Opublikowano 12 stycznia 201510 l Slimshady Never Alone, Journey ale ico&sotc zbyt unikalne są moim zdaniem żeby coś podobnego znaleźć. Infidel Littlebig Planet, Trine, Lara Croft Guardian of the light
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Co-op w gierkach Lego sprawdza się najlepiej. Ja przy nich usypiam :> Infidel sprawdź Castle Crashers
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Pany, w co grać z kobietą? Mortal Kombat obadany, Shoot Many Robots bardzo nam się spodobał,ale zaczęło już nudzić. Obecnie pogrywamy w Peggle 2. Jest coś godnego polecenia? Gearsy, jak ogarnia pada to na easy żaden problem a póki co nie grałem z dziewczyną, której by się nie spodobały Lego, Portal 2, Resident Evil 5, Fable II i III, Wormsy i Castle Crashers +rock band, dj hero itp Edytowane 12 stycznia 201510 l przez Grzegorzo
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Ziomek pyta o każualowe gry a ci mu podają gears of war, resident evil 5 albo diablo III lel
Opublikowano 12 stycznia 201510 l O faktycznie, nie odnotowałem tego. Mimo wszystko czy GoW na najniższym poziomie jest trudny? Wystarczy ogarniać pada
Opublikowano 13 stycznia 201510 l przecież diablo na niższych poziomach można przejść za pomocą jednego przyciska w padzie, a mimo to gra się mega przyjemnie.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Na którymś z targów (e3 chyba)była pokazywana gra i nawet gameplay. Chodziło w niej o przetrwanie na jakiejś wyspie zbierał się różne rzeczy. Gra z rzutu izometrycznego. Jaki jej był tytuł? Kojarzy ktoś. Edytowane 18 stycznia 201510 l przez scoobydoo
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Zatesknilem za Hardcore Search & Destroy. Ktory z nowszych CODow jest najbardziej godny polecenia? Nie chce zadnych akcji w stylu Master Chiefa, jetpackow,armorow. Jak najbardziej klasyczna rozgrywka zatrzymalem sie na Black Ops i dobrze wspominam tam HcS&D
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Znalezienie meczu w black ops graniczy z cudem. Kupilem Ghosts. Meh
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Mozna jakos zresetowac statystyki w Social Clubie R* ? Chce zagrac od nowa w LA Noire, a nie mam save poprzedniego, a bede calakowal, wiec sami rozumiecie.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l jak zaczniesz nową grę to statsy powinny bazować na nowym save. odpal grę, zobacz czy trzeba jakoś tam ręcznie powiązać czy automat, zrób jedną misję i zobacz na stronie.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Pytanie do Developerów gier(oraz dla kumatych). Ciekawi mnie, dlaczego tekstury przeróżnych ścian, bloków budynków, wraków samochodów, drzew itp, sa umieszczane poza ścieżką główną, tam, gdzie nikt nigdy ich nie dostrzeże i to tak głęboko i gęsto, ze bania mała? Jak dla mnie to, to jest strata czasu i danych (MB). Jako załącznik podaje mój filmik z Metro 2033 Redux.
Opublikowano 2 lutego 201510 l cicho obstawiam, że one tam są jakby w pamięci podręcznej - doładowane w tle by potem nie zaprzątać sobie procesora doczytywaniem. ale mogę się mylić.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Ludzie, dlaczego tak trudno kupić gitarę na ps3 do Guitar Hero i samą grę (trójka, world tour czy 5)? Nawet na allegro bieda. Człowiek się napalił, chce wyłożyć hajs, a tu nigdzie nie ma... Już nigdzie tego nie sprzedają?
Opublikowano 14 lutego 201510 l Jeśli wziąłbym Gó.wno Obes.rane 4 w bundle'u z Gów.nem obes.ranym: 1886 to gdy sprzedam to drugie, to tracę gwarancję? Przeczytałem jej gwarancji i jest tam napisane, że należy zwracać "produkt" wraz z paragonem, a wcześniej definicja "produktu" brzmi: Termin "produkt" oznacza system PlayStation wraz z oficjalnymi urządzeniami peryferyjnymi przeznaczonymi dla systemu Playstation dostarczonymi w pudełku z systemem Playstation. Czyli niby bez gry, ale wydaje mi się że mogliby nie przyjąć w razie czego bez gry dołączonej do konsoli.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Nie chcę mieć Bloodborne z "nie przeznaczone do sprzedaży osobno" nadrukowanym na okładce. A tak, gdyby nie traciło się gwarancja po sprzedaży bundle'owej gry to byłoby świetnie.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Dobre jest to Evolve? Nowe potwory i postacie są w dlc czy odblokowuje sie je z postępem w grze?
Opublikowano 15 lutego 201510 l znacie jakieś dobre polskie strony/sklepy gdzie jest duży wybór plakatów z gier?