content, usually sold for a discount. Season Passes typically include DLC that is not immediately available upon a game's release. Another variation of the Season Pass is seen with some episodic games, such as The Walking Dead and Kinect Sesame Street TV. These games offer individual "episodes" of the game for purchase, but also offer a Season Pass which bundles all the episodes together for a discounted price. Edytowane 30 maja 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Aha, dzięki . Widząc skalę dymania jaka zachodzi przy nowych grach i wszelakich DLC do nich to już naprawdę jestem gotów na wszystko. Jak widze Season Pass i cenę niższą niż za wszystkie DLC osobno to już mi się włącza lampka "Aha! Jak tańsze to dymają mnie na tym, że za jakiś czas nie będę już miał tego DLC pewnie.". Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Nigdzie nie dymają bo nikt ci nie każe tego kupować teraz. Season Pass jest dostępny zawsze i możesz go kupić dziś, nie wiedząc jakie to będą DLC ale też w momencie wypuszczenia ostatniego DLC. Wszystko zależy od samej gry, do jednych są to mega słabe deale (Uncharted albo Forza) a do innych mega okazja (Gearsy). Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Jak to nigdzie nie dymają? Same DLC i ta generacja to jest jedno wielkie ruchanie nas na kasę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2013 Roczne wsparcie dla Skyrima, Minerva's Den, Shadow Broker itd. to dymanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi